• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Huawei Y6 kopen

4 producten

Refurbished Huawei Y6

De refurbished Huawei Y6: meer dan 30% korting bij Back Market!

Voor het kopen van een smartphone moet je een kolossaal bedrag neertellen. Maar je kunt ook voor de slimme optie kiezen en een refurbished Huawei Y6 van Back Market kopen...

De refurbished Huawei Y6: een functioneel toestel

De Huawei Y6 werd in 2016 op de markt gebracht en kent 4 modellen. De prijs van een refurbished Huawei Y6 varieert dus afhankelijk van het jaar waarin het model uitkwam, 2016, 2017, 2018 of 2019. Maar een refurbished Huawei Y6 is haalbaar binnen elk budget, deze smartphone maakt deel uit van het meest bereikbare prijssegment van het Chinese merk. Toch is de Huawei Y6 een zeer efficiënte smartphone met een processor die zorgt dat alle applicaties soepel werken. Afhankelijk van het model, heeft de refurbished Huawei Y6, met zijn klassiek vorm, een genereus scherm tussen 5 en 6,9 inch.

Denk na en koop een refurbished Huawei Y6

Blauw, grijs, zwart, goud: in de advertenties voor tweedehands Huawei Y6 modellen vind je niet zo’n ruime keus! Zodat jij je refurbished Huawei Y6 nog lang kunt gebruiken, heeft hij een hele serie tests ondergaan voordat hij in onze catalogus werd opgenomen. Je ontvangt dus een voordelige refurbished Huawei Y6 die werkt én die als kers op de taart gedekt is door een garantie van 12 maanden.

De refurbished Huawei Y6 is een elegante en gebruiksvriendelijke smartphone, die perfect is voor iedereen die een voordelig en efficiënt toestel zonder poespas zoekt.