Studentenkorting

Studenten krijgen €20,- korting op alles!

Zelfs als je elke avond onder de tap hangt
Ik wil korting
  1. Maak een account aan op Back Market
  2. Vul het verificatieformulier in
  3. Krijg meteen jouw 20€ korting

Een geweldige aanbieding

€20,- korting op de hele website! Smartphones, computers, tablets, gameconsoles, AirPods en speakers, you name it. Hoe je die korting krijgt? Laat in een paar simpele clicks zien dat je student bent en geniet van de beste refurbished tech voor de laagste prijzen.

Deze aanbieding is voor studenten die ingeschreven staan bij een school of universiteit van een in aanmerking komend land.

Je kunt deze aanbieding één keer per jaar gebruiken, dit kan bij elke aankoop t.w.v. minstens €250,- Aanbieding voorbehouden aan studenten die zijn ingeschreven in het hoger onderwijs (school of universiteit) in Nederland, onder voorbehoud van validering van de status van de student. Deze aanbieding is slechts één keer geldig per gebruiker en per jaar. Om van deze aanbieding te profiteren, moet je een account hebben op Back Market of er een aanmaken en akkoord gaan met onze gebruiks- en verkoopvoorwaarden. Deze aanbieding geeft recht op een onmiddellijke korting van €20,-, in de vorm van een promotiecode, geldig op alle artikelen die worden aangeboden op de Back Market-website en app. De kortingscode kan één keer worden gebruikt en kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen of promoties. Deze code is geldig voor 1 jaar vanaf ontvangst, is niet overdraagbaar en is alleen geldig voor de student aan wie de code is verzonden.

Heb je nog vragen? Wij hebben de antwoorden!

Kortingen voor alle studenten!

Het nieuwe studiejaar was nog nooit zo easy: Back Market helpt je aan de beste tech voor de juiste prijs! Of je nu op een business school of universiteit zit, wij helpen je goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Wij hebben gegarandeerd de tech in huis die jou bij je studie gaat helpen.

Want naast de toch al enorme kortingen op refurbished tech, kunnen alle studenten ook profiteren van een extra korting van €20,- op alles op onze website. We bieden een breed scala aan refurbished producten: laptops, tablets, 2 in 1 computers, desktops, maar ook koptelefoons, speakers, koffiezetapparaten, 4K tv's, consoles en nog veel meer. Bekijk ook ons enorme assortiment smartphones (zodat je af en toe ook eens naar huis kunt bellen).