• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished Samsung Galaxy Note 9 kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished Samsung Galaxy Note 9 kopen

Refurbished Galaxy Note 9

Een refurbished Samsung Galaxy Note 9 phablet voor minder dan € 500? Dat kan!

De Galaxy Note 9 werd in 2018 op de markt gebracht en staat voor buitengewone kwaliteit. Droom je ervan jezelf dit technische juweeltje cadeau te doen, maar heb je een beperkt budget? En als we je nu eens zeggen dat met een refurbished Galaxy Note 9 dat gegeven totaal niet meer relevant is?

Denk groot met een refurbished Galaxy Note 9

De nieuwprijs van een Galaxy Note 9 ligt rond de € 1000,- Maar we kunnen dan ook constateren dat Samsung niet op onderdelen bespaard heeft in deze phablet! Als je besluit een refurbished Galaxy Note 9 te kopen dan krijg je namelijk een 6,4 inch Super AMOLEDA scherm. De resolutie van 2 960 × 1 440 pixels met een pixeldichtheid van 514 ppi garandeert een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. En niet alleen de afmetingen van je refurbished Galaxy Note 9 zijn ruim bemeten, hetzelfde kan gezegd worden van zijn processor. Hij beschikt namelijk over een Exynos 9810 processor gecombineerd met een ARM Mali G72 MP18 grafische chip. En met 6 of 8 GB RAM geheugen, afhankelijk van het model, toont de Galaxy Note 9 zich bijzonder snel. Denk jij dat een tweedehands Galaxy Note 9 je precies hetzelfde biedt? Natuurlijk, maar dan moet hij wel werken! Door te kiezen voor een refurbished Galaxy Note 9, weet je zeker dat je een smartphone ontvangt die gecontroleerd is, optimaal werkt, en daarbij een garantie heeft van minimaal 12 maanden!

De refurbished Galaxy Note 9: de phablet die alles kan

Schaf je een refurbished Galaxy Note 9 aan, dan maak je ook kennis met de S-Pen. Door zijn Bluetooth-functie, kun je er de fotocamera meer aansturen, een video op pauze zetten of naar de volgende dia van je presentatie gaan. Ook de fotoprestaties van je nieuw aankoop zullen je niet teleurstellen. Aan de achterkant zorgen twee 12 Mpx camera’s voor verbluffende kleuren, en met de 8 Mpx frontcamera maak je altijd geslaagde selfies.

Dankzij de lagere prijs van een refurbished Galaxy Note 9 kun jij je zonder uitstel de smartphone van je dromen veroorloven!