• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Samsung Galaxy S6 kopen

8 producten

Refurbished Samsung Galaxy S6

De refurbished Samsung Galaxy S6 is in prijs verlaagd bij Back Market

Over de aanschaf van een nieuwe smartphone moet je vaak even nadenken. Laat je niet afschrikken door de prijs, want bij Back Market koop je een refurbished Galaxy S6 spotgoedkoop.

Een refurbished Samsung Galaxy S6: dat staat voor kwaliteit

Het is niet altijd makkelijk het budget te vinden voor een krachtige smartphone. Door een refurbished Samsung Galaxy S6 bij Back Market te kopen heb je toegang tot high-tech functies zonder een fortuin uit te geven. De tweedehands Samsung Galaxy S6 ondergaat talloze tests voordat hij te koop wordt aangeboden. En zodat je hem in alle vertrouwen kunt kopen heeft deze voordelige Samsung Galaxy S6 een garantie van 12 maanden.

Een spotgoedkope Samsung Galaxy S6

De elegante lijnen van de refurbished Samsung Galaxy S6 worden aangeboden in goud, zwart, wit en blauw. Samsung Galaxy S6 32 GB, 64 GB of 128 GB: elk model wordt ondersteund door de Exynos 7420 processor en een quad-core Cortex-A57 of A53. Het 5,1 inch AMOLED scherm, met een Quad HD resolutie van 2560 x 1440 px en een pixeldichtheid van 577 ppi, van de voordelige Samsung Galaxy S6 biedt een unieke beeldervaring. En voor wat de camera betreft is de Samsung Galaxy S6 voorzien van een 16 Mpx camera (diafragma f/1,9) met automatische HDR-functie. Hiermee kun je video’s opnemen in Ultra HD 4K 2160p en 30 fps, in Full HD 1080p en 60 fps en HD 720p en 120 fps. De frontcamera en 5Mpx camera van de tweedehands Samsung Galaxy S6 bieden eveneens uitstekende prestaties voor zowel foto als video.

Uitstekende prestaties en een aantrekkelijke prijs: de refurbished Samsung Galaxy S6 van Back Market is een prima aanbieding voor liefhebbers van een smartphone met een flink schermformaat.