• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Klantenreviews voor Refurbished AirPods kopen

4/5

32 geverifieerde aankopen in de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
69%
3-4 sterren
19%
2-3 sterren
6%
1-2 sterren
6%
F

Fleur L.

4/5

Gereviewd in Nederland op 1 mei 2023

Bezorging was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden, de oortjes zelf vond ik niet hele goeie kwaliteit… geen goeie Bas en gaan snel leeg wat ook logisch is voor dat geld maar ik denk dat ik toch liever spaar voor echte AirPods.
Apple AirPods 2e generatie (2019) - Lightning-oplaad­case Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 24 april 2023


J

Julian D.

4.6/5

Gereviewd in Nederland op 17 augustus 2023

Heb de airpods in de beste staat besteld, kwamen erg snel aan en de staat was boven verwachting, slechts heel kleine krasjes, zie je amper en anders kan je er nog een case voor kopen. Tot nu toe geen problemen kunnen vinden
Apple AirPods Pro 2e generatie (2022) - MagSafe-oplaad­case Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 17 juli 2023


H

Hugo W.

4.6/5

Gereviewd in Nederland op 7 april 2023

Airpods are working fine. Good sounds. Shipment wasn’t very good. Got my airpods in a small bag without protection or what so ever.
Apple AirPods 2e generatie (2019) - Lightning-oplaad­case Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 7 maart 2023


J

Jamai B.

5/5

Gereviewd in Nederland op 19 april 2023

De kwaliteit van de oortjes en het oplaad bakje zijn erg goed en ze zien er zo goed als nieuw uit. Ook werden ze netjes en optijd geleverd
Apple AirPods Pro 1e generatie (2021) - MagSafe-oplaad­case Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 3 april 2023


L

Luc K.

4/5

Gereviewd in Nederland op 13 juli 2023

Snelle bezorging sneller dan er stond goeie oortjes geen beschadigingen werken perfect zoals nieuw en alles zit er bij, ben er heel erg blij mee
Apple AirPods Pro 1e generatie (2021) - MagSafe-oplaad­case Wit
 

Gekocht op 10 juli 2023


Refurbished AirPods

Back Market: AirPods voor een lagere prijs

De AirPods van Apple zijn praktisch en klein en ongetwijfeld de meest herkenbare Bluetooth oordopjes. Ze zijn een waar fenomeen, maar daarom niet minder duur. Als je tenminste niet kiest voor de refurbished AirPods van Back Market!

Voeg een beetje magie toe aan je dag met tweedehands AirPods

Je hoeft je niet in de schulden te steken om van de voordelen van AirPods te genieten! Bij Back Market bieden we je voordelige AirPods die uitstekend werken. Onze refurbished AirPods worden namelijk eerst aan vele technische controles onderworpen voordat ze op onze site geplaatst worden. En daarbij krijg je ook nog eens een garantie van 12 maanden. Je kunt nu AirPods, de meest gewilde oordopjes ter wereld, kopen zonder teveel geld uit te geven

Leve het gemak van refurbished AirPods

Apple AirPods vallen natuurlijk het meeste op door hun design. Deze draadloze oordopjes, die minder dan 40 g wegen zijn makkelijk te dragen en mee te nemen. Pairing met alle Apple apparatuur (waaronder de Apple Watch), en met andere apparatuur waarin Bluetooth geïntegreerd is, is in no time gebeurd. Je hoeft ze daarna alleen maar in je oor te stoppen om ze op te starten. En als je ze eruit haalt wordt de content waarnaar je aan het luisteren was automatisch op pauze gezet. Dat is de magie van refurbished AirPods waarover we het al hadden! Om al deze processen uit te voeren zijn tweedehands AirPods uitgerust met de H1 processor van Apple, die een snelle en stabiele verbinding verzekert. iPhone gebruikers kunnen met hun voordelige AirPods ook Siri met stemherkenning gebruiken. En voor wat betreft het geluid, of je nu je playlist beluistert of een online game speelt, de helderheid zal je verbazen.

Maak je het leven makkelijk met de refurbished AirPods van Back Market

Een ander sterk punt van voordelige AirPods is het gebruiksgemak. Om ze op te laden bijvoorbeeld, stop je ze gewoon in hun oplaadcase. Of deze nu draadloos en met draad is, in vijftien minuten zijn ze opgeladen en heb je weer drie uur luister- of gesprekstijd! De oplaadcase van tweedehands AirPods heeft een autonomie van 24 uur; als je je AirPods dus in hun case opbergt als je ze niet gebruikt dan laden ze meteen op. Wil je een nummer opstarten? Twee keer aanraken om af te spelen. Je zult snel wennen aan dit typische gebaar met je refurbished AirPods, waarmee je ook van nummer kunt wisselen en een oproep kunt beantwoorden of beëindigen. Tenslotte kun je op elk moment het oplaadniveau van de batterij van je voordelige AirPods controleren door ze in de buurt van je Apple apparaat te houden. Op andere besturingssystemen kun je een app downloaden om te weten of je refurbished AirPods nieuwe energie nodig hebben.

Efficiënt, praktisch en zo cool, de AirPods van Apple waren een revolutie in de wereld van de oordopjes. Wil je AirPods kopen, maar aarzel je nog vanwege de prijs? Die is te overbruggen met de refurbished AirPods van Back Market!