Studentenkorting

Studenten krijgen 5% korting op het hele assortiment!

Zelfs als je elke avond onder de tap hangt
Ik wil korting
  1. Maak een account aan op Back Market
  2. Vul het verificatieformulier in
  3. Krijg meteen jouw 5% korting

Een geweldige aanbieding

5% korting op de hele website! Smartphones, computers, tablets, gameconsoles, AirPods en speakers, you name it. Hoe je die korting krijgt? laat zien dat je student bent, in een paar simpele clicks, en geniet van de beste refurbished tech voor de laagste prijzen.

Deze aanbieding is voor studenten die ingeschreven staan bij een school of universiteit van een in aanmerking komend land.

Je kunt deze aanbieding één keer per jaar gebruiken, dit kan bij elke aankoop t.w.v. minstens €5,- Aanbieding voorbehouden aan studenten die zijn ingeschreven in het hoger onderwijs (school of universiteit) in Nederland, onder voorbehoud van validering van de status van de student. Deze aanbieding is slechts één keer geldig per gebruiker en per jaar. Om van deze aanbieding te profiteren, moet je een account hebben op Back Market of er een aanmaken en akkoord gaan met onze gebruiks- en verkoopvoorwaarden. Deze aanbieding geeft recht op een onmiddellijke korting van 5%, in de vorm van een kortingscode, geldig op alle producten die te koop worden aangeboden op de site www.backmarket.nl/nl-nl. De kortingscode kan één keer worden gebruikt en kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen of promoties. Deze code is geldig voor 1 jaar vanaf ontvangst, is niet overdraagbaar en is alleen geldig voor de student aan wie de code is verzonden.

Heb je nog vragen? Wij hebben de antwoorden!

Kortingen voor alle studenten!

Maak je terugkeer naar school gemakkelijker door jezelf uit te rusten met de nodige apparatuur tegen de juiste prijs! Van business school tot universiteit, Back Market helpt je bij de voorbereiding op het komende schooljaar. We beschikken over de nieuwste apparatuur en benodigdheden om je succes (en plezier) te garanderen.

Alle studenten kunnen gebruik maken van de kortingen op onze site, je hoeft je alleen maar in te schrijven om ze te krijgen! We bieden een breed scala aan producten: laptops, tablets, 2 in 1 computers, maar ook koptelefoons, luidsprekers, 4K-tv's en gameconsoles. Bekijk ook onze complete selectie van de nieuwste smartphones en smartwatches.