• Achteraf betalen.
 • 30 dagen gratis retourneren
 • Snel en gratis verzonden
 • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished iPad 3 kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished iPad 3 kopen

Refurbished Apple iPad 3

Betaal veel minder voor een Apple iPad 3 én krijg 1 jaar garantie op je aankoop! Bij Back Market koop je een stuk voordeliger, en bovendien ben je ook nog eens ‘groen’ bezig.

De iPad, wie kan er nog zonder? Dankzij het superhandige formaat (kleiner dan een laptop, groter dan een smartphone) is dit gewoon een apparaat dat je standaard in huis wilt hebben. Back Market beschikt dan ook over een groot aantal refurbished iPads, waaronder de iPad 3 die verscheen in 2012.  

 

Gebruikte iPad 3, maar toch zo goed als nieuw

Een tweedehands iPad klinkt misschien als een gok. Maar bij Back Market koop je een volledig refurbished iPad 3. Het apparaat weliswaar gebruikt, maar daarna op alle punten volledig getest en opgeknapt. Daarbij zijn eventuele mankementen uiteraard verholpen en is de iPad schoongemaakt. De elektronica-experts bekijken werkelijk alle functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan de werking van de knoppen, de camera, het netwerk, speakers en microfoon, de batterij en de lader. Alleen iPads die op alle fronten goed scoren, mogen verkocht worden op het platform. Je koopt dus nooit een kat in de zak!

 

Refurbished iPad 3 specificaties

De iPad 3 was bij zijn introductie al meteen een hit vanwege het vernieuwde scherm. Dankzij het retina display geeft dat namelijk een haarscherp beeld. Een paar andere belangrijke specificaties van de iPad 3:

 • 9,7 inch display;
 • Opslagcapaciteit van 16, 32 of 64 GB;
 • Snel internet door de 4G-verbinding;
 • Prima camerafuncties, waaronder een 5-megapixelcamera en een 1080p Full HD videorecorder;
 • Uiteraard geschikt voor de bekende Apple apps zoals FaceTime, Foto Booth, iMessage en Game Center.

 

Gerecyclede iPad 3: ruim 650 gram E-waste bespaard 

Bij Back Market zijn we ervan overtuigd dat een refurbished apparaat net zo goed is als een nieuw exemplaar. Waarom zou je een iPad die nog goed werkt gewoon maar weggooien? Door het toestel uitvoerig op te knappen, gaat hij nog jaren mee. Dat is beter voor onze planeet: door een refurbished iPad 3 te kopen, bespaar je namelijk ruim 650 gram aan afval. Daarnaast is het ook goed voor je portemonnee, want een gerecyclede iPad is gewoon een stuk goedkoper. Studenten profiteren bovendien van nog eens 5% extra korting!

 

Goedkope iPad 3 bestellen

Zoek je een goedkope iPad 3 die ook nog eens vlekkeloos werkt, dan is Back Market jouw platform. Je bestelt jouw voordelige refurbished iPad 3 als volgt:

 • Kies jouw favoriete kleur en de gewenste opslagcapaciteit;
 • Bepaal zelf de conditie van het apparaat. Let op: dit gaat alleen over de buitenkant. De functionaliteit van de iPad is altijd 100%;
 • Betaal veilig online. Verzendkosten hoef je trouwens niet te betalen!

Je bestelling wordt binnen enkele dagen geleverd. Ben je toch niet tevreden over je aankoop? Je hebt een herroepingsrecht van 30 dagen. Ook over de garantie hoef je je geen zorgen te maken: op alle Back Market apparatuur geldt een garantietermijn van maar liefst 12 maanden.

 

Een perfect werkende iPad voor een fractie van de originele prijs. Wees lief voor het milieu en voor je bankrekening: koop een refurbished iPad 3!