• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Microsoft Surface Pro 3

De refurbished Microsoft Surface Pro 3: een toptablet voor een spotprijs!

Een tablet heeft vele voordelen, zowel voor het werk als voor privégebruik, maar de prijs is vaak een nadeel. De refurbished Microsoft Surface 3 brengt daar verandering in!

Een refurbished Microsoft Surface Pro 3: meer dan een tablet

Je vraagt je af wat er schuilgaat achter de prijs van een Microsoft Surface Pro 3? Laten we dan beginnen met het meest zichtbare aspect: het grote 12 inch scherm met een resolutie van 2 160 × 1 440 pixels. De aanschaf van een refurbished Microsoft Surface Pro 3 biedt je dus allereerst een buitengewone scherm- en beeldkwaliteit. Om je professionele presentaties soepel voorbij te laten komen of op internet te surfen kan de voordelige Microsoft Surface Pro 3 bouwen op een Intel Core processor (i3, i5 of i7 afhankelijk van het model) met een RAM-geheugen van 4 of 8 GB. De refurbished Microsoft Surface Pro 3 is dun, slechts 9,1 mm en weegt maar 800 g: vind maar eens een tablet die makkelijker mee te nemen is! En dankzij de steunklep kun je makkelijk de hoek vinden die het best past bij hoe jij hem wilt gebruiken. De stylus heeft drie knoppen waarmee je OneNote pagina’s kunt openen en in een oogwenk kunt tekenen en uitvlakken.

Bij Black Market kun je je refurbished Microsoft Surface Pro 3 in blind vertrouwen kopen

In tegenstelling tot een tweedehands Microsoft Surface Pro 3, wordt bij Back Market elk product uitgebreid gecontroleerd voordat het aan onze catalogus wordt toegevoegd. Je ontvangt dus een refurbished Microsoft Surface Pro 3 die werkt, met een garantie van 12 maanden. Je kunt, naar wens, kiezen voor alleen een tablet, of een combinatie met een Type Cover toetsenbord om je Microsoft Surface Pro 3 om te toveren tot een hybride.

Licht, snel en niet duur, de Microsoft Surface Pro 3 heeft echt alles mee!