• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished iPhone 5S kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished iPhone 5S kopen

Refurbished iPhone 5s

Een refurbished iPhone 5s van Back Market: een goedkope manier om een iPhone te kopen

De iPhone 5s kwam in 2013 op de markt en is nog altijd geliefd in smartphone-land. Vind je hem niet meer in de winkel? Geen paniek, bij Back Market vind je de refurbished iPhone 5s die je zoekt!

Een goedkope iPhone 5s bij Back Market

Al is de iPhone 5s al lange tijd uit de design-schappen van Apple verdwenen, bij Back Market bieden we je een brede keus aan tweedehands iPhones 5s voor dagelijks gebruik. Deze smartphone verscheen weliswaar al in 2013 op de markt, maar zijn technische kenmerken zijn nog altijd krachtig genoeg dankzij de Apple A7 processor, de eerste met 64 bits architectuur van de firma uit Cupertino. Deze goedkope iPhone 5s is ook de eerste Apple met Touch ID. Om het scherm te ontgrendelen hoef je alleen je duim op de knop in het midden te leggen, en je wordt direct herkend. Met deze belangrijke innovatie kun je ook snel en veilig betalen bij iTunes of de App Store. Verder is bieden we, ondanks de relatieve ouderdom van de refurbished iPhone 5s, een brede variëteit aan modellen. Je hoeft dus geen compromissen te sluiten: een iPhone 5s space gray, zilver of goud, een iPhone 5s met 16 GB, 32 GB of 64 GB, ze zijn allemaal beschikbaar. En als bonus heeft elke smartphone een garantie van 12 maanden, dus waarom zou je het niet doen?

Een onvergelijkbare prijs en technologische kwaliteit met een refurbished iPhone 5s

Als je denkt dat het onmogelijk is om een iPhone te vinden onder de €100, dan heb je nog niet aan een refurbished iPhone 5s gedacht! Ondanks deze lage prijs kun je rekenen op de ongeëvenaarde Apple technologie. Met zijn afmeting van 123,8 mm x 58,6 mm en een dikte van 7,6 mm en gewicht van 112 gram ligt de iPhone 5s prettig in de hand. Het 4 inch scherm biedt een goede beeldkwaliteit dankzij zijn resolutie van 1 136 x 640 px en 326 ppi. Neem, om te weten wat dit betekent, een paar foto’s met de 8 Mpx camera met f/2,2 diafragma! Alle afbeeldingen, in panorama, sportstand of automatische HDR, zijn verbazingwekkend contrastrijk. Ook voor de videokwaliteiten van de iPhone 5s hoef je je niet te schamen! Video’s neem je op in HD 1 080 p (30 fps) kwaliteit en met stabilisatie en 3-dubbele zoommogelijkeid. De FaceTime-camera is voorzien van een 1,2 Mpx camera (1 280 x 960) met f/2,4 diafragma. Voorzien van een backlightsensor, gezichtsdetectie, belichtingsinstellingen en automatische HDR-functie, kun je selfies maken en FaceTime gesprekken voeren met een prima beeldkwaliteit.

Een elegant design en eersteklas prestaties: de refurbished iPhone 5s is de ideale keuze voor veeleisende gebruikers met een beperkt budget. Ga dus naar Back Market om een goedkope iPhone 5s te vinden voor dagelijks gebruik!