• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished OnePlus 7

Een refurbished OnePlus 7 voor een niet te kloppen prijs bij Back Market!

Wil jij een Android smartphone van de nieuwste generatie, maar heb je een beperkt budget? Denk dan aan een Refurbished OnePlus 7!

Een refurbished OnePlus 7 is een krachtige smartphone

Als je een refurbished OnePlus 7 wil kopen weet dan dat je een toestel van topkwaliteit mag verwachten! Hij wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 855 processor, en levert daardoor optimale prestaties zowel voor foto’s als gamen en heeft een uitstekende autonomie. Afhankelijk van de configuratie heeft de voordelige OnePlus 7 een 6 of 8 GB werkgeheugen. Deze smartphone is verkrijgbaar in een versie met een intern geheugen van 128 GB of 256 GB: al deze mogelijkheden hebben invloed op de prijs van een OnePlus 7.

Een Smartphone met vele mogelijkheden

Hoewel een tweedehands OnePlus 7 misschien een goed idee lijkt, heb je bij de aanschaf van een refurbished OnePlus 7 de zekerheid dat je een smartphone in perfecte staat koopt EN krijg je een garantie van 12 maanden. Zo kun je ongehinderd genieten van de ongelofelijke weergavekwaliteit van het 6,41 inch scherm met 2 340 x 1 880 pixel resolutie (402 ppi) om de foto’s te bewonderen die je genomen het met de dubbele 48 Mpx (f/1,7) en 5 Mpx (f/2,4) camera. En de 16 Mpx (f/2,0) frontcamera maakt scherpe selfies en zorgt voor gezichtsherkenning.

Dankzij de refurbished OnePlus 7 hoef je niet meer al je spaargeld te gebruiken om jezelf een topkwaliteit smartphone cadeau te doen!