• Betaal later of in termijnen!
  • Retourneren tot 31 januari
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished Stofzuiger kopen

Alle producten

79 producten
huishoudelijke-apparaten

Hoe kies ik een stofzuiger?

Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Op het moment dat je oude stofzuiger niet meer goed zijn werk doet, is het tijd om een nieuwe stofzuiger te kopen. Immers stofzuigen is een dagelijkse bezigheid en je wilt wellicht graag dat je woning schoon blijft. Ben je op zoek naar een goedkope stofzuiger of wil je niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe stofzuiger? Dan is het kopen van een refurbished stofzuiger wellicht een goed idee. Met een refurbished stofzuiger kun je namelijk voor een lager prijs dezelfde topkwaliteit stofzuiger kopen. Klink dat als muziek in je oren? Wij helpen je graag met het uitzoeken van een nieuwe goedkope stofzuiger!

Meer weten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Je hebt best wel veel gescrold...

Twijfel je nog?

Bekijk onze FAQ's

Klantenreviews voor Refurbished Stofzuiger kopen

4/5

Gemiddelde van 6 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
66%
3-4 sterren
0%
2-3 sterren
17%
1-2 sterren
17%
Jolien D. Kocht: Dyson V11 Absolute™ Stofzuiger 3 maanden geleden
5/5
Zeer blij met onze nieuwe stofzuiger. Snel geleverd en ziet er prima uit. Geen beschadigingen of dergelijke. Mijn vriend vindt het nu zelfs leuk om stof te zuigen

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Willemijn R. Kocht: Roborock S5 Max Stofzuiger 1 maand geleden
5/5
Vlotte bezorging. Op een heel klein krasje op de onderkant na, niet te onderscheiden van nieuwstaat! Ik ben er superblij mee.

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Hans S. Kocht: Roborock S5 Max Stofzuiger 1 maand geleden
2.6/5
Levering was uiteindelijk oké behalve dat je met Dpd altijd maar moet afwachten wanneer en waar het pakket wordt afgeleverd. Ook nu hebben ze het ergens in de buurt afgegeven en je moet maar uitzoeken waar. Geen fan van Dpd. Het apparaat zou refurbished zijn maar is gewoon tweedehands met een defect...

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Nelva V. Kocht: Aeg CX7-2-35WR Stofzuiger 5 maanden geleden
4.8/5
Ziet apparaat is als nieuw uit en is goed verpakt geleverd

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Nienke R. Kocht: Irobot Roomba E5158 Stofzuiger 5 dagen geleden
4.8/5
Prima verpakt en snel bezorgd, heel

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished stofzuiger

Flinke kortingen op de beste refurbished stofzuigers bij Back Market!

Het unieke aan Back Market? Wij verkopen niet alleen refurbished smartphones, maar ook andere opgeknapte items die zo goed als nieuw zijn. Zo vind je bij ons alle denkbare huishoudelijke apparaten. Refurbished stofzuigers bijvoorbeeld, van diverse topmerken.

 

Een gebruikte stofzuiger, jakkes! Of niet?

Refurbished is iets anders dan tweedehands. De refurbished stofzuigers van Back Market worden namelijk eerst grondig getest en opgeknapt. Onze experts controleren onder andere de zuigkracht, de filters, de motor en het snoer. Kapotte of versleten onderdelen worden eruit gevist en vervangen. De tweedehands stofzuiger van Back Market zuigt dus even goed als een gloednieuwe!

Uiteraard wordt het apparaat ook helemaal schoongemaakt, vanbinnen en vanbuiten. Je zult geen haartje of stofje van de vorige gebruiker terugvinden! Eventuele krasjes aan de buitenkant zijn wat lastiger te verhelpen, dus die zijn soms nog zichtbaar. Daar staat tegenover dat je op het apparaat een zeer aantrekkelijke korting krijgt. Dan zie je die paar gebruikssporen natuurlijk gewoon door de vingers…

 

Welke refurbished stofzuigers zijn er allemaal?

Onze afdeling refurbished huishoudelijke apparatuur is behoorlijk uitgebreid, al zeggen we het zelf. Ook wat betreft stofzuigers is de keus enorm. Een paar voorbeelden van opgeknapte tweedehands stofzuigers die regelmatig op Back Market de revue passeren:

  • Stofzuigers zonder zak. Nooit meer gedoe; met een zakloze stofzuiger ben je af van slecht passende en dure stofzuigerzakken. Dyson is een van de bekendere en betere merken als het gaat om zakloze stofzuigers. Maar we hebben natuurlijk ook andere merken;
  • Robotstofzuigers. Waarom moeilijk doen als je het stofzuigen kan uitbesteden aan een robot? Het apparaat gaat rustig aan het werk terwijl jij lekker een boek leest op de bank. Normaal gesproken betaal je de hoofdprijs voor deze luxe, maar een refurbished robotstofzuiger is gewoon betaalbaar!
  • Draadloze stofzuigers. Ideaal als je een groot huis hebt. Met een refurbished draadloze stofzuiger zuig je fluitend de ene verdieping na de andere. Geen last meer van een snoer met knopen. En je hoeft ook niet meer om de haverklap van stopcontact te wisselen. Klaar met stofzuigen? Parkeer het apparaat op de oplader en hij is in no-time weer klaar voor de volgende klus.

Het actuele aanbod van refurbished stofzuigers wisselt per dag. Staat je favoriete stofzuiger er niet tussen? Kijk dan een dag later nog een keer; dikke kans dat je dan meer geluk hebt.

 

Gebruikte stofzuiger: beter voor het milieu

Stofzuigers en andere huishoudelijke apparaten worden om de haverklap weggegooid. Ook als ze nog prima werken. Het gevolg is dat de afvalberg inmiddels schrikbarend hoog is. Niet zo fijn voor het milieu. En bovendien zonde van het geld. Bij Back Market willen we een steentje bijdragen aan een betere wereld. Daarom geven we tweedehands stofzuigers een make-over zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Op al onze items krijg je 3 jaar garantie. Eigenlijk loop je met onze stofzuigers dus geen enkel risico.

 

Wil jij ook een gebruikte stofzuiger adopteren? Bekijk het aanbod refurbished stofzuigers en bestel vandaag jouw favoriete model.