• Betaal later of in termijnen!
  • 30 dagen recht op retour
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished Microsoft Surface Pro 4 kopen

Microsoft Surface Pro 4 - Onze allerbeste refurbished producten:

Microsoft Surface Pro 4 (2015) 12" 256GB - WiFi - Grijs - Zonder Sim-Slot
€ 398,90
60% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Uitstekend
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

37 producten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Je hebt best wel veel gescrold...

Twijfel je nog?

Bekijk onze FAQ's

Klantenreviews voor Refurbished Microsoft Surface Pro 4 kopen

4.8/5

Gemiddelde van 1 review van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
100%
3-4 sterren
0%
2-3 sterren
0%
1-2 sterren
0%
Conditie is ok, een vervelende ruis heel af en toe van de fan voor de rest werkt prima. Gaat wel redelijk mee ~2 uur batterij met continueel gebruik.

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished Microsoft Surface Pro 4

Bereid je voor op verbluffende kortingen op de Microsoft Surface Pro 4!

De refurbished Microsoft Surface Pro 4 is de 4e generatie hybride tablet van het bedrijf uit Redmond, en een technisch hoogstandje dat je jezelf zonder aarzelen cadeau kunt doen dankzij de kortingen van Back Market.

Refurbished Microsoft Surface Pro 4: de slimme koop

De nieuwprijs van een Microsoft Surface Pro 4 kan al snel hoger zijn dan € 1000,-. Hoe doe je dat dan als je een klein budget hebt en er toch een wilt kopen? Een tweedehands Microsoft Surface Pro 4 lijkt een goed middel om de factuur omlaag te brengen, maar wil je echt het risico lopen een product te ontvangen dat slecht blijkt te werken? De beste oplossing om een Microsoft Surface Pro 4 te kopen is om te kiezen voor een refurbished model. Je krijgt dan niet alleen korting, maar weet ook zeker dat je tablet een hele serie tests heeft ondergaan zodat je hem probleemloos in gebruik kunt nemen. En daar bovenop is je voordelige Microsoft Surface Pro ook nog eens gedurende minimaal 36 maanden gegarandeerd!

De refurbished Microsoft Surface Pro 4: prestaties die er mogen zijn

De prijs van een Microsoft Surface Pro 4 mag dan indrukwekkend zijn, maar de technische kenmerken zijn daar dan ook naar. Het eerste wat in het oog springt als je jouw refurbished Microsoft Surface Pro 4 uitpakt is het 12,3 inch scherm met zijn resolutie van 2 880 × 1 800 pixels. Voor wat de processor betreft kun je voor je refurbished Microsoft Surface Pro 4 kiezen voor een Intel m3, i5 of i7 processor ondersteund door 4, 8 of 16 GB RAM-geheugen. Met een opslagcapaciteit van 128 GB tot 1 TB hoef je alleen een toetsenbord aan je refurbished Microsoft Surface Pro 4 tablet vast te klikken om hem om te vormen tot een krachtige PC. En net zoals de voorgaande versies wordt hij geleverd met een stylus.

Indrukwekkende beeldkwaliteit en verbluffende snelheid: de refurbished Microsoft Surface Pro is dé must have onder de tablets!