• Betaal later of in termijnen!
  • Retourneren tot 31 januari
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished Apple Watch kopen

Apple Watch - Onze allerbeste refurbished producten:

3.7/5

Gemiddelde van 28 reviews van de afgelopen 6 maanden.


Dit zegt Tiny H.: Top kwaliteit! Snelle bezorging. Heel erg tevreden! 2 weken geleden

Alle producten

231 producten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Je hebt best wel veel gescrold...

Twijfel je nog?

Bekijk onze FAQ's

Klantenreviews voor Refurbished Apple Watch kopen

3.7/5

Gemiddelde van 28 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
51%
3-4 sterren
21%
2-3 sterren
21%
1-2 sterren
7%
Horloge ziet er perfect uit en functioneert goed! Zeer blij mee. Snelle levering en goede begeleidende e-mails. De batterij houdt het een dag zonder de spaarstand, misschien hoort dit bij een Apple Watch? De batterij geeft een vermogen aan van meer dan 95%.

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Apple Watch serie 3 gekocht bij Back Market. Ik was eerst erg sceptisch over tweedehands spullen, en dan voornamelijk van electronische apparaten. Toch een Apple Watch besteld, en hopen dat het geen miskoop was. Apple Watch binnen gekregen, Super ding, werkt naar behoren en ziet er erg netjes uit...

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Niet van nieuw te onderscheiden. Snelle levering. Inclusief oplader. IK heb op een andere website een tweede (representatiever) bandje gekocht. Deze Series 5 moet wel iedere nacht worden opgeladen.

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Top ik wou er al lang een maar kwam er maar niet van nu wel helemaal het einde je kan er mee zwemmen en het is erg lekker om je pols

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Qua bezorging heb ik niets op aan te merken. Op de Apple Watch helaas wel. Gekozen voor conditie Heel Goed maar is eigenlijk gewoon slecht. Batterij gaat niet langer dan 5 uur mee, en het zijknopje onder de Digital Crown doet het gewoon niet. Ik had van een conditie Heel Goed ander kwaliteit verwach...

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished Apple Watch

Ben jij iemand die altijd online is en op de hoogte wil zijn van inkomende berichten? Of ben jij iemand met een gezonde levensstijl die graag zijn gezondheid meet? Of ben je iemand die gewoon van mooie gadgets houdt en op zoek is naar een nieuw horloge? Dan is een Apple Watch precies wat je zoekt.

Omdat niet iedereen bereid is om de hoofdprijs te betalen voor dit technische snufje hebben wij een oplossing: kies voor een refurbished Apple Watch 7  van Back Market. Bij ons ben je gegarandeerd van een lage prijs, maar ook van kwaliteit. Bij Back Market worden de refurbished Apple Watch 7 modellen goed gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Hierdoor kunnen we jou een garantie van 36 maanden bieden.

Apple Watch

In 2015 lanceerde Apple zijn eerste Apple Watch. Ze waren op dat moment niet de eerste fabrikant die een smartwatch produceerde, maar werden wel al heel snel marktleider. Dit komt vooral doordat de Apple Watches eenvoudig aan een iPhone te koppelen zijn. 

De smartwatches van de concurrenten in de eerste generatie lieten je notificaties ontvangen, maar met de Apple Watch kon je vanaf het begin al een ruime keuze maken uit apps in de Apple-Store. De horloges bevatten allerlei functies op het gebied van sport, productiviteit en meer. Apple heeft inmiddels zeven generaties van de Apple Watch uitgebracht, met de Apple Watch Series 7 en de Apple Watch SE als meest recente modellen.

Waarom kiezen voor een refurbished Apple Watch?

Een refurbished Apple Watch is te vergelijken met een nieuwe. Het toestel is helemaal gereviseerd, gecontroleerd en schoongemaakt. De verouderde oude data is verwijderd en de software is ook vernieuwd. Daarbij ontvang je bij Back Market ook nog eens 36 maanden garantie, wanneer er onverhoopt dus toch iets mis is met je Apple Watch, kunnen we deze gratis voor je repareren of vervangen.

Ook draag je met de aanschaf van een refurbished Apple Watch Series bij aan het milieu. Doordat refurbished Apple Watches hergebruikt worden, hoeven ze niet opnieuw geproduceerd te worden, wat veel grondstoffen bespaard. Bovendien krijgt een apparaat een soort tweede leven. Doordat het product minder snel weggegooid zal worden, raakt de natuur minder vervuild en dat is beter voor het milieu.

Het grootste voordeel? De prijs! Wist je dat je met een Apple Watch refurbished wel meer dan 50% kan besparen op een nieuw model? En dat terwijl je nog steeds profiteert van de langdurige garantie.

Is een tweedehands Apple Watch hetzelfde als een refurbished Apple Watch?

Het verschil lijkt misschien klein, maar toch is het feit dat beide Apple Watches  al eerder gebruikt zijn, de enige overeenkomst. Een tweedehands Apple Watch koop je vaak online bij een particulier. Hierbij weet je vaak niet precies wat ermee gebeurd of waarom deze persoon het toestel verkoopt. Dit kan nadelig uitpakken. 

Wanneer de tweedehands Apple Watch bijvoorbeeld technisch niet in orde is, komt dit vaak pas laat aan het licht. Omdat je het toestel dan bij een particulier hebt gekocht heb je geen garantie om op terug te vallen. Dit kan dus betekenen dat je veel geld kwijt bent aan reparatiekosten om het defect te verhelpen, zonde dus! Een tweedehands Apple Watch kan dus wel voordeliger zijn op de korte termijn, maar bij een refurbished Apple Watch kies je voor zekerheid.

Jouw refurbished Apple Watch koppelen aan een Android-smartphone?

Ja het is mogelijk. Máár … we willen heel eerlijk zijn. Ben je van plan om een Apple Watch refurbished te kopen en deze te koppelen aan een Samsung-, LG-, Huawei- of Google-smartphone (of elke andere Android smartphone), dan raden wij dit af. Wanneer je jouw Apple Watch koppelt aan een iPhone, profiteer je van de talloze apps die voor beide toestellen beschikbaar zijn. Dit geldt niet voor de android toestellen. Tevens profiteer je van de zeer goede samenwerking tussen het iOS van je iPhone en het operating system van je smartwatch.

Zijn alle refurbished Apple Watches uitgerust met GPS?

Als je van plan bent om van alle fitnessmogelijkheden van je refurbished Apple Watch gebruik te maken, is een GPS tracking systeem erg handig. Vooral tijdens het volgen van je fiets- of wandelroute is het plezierig wanneer je precies weet waar je bent. Vanaf de tweede serie Apple Watches zijn de horloges voorzien van goede GPS-satellieten. 

GPS is overigens niet het enige systeem waarmee je nauwkeurig je positie kunt bepalen. Zo heeft de EU via het ruimtevaartcentrum ESA een eigen systeem, Galileo, ontwikkeld. In Rusland wordt er gebruik gemaakt van GLONASS. Heb je een refurbished Apple Watch vanaf de derde generatie? Dan kun je ook zelfs via GLONASS of Galileo navigeren.

Service van Back Market

Naast Apple Watches biedt Back Market nog veel meer refurbished apparatuur aan. Denk aan hierbij aan refurbished smartphones om jouw nieuwe refurbished Apple Watch 7 mee te bedienen. Maar ook audio & hifi, elektrisch gereedschap of bijvoorbeeld camera’s.  

Heb je vragen over Apple Watches of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder! 

Voordelen van Back Market:

  • 30 dagen recht op retour
  • 36 maanden garantie
  • Snel en gratis bezorgd
  • Verschillende betaalmethoden