• Achteraf betalen.
 • 30 dagen gratis retourneren
 • Snel en gratis verzonden
 • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished Dyson Stofzuiger kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished Dyson Stofzuiger kopen

Refurbished Dyson stofzuiger

Goedkoper zakloos stofzuigen met de refurbished Dyson stofzuiger van Back Market

Hekel aan stofzuigen? Niet meer als je een Dyson in huis haalt. Dyson staat bekend om zijn geweldige maar dure stofzuigers. Bij Back Market hebben we zowel de klassieke sleemodellen als de nieuwste draadloze stofzuigers van Dyson beschikbaar. Voor een proper prijsje!

 

Gebruikte Dyson stofzuiger met optimale zuigkracht

Een Dyson is zo’n beetje de Rolls Royce onder de stofzuigers. De apparaten staan bekend om hun hoge zuigkracht die altijd optimaal blijft. Dat komt door de speciale cycloontechnologie die Dyson toepast in de stofzuiger. Andere eigenschappen die de refurbished Dyson stofzuigers zo populair maakt:

 • Geen stofzak. Dyson stofzuigers hebben een stofreservoir dat je gewoon boven de vuilnisbak leegschudt. Een stuk hygiënischer, milieuvriendelijker en goedkoper;
 • De sledestofzuigers zijn gemakkelijk te sturen. De modellen uit de Big Ball-serie zetten zichzelf weer rechtop als ze omvallen;
 • Voorzien van diverse praktische opzetstukken;
 • Speciale anti-allergie-modellen die het opgezogen huisstofmijt niet meteen weer uitblazen aan de achterkant (zoals veel reguliere stofzuigers doen).

Vanwege de uitstekende kwaliteit nemen veel mensen het pittige prijskaartje op de koop toe. Wil jij een Dyson voor minder geld, dan is een refurbished stofzuiger een goed idee.

 

Draadloos schoonmaken met een refurbished Dyson stofzuiger 

De nieuwste modellen van Dyson zijn de snoerloze ‘bezemstofzuigers’. Nooit meer trekken aan een log apparaat, nooit meer ruzie met een snoer! In plaats daarvan loop je moeiteloos door het huis met alleen een stang. De refurbished draadloze stofzuigers van Dyson zijn verkrijgbaar in verschillende modellen waarmee je 60 tot maar liefst 120 minuten achter elkaar kunt stofzuigen. Stofzuigen was nog nooit zo leuk!

 

Werkt een tweedehands Dyson stofzuiger wel goed?

Een tweedehands stofzuiger is niet hetzelfde als een refurbished Dyson. Bij Back Market zorgen we ervoor dat de gebruikte stofzuiger een intensieve make-over krijgt. Dit is wat we doen:

 • We controleren de stofzuiger op alle functies. De motor en andere technische onderdelen. De accessoires. Het snoer. De knoppen. Alles wat je kunt bedenken, dat controleren wij.
 • We vervangen onderdelen die minder goed werken of die versleten zijn;
 • We maken de tweedehands Dyson stofzuiger helemaal schoon. Binnenkant, buitenkant en de bijbehorende opzetstukken;
 • We verpakken de stofzuiger netjes in de doos en zorgen ervoor dat alle accessoires en erbij zitten.

Overigens worden alleen refurbished Dyson stofzuigers die 100% functioneren toegelaten op het Back Market platform. Je koopt dus altijd een perfect werkende stofzuiger. Je krijgt 1 jaar garantie op je aankoop. En twijfel je toch nog nadat je de stofzuiger hebt uitgepakt? Geen probleem. Je hebt een retourrecht van 30 dagen.

 

Goedkopere Dyson stofzuiger

Een tweedehands Dyson vertoont soms aan de buitenkant wel wat krasjes. Maar qua werking is de stofzuiger dus altijd zo goed als nieuw. Uiteraard betaal je voor een refurbished Dyson stofzuiger een lagere prijs. Hoe meer krasjes erop zitten, hoe meer korting je krijgt. Topdeal, toch?

Waarom zou je een gloednieuwe Dyson stofzuiger kopen als een goedkopere refurbished Dyson net zo goed werkt?  Check nu je of jouw favoriete Dyson beschikbaar is en bestel en betaal veilig online.