• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Xiaomi Mi Note 10

Smartphone-fotograven opgelet: bij Back Market is een goedkopere Xiaomi Mi Note 10 verkrijgbaar!

 

Maak jij veel foto’s met je smartphone? Dan heb je vast wel gehoord van de Xiaomi Mi Note 10. Dit toestel beschikt namelijk over 6 camera’s, waaronder een -hou je vast- 108 Mp hoofdcamera. Wil je niet al te veel geld uitgeven aan deze telefoon, dan is de refurbished Xiaomi Mi Note 10 van Back Market een logische keuze.

 

Xiaomi Mi Note 10: indrukwekkend camerawerk

Xiaomi kwam in 2019 als eerste met een 108 MP smartphonecamera. Indrukwekkend! Maar dat is nog niet alles; de Mi Note 10 beschikt in totaal over maar liefst 5 camera’s aan de achterzijde. Verder is er aan de voorkant een uitstekende selfiecamera geïntegreerd. Bovendien heeft dit toestel een grote camerasensor. Het systeem is ook nog eens voorzien van diverse fototechnische snufjes, zoals macrofotografie en een portretfunctie met 2 x optische zoom. Dat maakt de Xiaomi Mi Note 10 een must-have voor mensen die vaak fotograferen met hun mobiel.

 

Andere Mi Note 10 specificaties

Je zou bijna vergeten dat een smartphone ook nog andere dingen moet kunnen. Wees gerust; de refurbished Xiaomi Mi Note 10 is ook op andere vlakken een uitstekend toetel. Een paar highlights:

 

  • De Xiaomi Mi Note 10 beschikt over een 6,47 inch AMOLED display, waarbij het beeld ruim 87% van het scherm vult;
  • De motor bestaat uit een Snapdragon 730 G chip (8 cores) en een werkgeheugen van 6 GB;
  • Stevige accu van 5260 mAh;
  • Voldoende opslagcapaciteit (128 GB);
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Voor wie is Xiaomi Mi Note 10 de beste keuze?

Een refurbished Xiaomi Mi Note 10 is dé smartphone voor jou als je op zoek bent naar een high-end telefoon met een geweldige camera. Vind je de fotofunctie minder belangrijk, maar wil je wel een toptelefoon van deze Chinese smartphonefabrikant, kijk dan eens naar de refurbished toestellen uit de andere Xiaomi Mi-series.

Jaloers op de 108 MP camera, maar (nog) geen fan van Xiaomi? Dan kun je de refurbished Samsung Galaxy S20 Ultra overwegen. Dit toestel, dat iets later werd uitgebracht, beschikt ook over een 108 MP hoofdcamera. De Samsung-variant is echter wel een slagje duurder.

 

Gerecycled & refurbished; duurzamer en goedkoper

Een tweedehands smartphone is uiteraard goedkoper dan een nieuwe. Maar er zijn nog meer voordelen. Door smartphones te recyclen, voorkomen we dat het milieu onnodig belast wordt. Met de aanschaf van een refurbished Xiaomi Mi Note 10 bespaar je bijvoorbeeld ruim 200 gram aan e-waste. Alle beetjes helpen…

Afgedankte smartphones zijn meestal nog prima op te knappen. Bij Back Market doen we dat uiterst zorgvuldig. Onze refurbished toestellen werken dan ook allemaal 100%. We zijn zo zeker van de kwaliteit dat we op al onze refurbished producten 1 jaar garantie geven! Daarnaast heb je een retourrecht van 30 dagen.

 

Ben jij helemaal weg van de Xiaomi Mi Note 10? Schaf hem refurbished aan en bespaar jezelf een smak geld. De korting op deze fotogenieke smartphone kan behoorlijk oplopen!