• Betaal later of in termijnen!
  • 30 dagen recht op retour
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished AirPods kopen

AirPods - Onze allerbeste refurbished producten:

Apple AirPods Pro met oplaadcase - Wit
€ 191,18
€ 279,00
31% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Uitstekend
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

5 producten

Klantenreviews voor Refurbished AirPods kopen

2.1/5

Gemiddelde van 4 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
0%
3-4 sterren
25%
2-3 sterren
50%
1-2 sterren
25%
Damiaan V. Kocht: Apple AirPods Pro met oplaadcase - Wit 1 maand geleden
3.4/5
Ik geef de Airpods Pro een 6. Voor Apple vind ik de kwaliteit niet bijzonder goed. Ik vind de oortjes niet heel lekker zitten, het duurt een eeuwigheid voordat ze goed in m'n oren zitten (kan natuurlijk aan mij liggen). Als ik de oplaadcase draadloos wil opladen, laat ie maar tot, ik denk, 50% op. D...

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Maura W. Kocht: Apple AirPods Pro met oplaadcase - Wit 1 maand geleden
1/5
Pakketje nooit ontvangen. Het pakket is naar een punt gebracht en diegene heeft het hoogstwaarschijnlijk zelf gehouden!

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

David B. Kocht: Apple AirPods Pro met oplaadcase - Wit 4 weken geleden
2/5
Went to the apple store today since case didnt charge anymore. Guess what? Airpods and case are FAKE!!! Stay away!!!

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Chaim Z. Kocht: Apple AirPods Pro met oplaadcase - Wit 1 maand geleden
2/5
Beschadigd en te laat geleverd

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished AirPods

Back Market: AirPods voor een lagere prijs

De AirPods van Apple zijn praktisch en klein en ongetwijfeld de meest herkenbare Bluetooth oordopjes. Ze zijn een waar fenomeen, maar daarom niet minder duur. Als je tenminste niet kiest voor de refurbished AirPods van Back Market!

Voeg een beetje magie toe aan je dag met tweedehands AirPods

Je hoeft je niet in de schulden te steken om van de voordelen van AirPods te genieten! Bij Back Market bieden we je voordelige AirPods die uitstekend werken. Onze refurbished AirPods worden namelijk eerst aan vele technische controles onderworpen voordat ze op onze site geplaatst worden. En daarbij krijg je ook nog eens een garantie van 36 maanden. Je kunt nu AirPods, de meest gewilde oordopjes ter wereld, kopen zonder teveel geld uit te geven

Leve het gemak van refurbished AirPods

Apple AirPods vallen natuurlijk het meeste op door hun design. Deze draadloze oordopjes, die minder dan 40 g wegen zijn makkelijk te dragen en mee te nemen. Pairing met alle Apple apparatuur (waaronder de Apple Watch), en met andere apparatuur waarin Bluetooth geïntegreerd is, is in no time gebeurd. Je hoeft ze daarna alleen maar in je oor te stoppen om ze op te starten. En als je ze eruit haalt wordt de content waarnaar je aan het luisteren was automatisch op pauze gezet. Dat is de magie van refurbished AirPods waarover we het al hadden! Om al deze processen uit te voeren zijn tweedehands AirPods uitgerust met de H1 processor van Apple, die een snelle en stabiele verbinding verzekert. iPhone gebruikers kunnen met hun voordelige AirPods ook Siri met stemherkenning gebruiken. En voor wat betreft het geluid, of je nu je playlist beluistert of een online game speelt, de helderheid zal je verbazen.

Maak je het leven makkelijk met de refurbished AirPods van Back Market

Een ander sterk punt van voordelige AirPods is het gebruiksgemak. Om ze op te laden bijvoorbeeld, stop je ze gewoon in hun oplaadcase. Of deze nu draadloos en met draad is, in vijftien minuten zijn ze opgeladen en heb je weer drie uur luister- of gesprekstijd! De oplaadcase van tweedehands AirPods heeft een autonomie van 24 uur; als je je AirPods dus in hun case opbergt als je ze niet gebruikt dan laden ze meteen op. Wil je een nummer opstarten? Twee keer aanraken om af te spelen. Je zult snel wennen aan dit typische gebaar met je refurbished AirPods, waarmee je ook van nummer kunt wisselen en een oproep kunt beantwoorden of beëindigen. Tenslotte kun je op elk moment het oplaadniveau van de batterij van je voordelige AirPods controleren door ze in de buurt van je Apple apparaat te houden. Op andere besturingssystemen kun je een app downloaden om te weten of je refurbished AirPods nieuwe energie nodig hebben.

Efficiënt, praktisch en zo cool, de AirPods van Apple waren een revolutie in de wereld van de oordopjes. Wil je AirPods kopen, maar aarzel je nog vanwege de prijs? Die is te overbruggen met de refurbished AirPods van Back Market!