• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished iPhone 6 kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished iPhone 6 kopen

Refurbished iPhone 6

Bespaar geld door je iPhone 6 refurbished bij Back Markt te kopen

Heb jij geen zin om honderden euro’s uit te geven voor het nieuwste model smartphone die al heel snel zijn waarde verliest? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 voor een combinatie van kwaliteit, garantie en een niet te kloppen prijs.

Met een refurbished iPhone 6 koop je een degelijke smartphone voor een redelijke prijs

De iPhone 6 is sneller dan eerdere modellen en biedt ook een betere kwaliteit foto’s. Hij is dus perfect voor alle smartphonegebruikers die een veelzijdig, autonoom toestel zoeken dat niet te duur is. Want met zijn 4,7 inch scherm, zijn dual core A8 processor met 1,4 GHz frequentie en 1 GB werkgeheugen blijft de refurbished iPhone 6 efficiënt. Het systeem werkt dus vloeiend en snel voor alle toepassingen en biedt een goede fotokwaliteit.

Welke tweedehands iPhone 6 kun je bij Back Market kopen?

De prijs van een refurbished iPhone 6 is natuurlijk zeer interessant. Want hoewel dit model op de website van Apple niet meer te vinden is, blijft het een uitstekend toestel met alle functionaliteiten die een gebruiker van een smartphone mag verwachten. En met de Back Market garantie weet je zeker dat je iPhone 6 niet duur is maar wel van goede kwaliteit. Om te kiezen, selecteer je jouw toestel uit de verschillende aangeboden modellen:

  • Een iPhone 6 32 GB, 64 GB of 128 GB. Je kiest hier de opslagcapaciteit die het best aansluit bij jouw behoeften, voor het opslaan van muziek, foto’s en het functioneren van het toestel zelf.
  • Een iPhone 6 in space gray, goud of zilver. Kies de afwerking die bij je past.
  • En een garantie van 12 maanden. Zo ben je beschermd tegen gebreken en pech en kun je je geld terug krijgen, je defecte refurbished iPhone 6 inruilen, of gratis laten repareren in geval van pech, en op elk moment tijdens de garantieperiode.

Koop een refurbished iPhone 6 voor minder dan 250 euro

Welke afwerking of geheugencapaciteit je ook kiest, een refurbished iPhone 6 kost niet meer dan 250 euro. Dat is een buitenkansje voor wie ervan droomt een Apple te kopen zonder failliet te gaan. En, in tegenstelling tot bij een verkoop tussen particulieren, ben je bij een verkoop bij Back Market wél beschermd tegen vervelende verrassingen. Elk smartphone wordt op tientallen punten door gekwalificeerde experts gecontroleerd om zeker te weten dat hij goed werkt. Hij is dan zo goed als nieuw en wordt vervolgens met zorg ingepakt en naar je verzonden.

Kiezen voor een refurbished iPhone 6 is kiezen voor een kwaliteitsproduct tegen een interessante prijs. En je bespaart niet alleen geld, maar bent ook nog eens milieuvriendelijk en verantwoord bezig. Want door een tweede leven aan het toestel te geven beperk je elektronische verspilling en hoeft deze smartphone niet gerecycled te worden. Dat zijn nog twee extra redenen om het gewoon te doen.