• Achteraf betalen.
  • Retourneren tot 31 januari
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished iPhone X kopen

De iPhone X is een van de beste Apple-smartphones: Apple A11 Bionic SoC, 5,8-inch randloos scherm en Face ID om hem te ontgrendelen.
4 producten

Klantenreviews voor Refurbished iPhone X kopen

3.3/5

8 geverifieerde aankopen in de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
25%
3-4 sterren
38%
2-3 sterren
25%
1-2 sterren
12%
S

Shui-wha F.

4.1/5

Gereviewd in Nederland op 15 oktober 2023

Ik vind de bestel procedure perfect en ook de service. Maar twijfel of de telefoon goed is, scherm Lijkt te vertragen en vaak wanneer je iets aanraakt pakt, lijkt de telefoon het icoon of letter ernaast te openen Ik wil het nog even afwachten maar twijfel sterk of dit product 100% in orde is
iPhone X Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 2 oktober 2023


S

Syed kamran I.

1.4/5

Gereviewd in Nederland op 29 augustus 2023

I received order before expected date but cellphone i received is Fake Iphone or you can say it is copy of iphone not original . I am very disappointed after recieving order i thought these are original a\and refurbished iphone but it was a scam for me
iPhone X Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 16 augustus 2023


H

Houssein E.

4/5

Gereviewd in Nederland op 11 september 2023

Heel goeie service. Snel geleverd en het telefoon zag nieuw uit. Hij doet wat hij hoort te doen. Ben heel tevreden
iPhone X Simlockvrij
 

Gekocht op 24 augustus 2023


R

Rene W.

3.3/5

Gereviewd in Nederland op 4 december 2023

Niet blij met de service zoals geboden!! Koop nooit meer iets via jullie. 245 EUR betaald en de telefoon nu al stuk…. De service problemen van dit toestel staat er niet tussen Vaag en weg gegooid geld. Persoonlijk iemand willen spreken.
iPhone X Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 18 oktober 2023


C

Charlotte L.

2.9/5

Gereviewd in Nederland op 27 juli 2023

Ik kan maar driekwart vd dag met de batterij, krijg de indruk dat deze niet 100%werkt, maar dat kan ik lastig onderbouwen / bewijzen … Verder compliment hoe netjes deze refurbished is.
iPhone X Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 11 juli 2023


Refurbished iPhone X

Wat dacht je van een opgeknapte iPhone X van de Back Market?

De iPhone X is een van de best verkochte merken van Apple. En het moet gezegd worden dat deze smartphone uitzonderlijk is in zowel het ontwerp als de prestaties. In feite is het een van de best verkochte modellen in de markt van vandaag. Dus om het jou ook aan te bieden, heb je al eens nagedacht over een Refurbished iPhone X? Back Market vertelt je meer.

De iPhone X, een klein concentraat van technologie

Nog innovatiever dan de vorige modellen van het merk, verrast de iPhone X met zijn strakke design en grote scherm. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer aangenaam om dagelijks te gebruiken. Maar wat hem ook onderscheidt van zijn voorgangers is het verwijderen van de Home-knop aan de voorzijde (met digitale herkenning) ten gunste van de Face ID-functie, die de smartphone ontsluit dankzij de camera.

Qua prestaties laat de iPhone X ook hier niets aan het toeval over. De Apple A11 Bionic chip is bijzonder efficiënt en verhoogt de prestaties van het apparaat, waardoor de slechts 3 GB RAM wordt gecompenseerd, wat voldoende lijkt te zijn. Het kopen van een iPhone X staat dus gelijk aan het kopen van een product uit het topsegment, dat even comfortabel is voor de basistaken als voor de meer specifieke en technische behoeften (video, fotografie, gastronomische spelletjes, enz.).

Hoe kun je je een goedkope iPhone X veroorloven?

Met een opslagcapaciteit van 64 tot 256 GB flirt de prijs van een nieuwe iPhone X op zijn minst met de 1.100/1.200 euro als hij nieuw is. Maar dankzij Back Market en zijn tweedehands iPhone Xs kunt u vervolgens profiteren van kortingen tot 40 à 50%, waardoor de prijs aanzienlijk wordt verlaagd.

Het enige wat u hoeft te doen is uit de selectie de configuratie te kiezen die bij u past: opslagcapaciteit, kleuren, etc., en vervolgens de configuratie te kiezen met een ideale garantieperiode die overeenkomt met uw behoeften (minimaal 6 maanden). Want alle gebruikte Back Market iPhones werken gegarandeerd net zo goed als nieuwe producten. Ze ondergaan enkele tientallen tests in gespecialiseerde laboratoria en worden indien nodig gerepareerd in nieuwe staat. Niet overtuigd? Dan kunt u het terugsturen en een terugbetaling krijgen, omruilen voor een ander product of de uwe gratis laten repareren. Onder deze omstandigheden bestaat er geen risico dat er een fout wordt gemaakt.

Waar komen Refurbished iPhones vandaan?

Het zijn geen oude of slechte kwaliteitsmodellen, maar bijna alle Refurbished iPhones komen binnen 14 dagen na bestelling van een nieuw product van de klant terug. Ze zijn of van gedachten veranderd of zijn niet overtuigd door het apparaat en geven het liever terug. Dit zijn dus smartphones in perfecte staat die weinig gebruikt zijn.

Met zijn high-end afwerking en prestaties blijft de iPhone X verleiden. En gepresenteerd op de Back Market tegen een onklopbare prijs, het is dan erg moeilijk om het te weerstaan.