• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Samsung Galaxy Smartphones kopen

Samsung biedt een van de meest uitgebreide assortimenten op de telefoonmarkt. Toch kan het soms moeilijk zijn om de beste smartphone voor je behoeften te vinden. Dit zijn onze aanbevelingen.
174 producten
-71%
minder dan nieuw
Galaxy S21 5G 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM
  • +4 meer kleuren

Galaxy S21 5G Simlockvrij

Garantie: 12 maanden
4.4/5
(4376)
Vanaf
€ 248,00

Back Market's keuze

Onze absolute favoriet

smartphones

Is de S10 nog een goede telefoon in 2021?

De S10 kost minder dan ooit en is nog altijd een telefoon met uitstekende prestaties.

Meer weten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Klantenreviews voor Refurbished Samsung Galaxy Smartphones kopen

4.2/5

340 geverifieerde aankopen in de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
78%
3-4 sterren
13%
2-3 sterren
4%
1-2 sterren
5%
P

Peter D.

5/5

Gereviewd in Nederland op 25 december 2023

Laatst een refurbished samsung galaxy A71 gekocht bij back market, ik dacht laat ik het eens proberen. uitstekende conditie stond er bij de telefoon op de site. ik was blij verrast toen de telefoon na 2 dagen aankwam ( wat ik wel grappig vond is dat ik precies kon zien waar mijn telefoon vandaan kwam wat finland bleek te zijn) om te zien dat hij wel splinternieuw lijkt. beschermfolie zat er rondom zelfs nog op en de telefoon is in nieuwstaat geen krasjes vlekjes of wat dan ook. Ik ben zeer tevreden over de telefoon en back market is in mijn opinie zeker een aanrader als je een refurbished telefoon zoekt.
Galaxy A71 Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 11 december 2023


C

Caroline L.

4.9/5

Gereviewd in Nederland op 14 januari 2024

Zalig! Ik stond sceptisch tegenover dat refurbished gebeuren maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! De flip is mijn droom smartphone omdat hij compact in de broekzak past en soms vergeet ik zelfs dat hij is mijn broekzak zit! Voorlopig merk ik er nog niets aan dat het een opgekuisde tweedehands smartphone is. Hij voelt echt als nieuw. Over de Samsung zelf kan ik niet veel zeggen, ik ben een samsung freak en ik heb de smartphone nu nog maar een maand. De verzending ervan was ook snel trouwens.
Galaxy Z Flip4 Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 3 januari 2024


S

Susan S.

4.6/5

Gereviewd in Nederland op 10 januari 2024

Mooie samsung telefoon gekocht, echt super blij mee! Zo goed als nieuw, en echt niet te zien of merken dat het een refurbished telefoon is, enige nadeel dat telefoon dagelijks moet worden opgeladen maar dat is het model zelf (was bekend) en word heel veel gebruikt door de dag heen dus ook wel logisch. Zou de volgende keer hier kopen! Oprecht een aanrader, wou dat ik dit jaren eerder had geweten!
Galaxy S21 5G Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 22 december 2023


S

Sander W.

4.1/5

Gereviewd in Nederland op 19 oktober 2023

Mooie nette telefoon, als nieuw! Doet het goed. Kleur werd omschreven als groen, maar is blauw. Telefoon samen besteld met een hoesje en een bescherm scherm, erg jammer dat dit in 3 aparte pakketjes bezorgd werd. Hierdoor duurde het een week voordat alles compleet was, maar het past ook niet bij de duurzaamheidsgedachte bij een refurbished telefoon. Het bescherm schermpje bleek uiteindelijk vanuit Frankrijk verstuurd te zijn, onnodig denk ik.
Galaxy A52s 5G Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 3 oktober 2023


C

Chirila C.

4.9/5

Gereviewd in Nederland op 24 september 2023

Got the phone in excellent condition first time going refurbished, was scared from the stories I've heard, but I got superlucky and the phone is flawless like new.2 weeks later phone is acting as it should, no complains, can't guarantee it other conditions/sellers
Galaxy S21+ 5G Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 11 september 2023


Lees onze guides

Refurbished Samsung smartphone

Ben jij op zoek naar een nieuwe Android smartphone en heb je jouw zinnen gezet op een Samsung toestel? Dan hebben we goed nieuws. Bij Back Market vind je namelijk de nieuwste modellen, tegen de laagste prijs. Dit komt omdat onze Samsung smartphones refurbished zijn. De toestellen worden ingeleverd, goed gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Hierdoor kunnen we jou een garantie van 12 maanden bieden.

Samsung smartphones

Samsung is al jarenlang een van de marktleiders op het gebied van smartphones. Er lijkt vaak een splitsing te zijn tussen Samsung gebruikers en iPhone gebruikers. Maar wat zijn nou de grote voordelen van een (refurbished) Samsung telefoon? Laten we beginnen bij de batterij. De telefoons van Samsung staan er om bekend dat ze voorzien zijn van een goede batterij. Bovendien staat Samsung erom bekend dat ze de Quick charge technologie ondersteunen, waardoor veel telefoons ook geschikt zijn voor snelladen.

Samsung staat daarnaast bekend om haar mooie en soms unieke designs van de telefoons. Van ronde schermen tot hoekige schermen, bij Samsung vind je het  allemaal. Is het uiterlijk van de telefoon voor jou dus van belang? Dan zit je bij dit merk goed. Bovendien zijn de schermen altijd scherp, helder en levendig, ook niet onbelangrijk.

Samsung werkt met het Android besturingssysteem. Android is software voor smartphones, tablets en andere zogenaamde "smart" apparaten. Android werd in 2003 gelanceerd en in 2005 door Google overgenomen. Momenteel is dit het meest gebruikte besturingssysteem. Een voordeel van Android is dat je het steeds meer kunt aanpassen aan je eigen stijl. Zo kun je bijvoorbeeld thema’s, menu’s, icoontjes en achtergronden downloaden en op deze manier jouw telefoon meer eigen maken.

Verschillende refurbished Samsung smartphone modellen?

De Samsung Galaxy S-reeks is de belangrijkste en meest verkochte reeks van Samsung. Alle modellen hebben een premium waterdicht ontwerp, veel kracht en goede camera's. Er worden regelmatig nieuwe toestellen gelanceerd, waardoor bijvoorbeeld ook de recente Samsung S20+ refurbished te verkrijgen is. 

De Samsung Galaxy Z-serie, ook wel bekend als de Galaxy Fold reeks, vertegenwoordigt de opvouwbare smartphones van het bedrijf. Deze bevinden zich in de hoogste prijsklasse van Samsung en zijn voorzien van de nieuwste ontwerp innovaties. Momenteel bestaat deze serie uit de Z Flip en Z Fold telefoons. Ook bij Back Market koop je de supermoderne Galaxy Fold refurbished. 

De Samsung Galaxy A is bevindt zich één klasse onder de S-serie zit, ook qua prijs. Nog steeds zijn de toestellen van goede kwaliteit, maar net iets minder geavanceerd dan de S-reeks. Bij Back Market vind je toestellen zoals de refurbished Samsung Galaxy A10, maar ook de nieuwere refurbished Samsung Galaxy A80.

Voor de zakelijke of power gebruikers heeft Samsung ook nog de Samsung Galaxy Note serie. Deze zijn nieuw flink aan de prijs, dus daarom zouden wij lekker voor refurbished gaan!

Waarom kiezen voor een refurbished Samsung?

Een refurbished Samsung is perfect voor diegene die graag wil genieten van een kwalitatief goede Samsung smartphone, maar een gloednieuwe model te duur vindt. Het kan ook zijn dat je de keuze voor een refurbished Samsung telefoon maakt wegens duurzame redenen. Met de aankoop van een refurbished Samsung help je namelijk ook het milieu. Door een refurbished Samsung een tweede leven te geven zorg je ervoor dat belangrijke grondstoffen niet worden gebruikt tijdens de productie van een nieuw toestel. Op deze manier wordt er minder C02 uitgestoten. 

Daarnaast wordt het apparaat volledig is gecontroleerd en waar nodig hersteld. Zo weet je zeker dat jouw refurbished Samsung device aan de eisen van een nieuwe smartphone voldoet. Voor dat extra beetje zekerheid ben je ook voorzien van 12 maanden garantie. Mocht er dus toch iets mis zijn met jouw refurbished Samsung (de kans is klein), dan wordt deze kosteloos gerepareerd of vervangen.

Tweedehands- of een refurbished Samsung phone kopen?

De termen tweedehands en refurbished worden vaak met elkaar verward. Toch is er maar één ding dat overeenkomt en dat is dat beide al eerder zijn gebruikt. 

Een tweedehands Samsung koop je vaak online bij een particulier. Hierbij weet je niet exact wat ermee gebeurd is en dit kan zeer nadelig uitpakken. Wanneer de Samsung smartphone bijvoorbeeld technisch niet in orde is, is dit iets wat vaak pas laat aan het licht komt. Omdat je het toestel dan bij een particulier hebt gekocht heb je geen garantie om op terug te vallen. Dit kan dus betekenen dat je veel extra geld aan reparatie kosten kwijt bent om het defect te verhelpen.

Service van Back Market

Hoe wij jou kunnen voorzien van 12 maanden garantie? Door de kwaliteit van het toestel op voorhand aan te geven. Back Market heeft een transparant beoordelingssysteem ontwikkeld dat rekening houdt met zowel het uiterlijk als de technische conditie van onze refurbished toestellen. 

De "Technische conditie" verwijst naar de levensduur die je van, in dit geval een refurbished Samsung telefoon, kunt verwachten. Hierbij houden we ook rekening met de ervaringen en beoordelingen van elke specifieke refurbisher. Elk toestel is gegarandeerd 100% functioneel, ongeacht de conditie: Goed, Heel goed of Uitstekend.

Om als verkoper het Back Label te krijgen en op ons platform te mogen verkopen, moet elke nieuwe verkoper een rigoureuze vragenlijst over zijn activiteiten en kwaliteitsprocedures beantwoorden. Hierbij vragen we ook geldig bewijs aan te leveren. 

Heb je vragen over de refurbished Samsung devices of onze andere refurbished apparatuur? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je verder! 

Voordelen van Back Market:

  • 30 dagen recht op retour
  • 12 maanden garantie
  • Snel en gratis bezorgd
  • Verschillende betaalmethoden