Studentenkorting

5% korting op de hele website for all the studenten.

Even if you are a nul in Engels
Give me mijn korting
  1. Schrijf je in on Back Market
  2. Fill in the verificatieformulier
  3. Geniet van your 5% korting

Een very amazing aanbieding

5% korting op the hele site! From smartphones to stofzuigers, computers, tablets, everything! All you have to doen is proven that you are een student in maar enkele clicks. And geniet van de beste refurbished tech voor de laagste price possible.

Aanbieding gereserveerd for the students ingeschreven in a school or university of a land dat in aanmerking komt.

This aanbieding is one time per jaar geldig and from een aankoop van minstens € 5. Aanbieding voorbehouden aan studenten die zijn ingeschreven voor hoger onderwijs (school of universiteit) in Nederland, onder voorbehoud van validering van de status van student. Deze aanbieding is slechts één keer geldig per gebruiker en per jaar. Om van deze aanbieding te profiteren, moet je een account hebben op Back market of er een aanmaken en akkoord gaan met onze gebruiks- en verkoopvoorwaarden. Deze aanbieding geeft recht op een onmiddellijke korting van 5%, in de vorm van een kortingscode, geldig op alle producten die te koop worden aangeboden op de site www.backmarket.nl/nl-nl. De kortingscode kan één keer worden gebruikt en kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen of promoties. Deze code is geldig voor 1 jaar vanaf ontvangst, is niet overdraagbaar en is alleen geldig voor de student aan wie de code is verzonden.

You have nog vragen? We have de antwoorden!

Kortingen voor alle studenten!

Maak je terugkeer naar school gemakkelijker door jezelf uit te rusten met de nodige apparatuur tegen de juiste prijs! Van business school tot universiteit, Back Market helpt je bij de voorbereiding op het komende schooljaar. We beschikken over de nieuwste apparatuur en benodigdheden om je succes (en plezier) te garanderen.

Alle studenten kunnen gebruik maken van de kortingen op onze site, je hoeft je alleen maar in te schrijven om ze te krijgen! We bieden een breed scala aan producten: laptops, tablets, 2 in 1 computers, maar ook koptelefoons, luidsprekers, 4K-tv's en gameconsoles. Bekijk ook onze complete selectie van de nieuwste smartphones en smartwatches.