de-goedkoopste-iphone-11-ooit

De goedkoopste iPhone 11 ooit

Lees alles over een van de beste goedkope iPhone 11 deals op internet

Hmm, ik zag een goedkope iPhone 11 op Back Market

Hoe kan het dat onze refurbished iPhones zo goedkoop zijn? Vraag jij je dat ook af, hoe doen die lui van Back Market dat? Vallen die dingen van de vrachtwagen ofzo? Gebruiken ze zwarte magie?

Nou, ik zou willen dat we magische krachten hadden, maar wat wij doen, is geen tovenarij. Ik zal het uitleggen.

We nemen gebruikte iPhone 11 en maken ze beter

Alle verkopers op onze website zijn gespecialiseerd in twee dingen: het inkopen van grote aantallen gebruikte iPhones en die vervolgens door een zorgvuldig refurbishing proces halen. Waarom ze dat doen? Om jou goedkope iPhone 11 modellen aan te bieden die gebruikt, maar toch heel betrouwbaar zijn. Dus hoe de buitenkant van elk van deze iPhones er ook uitziet, alle onderdelen binnenin moeten in perfecte toestand zijn willen de telefoons op ons platform komen. Dus ga gerust je gang, als je geld wilt besparen en een paar krasjes op je iPhone niet erg vindt, ga je gang en koop een iPhone van “Stallone” kwaliteit bij ons. Als je een van deze telefoons hebt, zou het zelfs maar zo kunnen dat je je een beetje als Rocky Balboa gaat voelen (p.s. wist je dat Ivan Drago eigenlijk mijn dubbelganger is?)

Vind een goedkope iPhone met een krankzinnige garantie

Ik vind Back Market om vele redenen leuk, maar een van mijn favoriete punten is die geweldige garanties. Wist je dat alle producten van Back Market een garantie krijgen van drie jaar? Ik vind dat heel bijzonder.

Als je niet tevreden bent met je goedkope iPhone 11, stuur hem dan terug

Als je om de een of andere reden niet gelijk hals over kop verliefd wordt op je goedkope iPhone 11, stuur hem dan gewoon binnen 30 dagen terug en krijg alles terugbetaald! Ja, je moet wel dat gevoel van eenwording hebben met die nieuwe iPhone.

Zijn onze goedkope iPhone 11 van dezelfde kwaliteit als nieuwe iPhones?

Nou, weet je, dat is dus zo gek, ik was pas wat statistieken aan het vergelijken en ik zag iets grappigs: refurbished iPhones en nieuwe iPhones hebben bijna dezelfde kwaliteitsbeoordelingen. Dat betekent dat jouw Back Market iPhone net zo betrouwbaar is als een nieuwe iPhone uit de Apple Store.

Is de iPhone 11 toch nog wat te duur voor jou? Geen zorgen, dan kies je toch een gebruikte iPhone XR voor een veel lagere prijs, want dat is een vergelijkbare telefoon. Het is zelfs zo dat ze bijna gelijk zijn als je kijkt naar de specs, behalve dan dat de iPhone 11 een betere camera heeft met een extra lens.

Waarom wij gek zijn op de gebruikte en refurbished iPhone 11

De goedkope iPhone 11 is momenteel een van de coolste telefoons van Apple, omdat hij de meeste kenmerken heeft van duurdere iPhones voor een fractie van de prijs. Volgens ons is hij in de Apple Store alleen nog een beetje te duur, daarom verkopen wij hem voor nog minder.

Shaddine

Geschreven door Shaddine,  Marketing Manager Netherlands & Flemish Belgium

Wanneer Shaddine niet schrijft over elektronica en hoe we onze Aarde kunnen helpen, reist zij het liefst en leert zo over andere culturen.

Gerelateerde artikelen