• Betaal later of in termijnen!
  • Retourneren tot 31 januari
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished iPhone X kopen

Alle producten

De iPhone X is een van de beste Apple-smartphones: Apple A11 Bionic So…
4 producten

Klantenreviews voor Refurbished iPhone X kopen

3.1/5

Gemiddelde van 16 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
27%
3-4 sterren
27%
2-3 sterren
33%
1-2 sterren
13%
Mon A. Kocht: iPhone X Simlockvrij 4 maanden geleden
5/5
Heb een IPhone X besteld en betaald. Twee dagen later werd de IPhone geleverd via DHL. Alles keurig volgens afspraak/bestelling. Ben erg tevreden over het toestel en de levering. Ik kan het anderen dan ook aanbevelen om hier te bestellen.

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Joke W. Kocht: iPhone X Simlockvrij 5 maanden geleden
4.6/5
Snelle levering, goede prijs, prima product. Zakelijke factuur is nog een aandachtspunt: je krijgt aparte facturen van de verschillende onderdelen uit je bestelling, totale factuurbedrag klopt niet met betaalde bedrag. Verder helemaal tevreden.

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Peter S. Kocht: iPhone X Simlockvrij 3 maanden geleden
4.5/5
Mijn kind is er heel blij mee en de prijs valt mee zou het zo weer

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Marinke D. Kocht: iPhone X Simlockvrij 2 maanden geleden
2.5/5
iPhone X besteld zonder krassen op het scherm (keuze heel goed). Zaten 2 dikke krassen in het scherm. Er werd ook geen oplader bijgeleverd. Gelijk retour, kreeg toen de mededeling dat er 10,- van mijn terug te storten bedrag zou worden ingehouden, omdat er geen kabel meer bij zat. Hierop weer gereag...

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Bas A. Kocht: iPhone X Simlockvrij 1 week geleden
2.3/5
Helaas is de telefoon niet wat beloofd is; onderdelen op de telefoon zijn niet van Apple (scherm en sim lade), de telefoon laadt niet terwijl de batterij goed is. We willen ons geld terug, hoe doen we dat?

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished iPhone X

Wat dacht je van een opgeknapte iPhone X van de Back Market?

De iPhone X is een van de best verkochte merken van Apple. En het moet gezegd worden dat deze smartphone uitzonderlijk is in zowel het ontwerp als de prestaties. In feite is het een van de best verkochte modellen in de markt van vandaag. Dus om het jou ook aan te bieden, heb je al eens nagedacht over een Refurbished iPhone X? Back Market vertelt je meer.

De iPhone X, een klein concentraat van technologie

Nog innovatiever dan de vorige modellen van het merk, verrast de iPhone X met zijn strakke design en grote scherm. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer aangenaam om dagelijks te gebruiken. Maar wat hem ook onderscheidt van zijn voorgangers is het verwijderen van de Home-knop aan de voorzijde (met digitale herkenning) ten gunste van de Face ID-functie, die de smartphone ontsluit dankzij de camera.

Qua prestaties laat de iPhone X ook hier niets aan het toeval over. De Apple A11 Bionic chip is bijzonder efficiënt en verhoogt de prestaties van het apparaat, waardoor de slechts 3 GB RAM wordt gecompenseerd, wat voldoende lijkt te zijn. Het kopen van een iPhone X staat dus gelijk aan het kopen van een product uit het topsegment, dat even comfortabel is voor de basistaken als voor de meer specifieke en technische behoeften (video, fotografie, gastronomische spelletjes, enz.).

Hoe kun je je een goedkope iPhone X veroorloven?

Met een opslagcapaciteit van 64 tot 256 GB flirt de prijs van een nieuwe iPhone X op zijn minst met de 1.100/1.200 euro als hij nieuw is. Maar dankzij Back Market en zijn tweedehands iPhone Xs kunt u vervolgens profiteren van kortingen tot 40 à 50%, waardoor de prijs aanzienlijk wordt verlaagd.

Het enige wat u hoeft te doen is uit de selectie de configuratie te kiezen die bij u past: opslagcapaciteit, kleuren, etc., en vervolgens de configuratie te kiezen met een ideale garantieperiode die overeenkomt met uw behoeften (minimaal 6 maanden). Want alle gebruikte Back Market iPhones werken gegarandeerd net zo goed als nieuwe producten. Ze ondergaan enkele tientallen tests in gespecialiseerde laboratoria en worden indien nodig gerepareerd in nieuwe staat. Niet overtuigd? Dan kunt u het terugsturen en een terugbetaling krijgen, omruilen voor een ander product of de uwe gratis laten repareren. Onder deze omstandigheden bestaat er geen risico dat er een fout wordt gemaakt.

Waar komen Refurbished iPhones vandaan?

Het zijn geen oude of slechte kwaliteitsmodellen, maar bijna alle Refurbished iPhones komen binnen 14 dagen na bestelling van een nieuw product van de klant terug. Ze zijn of van gedachten veranderd of zijn niet overtuigd door het apparaat en geven het liever terug. Dit zijn dus smartphones in perfecte staat die weinig gebruikt zijn.

Met zijn high-end afwerking en prestaties blijft de iPhone X verleiden. En gepresenteerd op de Back Market tegen een onklopbare prijs, het is dan erg moeilijk om het te weerstaan.