• Betaal later of in termijnen!
  • 30 dagen recht op retour
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished Google Pixel kopen

Waar zijn alle Refurbished Google Pixel kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished Google Pixel

Een refurbished Google Pixel smartphone bij Back Market kopen

Droom je ervan jezelf dit technische juweeltje cadeau te doen? Back Market biedt je een refurbished Google Pixel te koop voor een kleine prijs maar met een onberispelijke kwaliteit. Kies jouw refurbished Google Pixel model en profiteer van kortingen tot wel 60%.

Profiteer bij Back Market van de laagste prijs voor jouw refurbished Google Pixel

Back Market biedt je de mogelijkheid een refurbished Google Pixel voor een vriendelijke prijs te kopen, zonder in te leveren op de kwaliteit. Als je jouw refurbished Google Pixel namelijk voordelig bij Back Market koopt, dan weet je zeker dat je een toestel in uitstekende staat mag verwachten. Voordat ze in de winkel komen worden alle Back Market toestellen door professionals onderworpen aan zorgvuldige tests, zodat we je een eersteklas product kunnen aanbieden. Dus in tegenstelling tot een simpele tweedehands Google Pixel, biedt Back Market een uitstekende combinatie van prijs en veiligheid! En zodat jij je artikel in alle vertrouwen kunt kopen wordt je Back Market product geleverd met een garantie van 36 maanden.

Keuze tussen verschillende refurbished Google Pixel modellen

De optie van Back Market, betekent ook een wereld van verschillende mogelijkheden! Zo kun je kiezen uit een brede selectie modellen en de refurbished Google Pixel selecteren die het best bij jouw wensen past (opslagcapaciteit, kleur, staat, enz.)

Back Market garandeert je een grote keus aan modellen voor de meeste van zijn producten. Neem de tijd om te kiezen tussen de verschillende versies van de refurbished Google Pixel, of een ander high-tech product waar je oog op valt! Eén ding is zeker: Back Market biedt méér dan een klassieke tweedehands Google Pixel...