Onze Huishoudelijke apparaten artikelen

Ben je op zoek naar informatie over huishoudelijke apparaten?

Ontdek onze tips en trucs met betrekking tot kleine of grote huishoudelijke apparaten dankzij onze aankoopgidsen, tests en vergelijkingen! 

Stofzuiger, wasmachine, koffiezetapparaat... Onze experts beantwoorden je vragen en geven advies om je te helpen de juiste apparaten te kiezen!

Onze Stofzuigers artikelen

 • Hoe kies ik een Dyson stofzuiger?
  huishoudelijke-apparaten

  Hoe kies ik een Dyson stofzuiger?

  Heb jij een nieuwe Dyson stofzuiger nodig omdat de oude niet meer goed zijn werkt doet? Of wil je gewoon een nieuwe stofzuiger kopen zonder elke keer gehannes met het legen van de stofzuigerzakken? Dan is een Dyson stofzuiger een goed idee. Alleen schrik je misschien van het prijskaartje, een nieuwe Dyson stofzuiger kopen is namelijk niet goedkoop. Een goed alternatief is het kopen van een refurbished Dyson stofzuiger. Met een refurbished stofzuiger kun je namelijk voor een lagere prijs dezelfde topkwaliteit stofzuiger kopen. Zo kun jij je woning schoon houden met de krachtige Dyson stofzuiger.

  Meer weten
 • Hoe kies ik een stofzuiger ?
  huishoudelijke-apparaten

  Hoe kies ik een stofzuiger?

  Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Op het moment dat je oude stofzuiger niet meer goed zijn werk doet, is het tijd om een nieuwe stofzuiger te kopen. Immers stofzuigen is een dagelijkse bezigheid en je wilt wellicht graag dat je woning schoon blijft. Ben je op zoek naar een goedkope stofzuiger of wil je niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe stofzuiger? Dan is het kopen van een refurbished stofzuiger wellicht een goed idee. Met een refurbished stofzuiger kun je namelijk voor een lager prijs dezelfde topkwaliteit stofzuiger kopen. Klink dat als muziek in je oren? Wij helpen je graag met het uitzoeken van een nieuwe goedkope stofzuiger!

  Meer weten

Onze Keukenapparatuur artikelen

 • hoe-kies-ik-multifunctionele-voedselverwerker
  huishoudelijke-apparaten

  Hoe kies ik een multifunctionele voedselverwerker?

  Een multifunctionele voedselverwerker is een mooi woord voor een keukenmachine die alles kan. Je weet wel: zo'n machine die speciaal gemaakt is voor mensen die altijd zeggen dat ze 'druk, druk, druk' zijn, maar in werkelijkheid gewoon liever andere dingen doen dan eigenhandig een paprika hakken. En we geven ze geen ongelijk. Zou namelijk niet iedereen nog wat gelukkiger zijn als ze in het bezit zijn van een multifunctionele voedselverwerker? Zo'n handige maat in de keuken, waardoor je lekker veel tijd overhoudt om je favoriete series te bingen. Een multifunctionele voedselverwerker biedt dus zeker voordelen, maar het is wel handig om te weten welke goed is en bij je past. Het staat in ieder geval vast dat je bij ons een refurbished multifunctionele voedselverwerker koopt. Zo eentje die al gebruikt is, maar daarna is gerepareerd, is schoongemaakt en eventueel voorzien is van nieuwe onderdelen. En dat wordt gedaan door mensen die er verstand van hebben, ook wel gecertificeerde professionals genoemd. Het mooie van deze werkwijze is dat jij 'm vervolgens voor minder geld kunt kopen, dan wanneer het product nieuw was geweest!

  Meer weten