• ¡Paga más tarde o en cuotas!
 • 30 días de prueba
 • Envío gratuito
 • 36 años de garantía

Refurbished Chromebook

Chromebook - Onze allerbeste refurbished producten:

Asus ChromeBook C204 Touch 11.6" Celeron 1,1 GHz 32GB SSD - 4GB Qwerty - Swedish
€ 119,00
€ 500,00
76% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Goed
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

157 producten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Je hebt best wel veel gescrold...

Twijfel je nog?

Bekijk onze FAQ's

Klantenreviews voor Refurbished Chromebook

4.5/5

Gemiddelde van 2 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
100%
3-4 sterren
0%
2-3 sterren
0%
1-2 sterren
0%
Lekker voor mij en voor de wereld

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

👍👍😊

Prijs-kwaliteitverhouding

 

Refurbished Chromebook

Chromebook met korting? Bij Back Market vind je refurbished Chromebooks in alle soorten en maten.

De Chromebook is niet meer weg te denken uit de computerwereld. Werken op deze laptopvariant heeft dan ook veel voordelen. De meeste computermerken hebben een Chromebook model in hun collectie. Bij Back Market hebben we de refurbished versie daarvan. Zo goed als nieuw, maar een stuk goedkoper.

 

Wat is het verschil tussen een laptop en een Chromebook?

Een Chromebook is een laptop die draait op Chrome OS, het besturingssysteem van Google. Op een Chromebook werk je eigenlijk volledig cloud-based. Dat wil zeggen dat je grotendeels via een internetbrowser werkt. Die constructie levert een aantal voordelen op:

 • Je Chromebook werkt snel en gemakkelijk. Dat komt door het lichte besturingssysteem. Je bent dus minder afhankelijk van het prestatieniveau van je laptop;
 • Bestanden worden automatisch opgeslagen in de cloud. Daarvan wordt ook nog een back-up gemaakt. De kans om iets kwijt te raken is dus veel minder groot dan wanneer je iets lokaal op je computer opslaat.
 • Werk je met een Chromebook, dan heb je geen aparte antivirussoftware nodig, zoals bij een reguliere laptop. Je Chromebook wordt namelijk automatisch beveiligd tegen virussen.
 • In de cloud werken, betekent dat je je bestanden altijd bij de hand hebt. Ook als je ze op een ander apparaat (bijvoorbeeld je refurbished smartphone) wilt bekijken of bewerken.
 • Een Chromebook is meestal goedkoper dan een ‘gewone’ laptop of notebook. Een refurbished Chromebook is zelfs nog voordeliger. Dubbel winst!

 

Tweedehands Chromebook met garantie

Bij Back Market vind je verschillende refurbished Chromebooks; tweedehands Chromebooks die grondig zijn gerenoveerd. Qua functionaliteit zijn ze zo goed als nieuw. De behuizing poetsen we natuurlijk ook op, maar krasjes krijgen we niet altijd weggewerkt. Als je daar geen bezwaar tegen hebt, scoor je een topdeal, want de prijzen voor een perfect werkende Chromebook zijn op Back Market een stuk lager. Goed om te weten: op alle refurbished Chromebooks van Back Market zit een garantietermijn van maar liefst 3 jaar.

 

Welke refurbished Chromebooks zijn er?

De meeste computermerken hebben inmiddels een aantal Chromebook-modellen geproduceerd. Een paar voorbeelden van Chromebooks die Back Market refurbisht:

 • Refurbished Asus Chromebook;
 • Refurbished Acer Chromebook;
 • Refurbished HP Chromebook;
 • Refurbished Dell Chromebook;
 • Refurbished Lenovo Chromebook.

Het aanbod op het Back Market platform wisselt per dag. Chromebooks zijn populair, dus het kan zijn dat jouw favoriete merk er niet tussen staat. Probeer het in dat geval de volgende dag gewoon nog een keer, misschien heb je dan meer geluk. 

 

Gerenoveerde Chromebook: beter voor milieu

Een Chromebook is behoorlijk energiezuinig. Dat komt omdat het apparaat geen harde schijf, processor of grafische kaart heeft. Alles gaat immers via het internet. Daardoor hoef je de batterij minder vaak op te laden en dat is weer beter voor het milieu.

Over milieu gesproken: wist je dat je met de aanschaf van een Back Market Chromebook zo’n 1200 gram elektronisch afval bespaart? Fijn idee, toch? Re-use, recycle, refurbish!

Denk groen en adopteer een perfect werkende refurbished Chromebook. We bezorgen je bestelling zo snel mogelijk en je betaalt geen verzendkosten!