Alle producten

723 producten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Je hebt best wel veel gescrold...

Twijfel je nog?

Bekijk onze FAQ's

Klantenreviews voor Refurbished Smart Watch kopen

3.7/5

Gemiddelde van 42 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
55%
3-4 sterren
21%
2-3 sterren
12%
1-2 sterren
12%
Horloge ziet er perfect uit en functioneert goed! Zeer blij mee. Snelle levering en goede begeleidende e-mails. De batterij houdt het een dag zonder de spaarstand, misschien hoort dit bij een Apple Watch? De batterij geeft een vermogen aan van meer dan 95%.

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Apple Watch serie 3 gekocht bij Back Market. Ik was eerst erg sceptisch over tweedehands spullen, en dan voornamelijk van electronische apparaten. Toch een Apple Watch besteld, en hopen dat het geen miskoop was. Apple Watch binnen gekregen, Super ding, werkt naar behoren en ziet er erg netjes uit...

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Alles is goed maar ik wil het toch ruilen voor ander horloge ik krijg weinig meldingen zoals van WhatsApp en Facebook en dergelijke wat moet ik doen om het terug te sturen en me geld terug tekrijgen 159 euro vriendelijke groet cora van der Togt

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Niet van nieuw te onderscheiden. Snelle levering. Inclusief oplader. IK heb op een andere website een tweede (representatiever) bandje gekocht. Deze Series 5 moet wel iedere nacht worden opgeladen.

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Top ik wou er al lang een maar kwam er maar niet van nu wel helemaal het einde je kan er mee zwemmen en het is erg lekker om je pols

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished Smartwatch

Slim toch, een goedkopere smartwatch kopen bij Back Market? Drie jaar garantie op een perfect werkende Apple Watch, Fitbit of ander refurbished sporthorloge!

Eigenlijk kun je tegenwoordig niet meer zonder smartwatch. Je gezondheid in de gaten houden, je sportprestaties tracken… O ja,  en de tijd checken natuurlijk. Met sommige slimme horloges kun je zelfs bellen! Aan deze handige wearable hangt echter wel een prijskaartje. Kies je een refurbished smartwatch, dan ben je goedkoper uit.

 

Tweedehands smartwatch, maar dan goed

Back Market is gespecialiseerd in refurbished apparatuur. Met refurbished bedoelen we tweedehands, maar dan zodanig opgeknapt dat het artikel weer 100% functioneert. Ook refurbished smartwatches hebben we op voorraad, in alle soorten en maten.

Aan het kopen van een refurbished smartwatch bij Back Market zitten veel voordelen. We zetten alle pluspunten even op een rij:

  • De smartwatch werkt perfect maar is niet nieuw meer. Daardoor betaal je ook een lagere prijs. Je krijgt op refurbished wearables tot wel 70% korting;
  • Een tweedehands smartwatch is milieuvriendelijker. In deze wegwerpmaatschappij worden afgedankt apparaten veel te snel weggegooid waardoor de afvalberg inmiddels bedroevend hoog is;
  • Alle wearables zijn uitvoerig getest op alle functionaliteiten. De niet-werkende onderdelen zijn meteen vervangen of gerepareerd. Je krijgt maar liefst 3 jaar garantie op alle opgeknapte smartwatches.

Welke refurbished smartwatches zijn er?

Op ons platform worden smartwatches van diverse merken aangeboden. Het aanbod wisselt uiteraard per dag. Een paar voorbeelden van smartwatches die je regelmatig bij Back Market kunt vinden:

  • Refurbished Apple Watch. Dit is een van de bekendste en meest verkochte smartwatches. Logisch, want met dit horloge kun je (afhankelijk van het model) onder andere bellen, al je sportprestaties bijhouden en het weerbericht bekijken. Ook wordt je hartslag continu gemeten en heeft het apparaat een valdetectie. Sommige uitvoeringen meten zelfs het zuurstofgehalte in je bloed. Het paradepaardje onder de smartwatches!
  • Refurbished Fitbit smartwatch. Ook Fitbit staat in de top 3 als het gaat om beste smartwatches. De Fitbit is een geweldig sporthorloge die automatisch je bewegingen trackt en waarmee je (afhankelijk van het model) zelfs gewoon in het zwembad kunt duiken. Het apparaat herkent je sportactiviteiten, berekent hoeveel calorieën je verbrandt en geeft al je gemeten prestaties automatisch door aan de app op je telefoon. Ook wordt je slaapkwaliteit gemonitord en kun je de smartwatch synchroniseren met je agenda;
  • Refurbished Samsung Connected Watch. Samsung heeft verschillende smartwatches uitgebracht, waaronder de populaire Galaxy Watch 3, de Active 2 en de Galaxy Fit. Mooie sporthorloges die veel meer kunnen dan alleen je sportprestaties tracken. Ideaal om te koppelen aan je refurbished Samsung smartphone, maar je kunt hem uiteraard ook met andere Android-apparaten synchroniseren;
  • Refurbished sporthorloges. Geen zin  om honderden euro’s uit te geven aan een high-end smartwatch? Kijk dan even naar de goedkopere sporthorloges, deze heb je vaak al voor een paar tientjes. Prima wearables die vaak ook al veel extra functies hebben!

Een refurbished smartwatch kun je met een gerust hart aanschaffen bij Back Market. Ga jij voor een Apple Watch met fikse korting of wordt het toch een laag geprijsde Fitbit, Samsung Galaxy Watch of ander sporthorloge?