• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Huawei P20 Pro kopen

9 producten

Refurbished Huawei P20 Pro

Gun jezelf een refurbished Huawei P20 Pro van Back Market

Met zijn geavanceerde functionaliteiten en zijn moderne en pure design is de Huawei P20 Pro de ideale smartphone. Bij Back Market is hij in zo goed als nieuwe staat verkrijgbaar, zodat je voor een lage prijs van al zijn prestaties gebruik kunt maken. Dat is goed nieuws voor iedereen die een nieuw toestel zoekt.

Waarom zou je een refurbished Huawei P20 Pro bij Back Market kopen?

Heb je niet het budget om een nieuw toestel te kopen en geen vertrouwen in de tweedehands Huawei P20 Pro modellen die door onbekende verkopers worden aangeboden? Dan is het refurbished aanbod van Back Market voor jou gemaakt. Op de website kun je kiezen uit een brede selectie voordelige Huawei P20 Pro modellen en krijg je een garantie van 12 maanden. Zo ben je tijdens deze periode beschermd tegen defecten en slecht functioneren.

De refurbished Huawei P20 Pro: dé smartphone voor dagelijks gebruik

Deze smartphone is perfect om dagelijks te gebruiken en heeft technische elementen van hoge kwaliteit. Zo beschikt hij over een OLED scherm met uitsparing, een drievoudige fotomodule en krachtige artificial intelligence functies. En de prijs van een Huawei P20 Pro bij Back Market is alleszins betaalbaar, want tussen de verschillende aangeboden modellen kun je 30 tot 60% korting op de nieuwprijs vinden.

Tegenwoordig is het bij Back Market dus mogelijk jezelf een Huawei P20 Pro cadeau te doen voor minder dan 350 euro. Dat is een zeer concurrerende prijs voor een smartphone van deze kwaliteit.