• Betaal later of in termijnen!
  • 30 dagen recht op retour
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished iPhone XS Max kopen

iPhone XS Max - Onze allerbeste refurbished producten:

iPhone XS Max 64 GB - Goud - Simlockvrij
€ 365,00
€ 559,00
34% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Heel goed
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

9 producten
smartphones

Welke smartphone uit de iPhone X-serie past bij mij?

De verwachtingen waren hooggespannen, toen de iPhone X in september 2017 voor het eerst aan het publiek gepresenteerd werd. De eerste iPhone met FaceID, kleinere bezels en de mogelijkheid om leuke Animoji's te maken. Geschikt voor zowel draadloos opladen als snelladen via zijn USB-C slot. Een jaar later kwam Apple met de iPhone XR, de iPhone XS en XS Max op de markt. Ben je geïnteresseerd in een iPhone uit de X-serie? We gaan je helpen om een goede keuze te maken. Als je ook nog een aanzienlijk prijsvoordeel wilt, kijk dan eens in het assortiment van Back Market voor een volledig functionele refurbished iPhone X, XR, XS of XS Max.

Meer weten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Klantenreviews voor Refurbished iPhone XS Max kopen

3.7/5

Gemiddelde van 3 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
33%
3-4 sterren
67%
2-3 sterren
0%
1-2 sterren
0%
Maarten D. Kocht: iPhone XS Max Simlockvrij 4 maanden geleden
4.6/5
Helemaal Top!

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Iwan V. Kocht: iPhone XS Max Simlockvrij 4 maanden geleden
3.5/5
iPhone snel ontvangen maar kwam er al snel achter dat het scherm niet helemaal goed is. Het touch deel werkt niet goed. Heb contact gehad en moest de iPhone een hard reset geven dat heb ik gedaan maar zonder resultaat. Weer contact opgenomen maar geen reactie. Nu heb ik maar een nieuwe iPhone 13 gek...

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Guy B. Kocht: iPhone XS Max Simlockvrij 2 weken geleden
3.1/5
Service OK … Bezorging OK … installatie toestel = niet aanwezig , installatie internet en dus ook whattsapp niet mogelijk , echte miskoop voor toch redelijk bedrag van de aankoop. Zeer teleurgesteld in het product.

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished iPhone XS Max

Geniet van de beste Back Market prijs op een Refurbished iPhone XS Max

De iPhone XS Max, die door de Back Market is gereviseerd en verkocht, is even krachtig maar minder duur dan een nieuw model en heeft vele voordelen, want het is een van de nieuwste Apple-modellen. Het bevat dus de technologische innovaties van het bedrijf en onderscheidt zich van zijn voorgangers met innovatieve kenmerken.

Ontdek de goedkope iPhone XS Max

Het is de grootste scherm-iPhone die ooit is uitgebracht. En met zijn 6,5 inch heeft het genoeg om liefhebbers van grootsheid tevreden te stellen. In termen van kwaliteit is het AMOLED-scherm niet het enige sterke punt. Ook zonder een fysieke knop (zoals alle nieuwste modellen van het Amerikaanse bedrijf) integreert de vernieuwde of nieuwe iPhone XS Max de Face ID-functie, die de smartphone ontsluit door visuele herkenning. Dankzij de A12 bionische chip en 4GB RAM kan het apparaat ook genieten van vloeibaarheid en snelheid. Het is dus net zo comfortabel om foto's of video's te maken als om een zeer hebzuchtig spel te lanceren.

Waarom een Refurbished iPhone XS Max kopen?

De IPhone XS Max vertegenwoordigt een kostprijs van meer dan 1.200 euro op de website van het merk. Maar op de Back Market is het dankzij de verkoop van Refurbished producten nu mogelijk om u een tweedehands iPhone XS Max aan te bieden met een interessante korting, en dus een zeer concurrerende prijs. En geen vervelende verrassingen, want elk model in de selectie ondergaat een zeer grondige kwaliteitscontrole. Elke smartphone wordt inderdaad onderworpen aan enkele tientallen controleposten in gespecialiseerde fabrieken om een bijna nieuwe staat te garanderen. U kiest er dan voor om een Refurbished iPhone XS Max te bestellen met een garantie van 6 tot 24 maanden.

Koop een Refurbished iPhone XS Max op de Back Market

Heeft u nog nooit eerder een gereviseerd product besteld? Laat ons u begeleiden en koop de iPhone XS Max van uw dromen:

  • Definieer uw opslagbehoeften en kies tussen de 64GB, 256GB of 512GB iPhone XS Max.
  • Denk nu aan de kleur van je nieuwe apparaat. De iPhone XS Max is verkrijgbaar in goud, grijs of zilver.
  • Kies ten slotte de garantieperiode van uw keuze. Van 6 tot 24 maanden dekt het u tegen storingen en defecten. U kunt er dan voor kiezen om uw geld terug te krijgen, uw defecte smartphone te ruilen voor een andere of hem gratis te laten repareren.

De prijs van de Refurbished iPhone XS Max is het eerste voordeel van deze nieuwe consumptiemodus. Omdat het met aanzienlijke kortingen wordt aangeboden, kunt u enkele tientallen euro's besparen. Maar wat deze nieuwe markt ook onderscheidt is de inzet voor ecologie en milieu. Het kopen van dit soort producten betekent dat het een tweede leven moet krijgen en dat het elektronisch afval moet worden beperkt. Een steeds belangrijkere verwachting voor veel consumenten.