• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Huawei P10 kopen

8 producten

Refurbished Huawei P10

Koop een refurbished Huawei P10 bij Back Market

De Huawei P10 is net zo geschikt voor fotograferen als voor dagelijks gebruik, en daarmee een model voor alle smartphonegebruikers. En bij Back Market onderscheidt hij zich ook nog eens van zijn concurrenten door een zeer concurrerende prijs. Want de refurbished Huawei P10 is net zo efficiënt en functioneel als een nieuw model en daarmee perfect voor alle dagelijkse activiteiten.

Een refurbished Huawei P10: klein in prijs maar groot in technologie

Met zijn 5,1 inch LCD-scherm en zijn recente onderdelen (SoC HiSilicon Kirin 960 en 4 GB werkgeheugen), toont de tweedehands Huawei P10 dat hij alle taken soepel aan kan. Dankzij zijn twee 12 en 20 megapixel camera’s achter en 8 Mpx frontcamera levert hij bijzonder goede fotoprestaties, waaronder uitstekende portretfoto’s. En qua design biedt de de Chinese smartphonegigant zijn klanten een elegant toestel met pure lijnen dat voor elk gebruik geschikt is.

Koop een Huawei P10 voor de laagste prijs

Om de Huawei P10 voor een zeer interessante prijs te kopen, kunt je het beste kiezen voor een refurbished model, want dat heeft meerdere voordelen. Aan de ene kant krijg je een smartphone in perfecte staat, met een garantie van 12 maanden, afhankelijk van het geselecteerde product, en aan de andere kant een zeer aantrekkelijke prijs. Deze voordelige Huawei P10 toestellen zijn allemaal perfect geschikt voor dagelijks gebruik. En in geval van een defect of gebrek kunt je gebruik maken van de garantie om het in te ruilen, te laten repareren of je geld terug te vragen. Zo loop je geen enkel risico op een vervelende verrassing.

Een refurbished Huawei P10 is een van de meest interessante smartphones van dit moment. Want hij is krachtig, recent, heeft een strak design en is voorzien van alle functionaliteiten die tegenwoordig essentieel zijn voor dit type toestel. Maar het is vooral de concurrerende prijs die hem tot een van de beste aanbiedingen van Back Market maakt.