BackUp

Bescherm jezelf tegen het onverwachte

image.alt

Met BackUp kunnen je toestellen je leven bijbenen

We hebben er twee - welk optie past het beste bij jou?

Elke dag zorgeloos

Zorgeloos door je dag cruisen, wetende dat BackUp je tech beschermt tegen vervelende ongelukken.

Voor toestellen die zelfs een overval overleven

Is je toestel gestolen? Geen probleem! Wij zorgen voor een nieuw toestel. Bovendien krijg je met deze optie alle voordelen die je ook bij Schadedekking krijgt.
image.alt
  • Peace of mind
  • Impactvol
  • Transparant
  • Wij staan voor je klaar

Verdubbel je goede daad

De levensduur van je telefoon verlengen is niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor andere mensen. In samenwerking met Cardif en bolttech-werkten we samen met CFA Ducretet, een opleidingscentrum voor refurbishment. Wij willen een herintegratieprogramma van hen sponsoren dat deelnemers in staat stelt een veelbelovende carrière als professionele refurbisher na te streven.

Heb je nog vragen?

Wij hebben de antwoorden!

Wat is het verschil tussen refurbishergarantie en verzekering?

Refurbisher-garantie is inbegrepen bij elke aankoop op Back Market. Deze garantie dekt alleen defecten en functionaliteitsproblemen. Met onze verzekeringsaanbod kun je vergoeding voor de schade, diefstaldekking, andere dekking en andere voordelen krijgen.

Hoe meld ik een claim?

Je kunt je claim melden bij bolttech portal binnen 10 werkdagen na de datum waarop je kennis hebt genomen van het probleem.

Kan ik mijn verzekering opzeggen?

Als je je bestelling binnen 30 dagen annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling van je verzekeringsabonnement, mits je er geen gebruik van hebt gemaakt.

Wordt mijn contract automatisch verlengd?

Nee. Je contract eindigt zonder dat je iets hoeft te doen zodra de einddatum van je polis is bereikt.

De verzekering is ondergebracht bij Cardif Assurances Risques Divers, een Franse SA met een kapitaal van € 21.602.240, registratienummer RCS Paris 308 896 547, gevestigd te 1, boulevard Haussmann, 75009 Parijs, kantooradres: 8, rue du Port 92728 NANTERRE CEDEX. Back Market treedt op als vrijgestelde nevenintermediair overeenkomstig de toepasselijke regelgeving. De administratie van het verzekeringscontract is toevertrouwd aan bolttech Europe Brokerage SAS gevestigd te 43 Rue de Liège, 75008 Parijs ingeschreven bij de ORIAS onder het nummer 21001112.