xbox-one-vs-playstation-4-welke-refurbished-console-moet-ik-kiezen

Xbox One vs. PlayStation 4; welke refurbished console moet ik kiezen?

Ontdek welke refurbished gameconsole voor jou de beste is

Welke refurbished console is geschikt voor mij?

Dat lijkt een moeilijke vraag, omdat beide platforms behoorlijk serieuze concurrenten zijn, maar we hebben een heel eenvoudig antwoord, dus lees vooral verder.

Is de ene refurbished console beter dan de andere?

Eigenlijk is geen van deze consoles echt veel beter dan de andere, in ieder geval niet wat betreft de specs. Dat was heel anders in de tijd van de Xbox 360 vs. de PS3, toen PlayStation gratis online spelen bood, terwijl de Xbox een beter algeheel online ecosysteem had (die wel betaald was). Als je toen een gamer was, weet je misschien ook nog wel dat de PS3 Blu-ray discs kon spelen, maar de Xbox 360 niet. Zowel de PS4 als Xbox One kunnen Blu-ray films afspelen, mocht je dat nog niet weten.

Maar nu zijn de Xbox en PlayStation behoorlijk aan elkaar gewaagd en dat is goed, want dan is er geen discussie nodig over welke console beter is. Dat is, en was altijd al, een kwestie van voorkeur.

Hoe kies je een refurbished gameconsole?

Voor een groot deel hangt de keuze voor de ene console boven de andere af van wat vrienden gebruiken. Het maakt niet uit hoe graag je een refurbished PS4 wilt, als je beste vriend een Xbox heeft, is de kans groot dat jij er ook een kiest, omdat je met hem wilt spelen. Andersom werkt dat net zo. Dat wilde je misschien niet horen, maar zo werkt het in de gamerscommunity.

Maar zo werkt het niet voor iedereen, sommige mensen kiezen een console afhankelijk van welke exclusieve titels het platform heeft. Halo, Gears of War en Forza zijn spellen die exclusief voor Xbox zijn, sinds het allereerste begin (ja, dat is echt al heel lang geleden).

PS4 heeft zijn eigen exclusieve spellen, zoals Bloodborne, God of War, Days Gone en Persona 5, en als je al in deze verhaallijnen hebt geïnvesteerd, is een refurbished PS4 waarschijnlijk aantrekkelijker voor jou.

Maar om eerlijk te zijn, kopen de meeste mensen een console niet om deze exclusieve spellen te spelen, De meest mensen spelen games die over meerdere platforms beschikbaar zijn, Als je een console koopt voor je kinderen, vraag ze dan welke spellen ze leuk vinden en controleer of die beschikbaar zijn voor de console die je wilt kopen.

Het allerbelangrijkste als je een refurbished console koopt

Zoals we eerder al zeiden, zijn de meeste games beschikbaar voor beide consoles. Ik weet dat we het nog niet gehad hebben over de technische specs, maar eerlijk gezegd is dat ook niet echt nodig. Al sinds het begin hebben puristen ruzie over specs, maar eerlijk gezegd liggen die niet zo ver uit elkaar. Zelfs al was er een winnaar, dan nog zouden de verschillen maar piepklein zijn.

De enige reden voor het kiezen van de ene over de andere, is voorkeur. Sommige mensen vinden de Xbox cooler, anderen vinden PlayStation cooler. Geen van beiden hebben gelijk of ongelijk, want het zijn allebei uitstekende keuzes. Dus bekijk ze allebei, misschien krijg je een beter gevoel bij de ene, en koop dat welke voor jou het beste voelt. Welke je uiteindelijk ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Refurbished vs. gebruikte gameconsoles

Ik weet niet of we het al genoemd hebben, maar koop nooit een gebruikte Xbox of gebruikte PS4 zonder een goede garantie of geld-terug garantie. Wij adviseren een refurbished console van een erkende refurbished marktplaats zoals Back Market. Zo loop je geen risico met je welverdiende centen. Elk product op Back Market krijgt drie jaar garantie en een 30-dagen geld-terug garantie. Dus als je problemen krijgt met je nagekeken console, dan ben je gedekt.