• Betaal later of in termijnen!
 • Retourneren tot 31 januari
 • Snel en gratis bezorgd
 • 36 maanden garantie

iPhone 13

iPhone 13 - Onze allerbeste refurbished producten:

iPhone 13 256 GB - Sterrenlicht - Simlockvrij
€ 786,89
23% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Goed
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

16 producten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Klantenreviews voor iPhone 13

4/5

Gemiddelde van 2 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
50%
3-4 sterren
50%
2-3 sterren
0%
1-2 sterren
0%
Basir F. Kocht: iPhone 13 Simlockvrij 3 maanden geleden
5/5
Prima.

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Annemarie H. Kocht: iPhone 13 Simlockvrij 5 maanden geleden
3/5
Beste Backmarket, deze telefoon is mij toegestuurd maar ik heb hem niet besteld. Hoe kan ik het toestel kostenpost retourneren.?
 

Wil je wel genieten van de kwaliteit van een nieuwe iPhone 13 maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is een refurbished iPhone 13 precies wat je zoekt. Refurbished iPhones stijgen in populariteit vanwege de grote prijsbesparing én de kwaliteit. Bij Back Market ben je voorzien van 36 maanden garantie; bij een defect repareren wij het toestel of vervangen wij het toestel wanneer het niet gemaakt kan worden. Voor de verkoop wordt een refurbished iPhone 13 altijd volledig gecontroleerd op kritieke punten zodat deze aan alle kwaliteitseisen voldoet.

De nieuwe iPhone 13

De iPhone 13 is de nieuwste 6,1-inch iPhone die in september 2021 werd onthuld. De smartphone is perfect voor gewone gebruikers die de Pro-functies van de duurdere modellen niet echt nodig hebben. De refurbished iPhone 13 beschikt over de volgende specificaties:

 • 6,1 inch-scherm, met een kleinere notch
 • Dubbele camera (12 megapixel) welke diagonaal is geplaatst
 • Beschikbaar in vijf kleuren: blauw, rood, roze, zilver, zwart en sinds 2022 ook in het groen.
 • Meer opslag: 128, 256 en 512GB

Waarom kiezen voor refurbished?

Refurbished betekent letterlijk 'gereviseerd'. Een refurbished smartphone is een gebruikte smartphone die technisch gecontroleerd en gegradeerd is om vervolgens weer in de verkoop te gaan. Een groot voordeel is dat een telefoon op die manier weer volledig 'als nieuw' wordt gemaakt. Op deze manier is een compleet nieuwe telefoon lastig meer te onderscheiden van een refurbished telefoon.

Daarnaast beschikt 87% van de Nederlandse bevolking over een smartphone. Niet iedereen uit deze groep is bereid om de hoofdprijs te betalen voor een nieuw toestel. Daarom is het volgende voordeel de kostenbesparing die er bij een refurbished toestel komt kijken. Wist je dat het prijsverschil al tot enkele honderden euro's kan oplopen? En dat terwijl een refurbished telefoon er vaak als nieuw uitziet en functioneert.

Tot slot draag je met een refurbished iPhone 13 bij aan het milieu omdat je niet kiest voor wéér een compleet nieuwe telefoon. Jaarlijks worden er wereldwijd bijna twee miljard mobiele apparaten geproduceerd. Uiteindelijk belanden deze allemaal in de grote verontreinigende afvalstroom. Als je kiest voor een refurbished smartphone beperk je de elektronische afvalberg, bespaar je CO2 uitstoot, water en schaarse grondstoffen. Niet onbelangrijk toch?

Het verschil tussen een tweedehands- en een refurbished iPhone 13?

Vaak wordt de term tweedehands gebruikt, in plaats van refurbished. De iPhone 13 die Back Market aanbiedt, beschikt over een veel grotere waarde dan het woord ‘tweedehands’ aangeeft. Een tweedehands IPhone koop je vaak online van een particulier. Hierbij weet je vaak niet precies wat ermee gebeurd is en dit kan in je nadeel werken. Wanneer de iPhone 13 bijvoorbeeld technisch niet in orde is, kom je hier vaak pas laat achter. Omdat je het toestel dan bij een particulier hebt gekocht heb je geen garantie om op terug te vallen. Dit kan dus betekenen dat je veel extra geld moet investeren om het defect te verhelpen.

Is een refurbished iPhone 13 betrouwbaar?

Elke refurbished iPhone 13 is 100% functioneel en van technisch topniveau. Dit komt omdat elk toestel op meer dan 50 kritieke punten wordt gecontroleerd. Indien nodig wordt het toestel gerepareerd en professioneel gereinigd. Alle verkopers op Back Market doen dit aan de hand van speciale software, professionele apparatuur en ervaren technici. Zo kunnen we jou een refurbished iPhone van de hoogste kwaliteit garanderen.

Service van Back Market

Back Market heeft een transparant beoordelingssysteem ontwikkeld dat rekening houdt met zowel het uiterlijk als de technische conditie van onze refurbished toestellen. De "Technische conditie" verwijst naar de levensduur die je van, in dit geval een refurbished iPhone 13, kunt verwachten. Hierbij houden we ook rekening met de ervaringen en beoordelingen van elke specifieke refurbisher. Elk toestel is gegarandeerd 100% functioneel, ongeacht de conditie: Goed, Heel goed of Uitstekend.

Om als verkoper het Back Label te krijgen en op ons platform te mogen verkopen, moet elke nieuwe verkoper een rigoureuze vragenlijst over zijn activiteiten en kwaliteitsprocedures beantwoorden. Hierbij vragen we ook geldig bewijs aan te leveren. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je verder! 

Voordelen van Back Market:

 • 30 dagen recht op retour
 • 36 maanden garantie
 • Snel en gratis bezorgd
 • Verschillende betaalmethoden