Kies, vergelijk en ga!

Mobiele telefoons vergelijken

Bekijk alle artikelen

 • wat-zal-ik-kiezen-iphone-11-iphone-11-pro
  smartphones

  Wat zal ik kiezen: een iPhone 11 of een iPhone 11 Pro?

  Wat denk je? Zou Steve Jobs, toen hij in 2007 de allereerste iPhone presenteerde, door hebben gehad wat voor revolutie dit toestel ging ontketenen? Mobiel communiceren, fotograferen, gamen en appen, voor ons voelt het nu zo normaal en vertrouwd. Apple zat niet stil en bracht in 2019 de dertiende generatie uit. Zowel de iPhone 11 als de iPhone 11 Pro zijn toestellen uit het topsegment. Gun jezelf veel voordeel en bestel je nieuwe iPhone als refurbished exemplaar bij Back Market. Het levert je alleen maar voordelen op.

  Meer weten
 • welke-smartphone-uit-iphone-x-serie-past-bij-mij
  smartphones

  Welke smartphone uit de iPhone X-serie past bij mij?

  De verwachtingen waren hooggespannen, toen de iPhone X in september 2017 voor het eerst aan het publiek gepresenteerd werd. De eerste iPhone met FaceID, kleinere bezels en de mogelijkheid om leuke Animoji's te maken. Geschikt voor zowel draadloos opladen als snelladen via zijn USB-C slot. Een jaar later kwam Apple met de iPhone XR, de iPhone XS en XS Max op de markt. Ben je geïnteresseerd in een iPhone uit de X-serie? We gaan je helpen om een goede keuze te maken. Als je ook nog een aanzienlijk prijsvoordeel wilt, kijk dan eens in het assortiment van Back Market voor een volledig functionele refurbished iPhone X, XR, XS of XS Max.

  Meer weten
 • refurbished-iphone-11-meer-voor-minder
  smartphones

  Refurbished iPhone 11: Meer voor minder

  Een iPhone om van te smullen? Kies dan voor de iPhone 11 die uitpakt met lekkere looks in verschillende snoepkleurtjes. En met een refurbished iPhone 11 ben je niet alleen lief voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Hier bij Back Market scoor je jouw nieuwe gebruikte iPhone 11 aan hoge kortingen. Zo ben je mee met de technologie, maar met minder elektronisch afval én met alles wat de iPhone 11 te bieden heeft. En dat is veel, als we deze Apple telg en waardige opvolger van de iPhone XR onder de loep nemen. So watch, learn en ontdek of de refurbished iPhone 11 jouw nieuwste smartphone crush wordt.

  Meer weten
Oh hallo, wij zijn Back Market, de refurbished (super)markt

Onze missie is om het vertrouwen en verlangen naar refurbished apparaten te herstellen.

Beste aanbod beschikbaar Beste aanbod beschikbaar

Geselecteerd door onze prijs-kwaliteit algoritme

Positief effect Positief effect

Een echt alternatief voor nieuwe producten.

Gegarandeerde kwaliteit Gegarandeerde kwaliteit

Onze verkopers worden voortdurend gecontroleerd

Geweldige service Geweldige service

Veilige winkelervaring

Vergelijk iPhones en andere smartphones

Hmm, waar kan ik telefoons vergelijken?
Zoek je een manier om telefoons te vergelijken? Misschien kun je niet kiezen tussen twee vergelijkbare telefoons, en wil je ze naast elkaar vergelijken om te weten welke je moet kopen. Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben deze telefoonvergelijkingspagina gemaakt, waarop je zowat elke moderne smartphone die in je opkomt kunt uitruilen en vergelijken :)


Ja, we doen iPhone vergelijkingen! En we doen er veel moeite voor!
We realiseren ons dat de meesten van jullie waarschijnlijk op zoek zijn naar iPhone vergelijkingen, aangezien iPhones momenteel de meest populaire telefoons in Nederland zijn. We willen je in onze iPhone vergelijkingen meer geven dan alleen ruwe specs en afmetingen. Onze redacteuren zijn bezig met het schrijven van hun eigen mening voor onze meest populaire telefoon vergelijkingen, dus er is een goede kans dat je in staat bent om een notitie van de redacteur te vinden onder je iPhone vergelijking! Het kan moeilijk zijn om te kiezen tussen twee iPhones die op elkaar lijken, en soms vertellen de specificaties niet het hele verhaal. Daarom nemen wij de tijd om je onze mening te geven.


Is er nog iets dat je moet weten over onze iPhone vergelijkingen?
Hmm, ik denk dat het belangrijk is om te vermelden dat we telefoons vergelijken op basis van hoe ze nu presteren. Veel oudere iPhones zijn niet meer zo geavanceerd als ze ooit waren, en je zult er zeker van zijn om deze informatie te vinden in de editor's notes van onze iPhone vergelijkingen.


Wat is de beste plek om iPhones te vergelijken?
Hoewel er veel iPhone vergelijkingssites zijn, zijn wij trots op deze pagina vanwege de manier waarop wij de informatie presenteren. Wij hopen dat onze iPhone vergelijkingen je zullen helpen bij het maken van een keuze voor de gebruikte of refurbished iPhone die je wilt kopen.