Het is weer die tijd van het jaar: Black Friday. Wij doen niet mee.

  • 36 maanden garantie
  • Gratis verzending
  • Erkend refurbished
  • 30 dagen retourrecht
Laten we elkaar weer zien in
BM_EMAIL COLLECTOR_NEW

Geef ons je e-mailadres

En in ruil daarvoor geven wij je de beste deals op het internet.

Black Friday: kortingen tot 70% op techniek en elektronica. Net als altijd. 

Ja, dat klopt, net als altijd. Bij Back Market is Black Friday een heel gewone dag. Waarom? Omdat wij het hele jaar door de beste deals op techniek en elektronica bieden. (We spugen tussen onze vingers, zweren op alles wat ons lief is om dat te bewijzen).

Dit betekent dat je altijd zonder druk kunt winkelen, ongeacht de feestdag — van Festivus tot Pi Dag — en dat je er vanuit kunt gaan dat op al onze deals minimaal 1 jaar beperkte garantie zit en 30 dagen geld-terug-garantie. Dus terwijl serieshoppers en onverbeterlijke aficionados de hele nacht voor de deur liggen om de beste deal te krijgen, kan jij lekker uitslapen na een zware feestmaaltijd, omdat je weet dat wij bij Back Market alles hebben wat je hartje begeert op het gebied van techniek en elektronica.

WTH is Black Friday?

Black Friday—wat trouwens een heel zwarte pagina is voor het milieu—is een dag die vol zit met deals, vooral op het gebied van techniek en elektronica. Door zogenaamd “beste deals” aan te bieden voor een beperkte tijd zo rond de feestdagen, proberen elektronicawinkels mensen te verleiden om zich te buiten te gaan aan “geweldige” Black Friday sales en heel veel spullen te kopen (joehoeoeoe overconsumptie).

Maar bij Back Market is dit gewoon een normale werkdag, omdat Back Market elke dag de laagste prijzen bied op alle populaire techniek en elektronica, en niet alleen op Black Friday. Misschien lukt het je dit jaar eindelijk om datgene voor oom Ted te kopen wat hij echt graag wil hebben (maar we beloven niks, want oom Ted is wel de ergste).