• Betaal later of in termijnen!
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis bezorgd
  • 12 maanden garantie

Klantenreviews voor Refurbished AirPods kopen

3.8/5

12 geverifieerdeaankopen in de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
58%
3-4 sterren
17%
2-3 sterren
17%
1-2 sterren
8%
A

Anas A.

5/5

Gereviewd in Nederland op 7 februari 2023

Geachte team van BackMarket, Zojuist is mijn AirPods Max binnengekomen. Zo goed als nieuw en het is van pure kwaliteit. Jullie hebben mij enorm blij gemaakt met het goede. Pure aanrader voor onze lieftallige studenten die voor een koopje elektronica willen aanschaffen van het merk Apple. Ik ben zeer tevreden, absoluut! :)
AirPods Max (2020) - Hemelsblauw

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 5 februari 2023


A

An B.

3.2/5

Gereviewd in Nederland op 23 januari 2023

De AirPods zijn nog steeds gelinkt aan een andere Apple account! Dit is niet normaal bij een refurbished product. Ook waren ze niet echt in gelijke toestand. Doosje 1%, linker AirPod 15% en rechter AirPod 99%.
Apple AirPods Pro met oplaadcase - Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 18 januari 2023


Q

Quinta L.

4/5

Gereviewd in Nederland op 5 november 2022

Waarom wordt het apple doosje niet bijgeleverd? Voor deze prijs had ik een andere manier van bezorgen verw
AirPods Max (2020) - Groen

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 24 oktober 2022


E

Elvira D.

5/5

Gereviewd in Nederland op 3 februari 2023

Als nieuw! Heel tevrede
AirPods Max (2020) - Hemelsblauw

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 18 januari 2023


R

Rik U.

5/5

Gereviewd in Nederland op 6 december 2022

Mooi product, perfect in orde, snel geleverd, top service!
AirPods Max (2020) - Spacegrijs

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 23 november 2022


Refurbished AirPods

Back Market: AirPods voor een lagere prijs

De AirPods van Apple zijn praktisch en klein en ongetwijfeld de meest herkenbare Bluetooth oordopjes. Ze zijn een waar fenomeen, maar daarom niet minder duur. Als je tenminste niet kiest voor de refurbished AirPods van Back Market!

Voeg een beetje magie toe aan je dag met tweedehands AirPods

Je hoeft je niet in de schulden te steken om van de voordelen van AirPods te genieten! Bij Back Market bieden we je voordelige AirPods die uitstekend werken. Onze refurbished AirPods worden namelijk eerst aan vele technische controles onderworpen voordat ze op onze site geplaatst worden. En daarbij krijg je ook nog eens een garantie van 12 maanden. Je kunt nu AirPods, de meest gewilde oordopjes ter wereld, kopen zonder teveel geld uit te geven

Leve het gemak van refurbished AirPods

Apple AirPods vallen natuurlijk het meeste op door hun design. Deze draadloze oordopjes, die minder dan 40 g wegen zijn makkelijk te dragen en mee te nemen. Pairing met alle Apple apparatuur (waaronder de Apple Watch), en met andere apparatuur waarin Bluetooth geïntegreerd is, is in no time gebeurd. Je hoeft ze daarna alleen maar in je oor te stoppen om ze op te starten. En als je ze eruit haalt wordt de content waarnaar je aan het luisteren was automatisch op pauze gezet. Dat is de magie van refurbished AirPods waarover we het al hadden! Om al deze processen uit te voeren zijn tweedehands AirPods uitgerust met de H1 processor van Apple, die een snelle en stabiele verbinding verzekert. iPhone gebruikers kunnen met hun voordelige AirPods ook Siri met stemherkenning gebruiken. En voor wat betreft het geluid, of je nu je playlist beluistert of een online game speelt, de helderheid zal je verbazen.

Maak je het leven makkelijk met de refurbished AirPods van Back Market

Een ander sterk punt van voordelige AirPods is het gebruiksgemak. Om ze op te laden bijvoorbeeld, stop je ze gewoon in hun oplaadcase. Of deze nu draadloos en met draad is, in vijftien minuten zijn ze opgeladen en heb je weer drie uur luister- of gesprekstijd! De oplaadcase van tweedehands AirPods heeft een autonomie van 24 uur; als je je AirPods dus in hun case opbergt als je ze niet gebruikt dan laden ze meteen op. Wil je een nummer opstarten? Twee keer aanraken om af te spelen. Je zult snel wennen aan dit typische gebaar met je refurbished AirPods, waarmee je ook van nummer kunt wisselen en een oproep kunt beantwoorden of beëindigen. Tenslotte kun je op elk moment het oplaadniveau van de batterij van je voordelige AirPods controleren door ze in de buurt van je Apple apparaat te houden. Op andere besturingssystemen kun je een app downloaden om te weten of je refurbished AirPods nieuwe energie nodig hebben.

Efficiënt, praktisch en zo cool, de AirPods van Apple waren een revolutie in de wereld van de oordopjes. Wil je AirPods kopen, maar aarzel je nog vanwege de prijs? Die is te overbruggen met de refurbished AirPods van Back Market!