Onze Smartphones artikelen

Als je op zoek bent naar tips en trucs om je volgende smartphone te vinden, ben je bij ons aan het juiste adres. Want ja, we vertellen je alles over de...SMARTPHONE! De kleine, de grote, de goedkope, de rode, de zwarte...

Met onze winkelgidsen, maar ook met onze tests en vergelijkingen, heb je toegang tot alle informatie die je nodig hebt om je smartphone te kiezen (en vooral degene die het beste aan je verwachtingen voldoet!).

Liever Android of Apple? Meer Samsung of Huawei? Vrij goedkope smartphone met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Eerder Smartphone met de beste fotokwaliteit? Onze experts antwoorden je en geven hier hun mening!

Onze iPhone artikelen

 • iphone-11-vs-iphone-x
  smartphones

  iPhone 11 vs iPhone X

  Ondanks zijn naam is de iPhone 11 niet de directe opvolger van de iPhone X. De iPhone XR, XS en XS Max kwamen in 2018 op de markt en deze toestellen voerden de hitlijsten aan tot september 2019. De nieuwe generatie volgt net deze modellen op: het instapmodel iPhone 11 vervangt de iPhone XR, de iPhone 11 Pro vervangt de iPhone XS en de iPhone 11 Pro Max, het topmodel, vervangt de iPhone XS Max. Apple staat erom bekend elke twee jaar een nieuwe wind te laten waaien, en daarom is het een goed idee om deze twee modellen te vergelijken: de iPhone 11 vs de iPhone X, wat zijn de belangrijkste verschillen en welk toestel moet je kiezen?

  Meer weten
 • iphone-11-pro-beste-prijs
  smartphones

  iPhone 11 Pro: waar betaal ik de beste prijs?

  Met de release van de iPhone 12 stopt Apple met de productie van de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max. De officiële website van het merk is nooit de beste plek geweest om goedkope iPhones te kopen. Hier zijn enkele tips over hoe je een goedkope, kwalitatieve iPhone 11 vindt die lang meegaat. Aanbiedingen voor de iPhone 11, gebruikte iPhone 11 Pro en refurbished iPhone 11 Pro.

  Meer weten
 • iphone-11-kleur
  smartphones

  iPhone 11-kleur: welke kleur kies je en welke kleur is het populairst?

  Sinds enkele jaren zijn iPhone-gebruikers de brede waaier aan beschikbare kleuren gaan appreciëren. Net zoals de iPhone XR ervoor is de iPhone 11 verkrijgbaar in tal van kleuren (er zijn 6 iPhone 11-kleuren), er is dus voor ieder wat wils! Weet je niet zeker welke kleur je moet kiezen voor je iPhone 11 of iPhone 11 Pro? Wil je weten welke het populairst is? De antwoorden vind je in dit artikel.

  Meer weten
 • welk-hoesje-kiezen-voor-iphone-11
  smartphones

  Hoesje voor de iPhone 11: Welk hoesje kiezen voor de iPhone 11?

  Heb je een iPhone 11-hoesje nodig voor je nieuwe toestel, maar weet je niet welk te kiezen? De mogelijkheden zijn talloos. Er zijn doorzichtige hoesjes, harde of siliconen hoesjes, Rhinoshield hoesjes voor de iPhone 11 of een volledige cover. Wat past het best bij jou? Een bescherming voor je iPhone 11 is een must als je lang van je toestel wil genieten en het aan een goede prijs wil doorverkopen wanneer je van model wil veranderen. Wij raden je aan om voor een hoogwaardige, dunne en lichte bescherming te kiezen die bestand is tegen vallen, schokken, krassen en stof. De combinatie van een hoesje en gehard glas voor het scherm van de iPhone 11 kan genoeg zijn, maar je kan ook voor een volledige cover gaan.

  Meer weten