• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished iPhone 5 kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished iPhone 5 kopen

Refurbished iPhone 5

Wil jij een voordelige iPhone 5 kopen? Dan val je als een blok voor de refurbished iPhone modellen van Back Market!

Met de aanschaf van een refurbished iPhone 5 zijn prestaties verzekerd

Als je een klein budget hebt dan is de refurbished iPhone 5 een perfecte oplossing, want het is een eersteklas high-tech toestel voor een redelijke prijs. Hij is dun (7,6 mm en 123,8 mm x 58,6 mm) en licht (112 g), en de tweedehands iPhone ligt daarom uitstekend in de hand, zodat je optimaal profiteert van het 4 inch Retina scherm met een 1136 x 640 resolutie. Dankzij de A6 processor heb je met de voordelige iPhone 5 snel toegang tot al je apps. De beeldkwaliteit van de tweedehands iPhone 5 wordt ondersteund door de tri-core PowerVR grafische chip. En de in zwart of wit aangeboden iPhone 5 is voorzien van een 8 Mpx iSight fotocamera en een 1,2 Mpx HD FaceTime camera. Met de hoofdcamera van de iPhone 5 kun je 1080p HD video’s opnemen in tot 30 frames fps.

iPhone 5 met korting EN garantie

Of je nu een 16 GB, 32 GB of 64 GB versie wilt kopen, de refurbished iPhone 5 modellen van Back Market worden geleverd met een garantie van 12 maanden. En bij Back Market heb je ook de zekerheid dat je refurbished iPhone 5 zorgvuldig getest is om je optimale prestaties te bieden. Met de voordelige iPhone 5 kun je tot 8 uur met 3G op internet surfen en bellen en hij heeft in stand-by een autonomie van meer dan 200 uur.

De aanschaf van een refurbished iPhone 5 bij Back Market biedt vele voordelen, want je kunt zo profiteren van een krachtige smartphone uit het topsegment voor een aantrekkelijke prijs.