• Betaal later of in termijnen!
 • 30 dagen gratis retourneren
 • Snel en gratis bezorgd
 • 12 maanden garantie
-32%
minder dan nieuw
iPhone 13 Simlockvrij

iPhone 13 Simlockvrij

256 GB - Middernacht

Garantie: 12 maanden
Vanaf
€ 696,00

Back Market's keuze

Onze absolute favoriet

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Klantenreviews voor iPhone 13

3.7/5

7 geverifieerdeaankopen in de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
71%
3-4 sterren
0%
2-3 sterren
0%
1-2 sterren
29%
M

Michel C.

4.5/5

Gereviewd in Nederland op 5 maart 2023

Het toestel kwam verrassend snel toe. Misschien lag dat aan de intelligente verpakking: klein volume en toch schokvrij. Dat wekt bewondering en vertrouwen op. Over het toestel zelf valt niets aan te merken, de sprong van iPhone 7 naar iPhone 13 is te groot. Voor herhaling vatbaar.
iPhone 13 Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 3 februari 2023


S

Sijtske W.

4.9/5

Gereviewd in Nederland op 15 januari 2023

Ik uitstekende conditie gekocht en dat heb ik zeker ook gekregen. De batterijcapaciteit is 100% en tot nu toe heb ik geen krasjes gevonden. De verkoper had wel per ongeluk de verkeerde opgestuurd met opslag van 256 ipv 512 gb maar nadat ik contact opnam kreeg ik super snel hulp. Zeer goed geholpen en voor rest geen problemen. Super blij mee en echt geld waard! (Vergeet ook niet als je student hebt de korting te doen die scheel heel erg!!!)
iPhone 13 Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 3 januari 2023


R

Rene K.

4.6/5

Gereviewd in Nederland op 26 maart 2023

De bestelde iPhone is op de aangegeven datum in goede orde geleverd. Het toestel voldoet aan alle verwachtingen. Backmarket is een prima site om rifurbished te bestellen.
iPhone 13 Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 10 maart 2023


M

Mick S.

5/5

Gereviewd in Nederland op 31 december 2022

Ging snel en kwaliteit is goed
iPhone 13 Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 21 december 2022


L

Lottie S.

5/5

Gereviewd in Nederland op 26 januari 2023

Heel tevreden, netjes verzonden en product voldoet helemaal aan de verwachting.
iPhone 13 Simlockvrij

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 16 januari 2023


Wil je wel genieten van de kwaliteit van een nieuwe iPhone 13 maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is een refurbished iPhone 13 precies wat je zoekt. Refurbished iPhones stijgen in populariteit vanwege de grote prijsbesparing én de kwaliteit. Bij Back Market ben je voorzien van 12 maanden garantie; bij een defect repareren wij het toestel of vervangen wij het toestel wanneer het niet gemaakt kan worden. Voor de verkoop wordt een refurbished iPhone 13 altijd volledig gecontroleerd op kritieke punten zodat deze aan alle kwaliteitseisen voldoet.

De nieuwe iPhone 13

De iPhone 13 is de nieuwste 6,1-inch iPhone die in september 2021 werd onthuld. De smartphone is perfect voor gewone gebruikers die de Pro-functies van de duurdere modellen niet echt nodig hebben. De refurbished iPhone 13 beschikt over de volgende specificaties:

 • 6,1 inch-scherm, met een kleinere notch
 • Dubbele camera (12 megapixel) welke diagonaal is geplaatst
 • Beschikbaar in vijf kleuren: blauw, rood, roze, zilver, zwart en sinds 2022 ook in het groen.
 • Meer opslag: 128, 256 en 512GB

Waarom kiezen voor refurbished?

Refurbished betekent letterlijk 'gereviseerd'. Een refurbished smartphone is een gebruikte smartphone die technisch gecontroleerd en gegradeerd is om vervolgens weer in de verkoop te gaan. Een groot voordeel is dat een telefoon op die manier weer volledig 'als nieuw' wordt gemaakt. Op deze manier is een compleet nieuwe telefoon lastig meer te onderscheiden van een refurbished telefoon.

Daarnaast beschikt 87% van de Nederlandse bevolking over een smartphone. Niet iedereen uit deze groep is bereid om de hoofdprijs te betalen voor een nieuw toestel. Daarom is het volgende voordeel de kostenbesparing die er bij een refurbished toestel komt kijken. Wist je dat het prijsverschil al tot enkele honderden euro's kan oplopen? En dat terwijl een refurbished telefoon er vaak als nieuw uitziet en functioneert.

Tot slot draag je met een refurbished iPhone 13 bij aan het milieu omdat je niet kiest voor wéér een compleet nieuwe telefoon. Jaarlijks worden er wereldwijd bijna twee miljard mobiele apparaten geproduceerd. Uiteindelijk belanden deze allemaal in de grote verontreinigende afvalstroom. Als je kiest voor een refurbished smartphone beperk je de elektronische afvalberg, bespaar je CO2 uitstoot, water en schaarse grondstoffen. Niet onbelangrijk toch?

Het verschil tussen een tweedehands- en een refurbished iPhone 13?

Vaak wordt de term tweedehands gebruikt, in plaats van refurbished. De iPhone 13 die Back Market aanbiedt, beschikt over een veel grotere waarde dan het woord ‘tweedehands’ aangeeft. Een tweedehands IPhone koop je vaak online van een particulier. Hierbij weet je vaak niet precies wat ermee gebeurd is en dit kan in je nadeel werken. Wanneer de iPhone 13 bijvoorbeeld technisch niet in orde is, kom je hier vaak pas laat achter. Omdat je het toestel dan bij een particulier hebt gekocht heb je geen garantie om op terug te vallen. Dit kan dus betekenen dat je veel extra geld moet investeren om het defect te verhelpen.

Is een refurbished iPhone 13 betrouwbaar?

Elke refurbished iPhone 13 is 100% functioneel en van technisch topniveau. Dit komt omdat elk toestel op meer dan 50 kritieke punten wordt gecontroleerd. Indien nodig wordt het toestel gerepareerd en professioneel gereinigd. Alle verkopers op Back Market doen dit aan de hand van speciale software, professionele apparatuur en ervaren technici. Zo kunnen we jou een refurbished iPhone van de hoogste kwaliteit garanderen.

Service van Back Market

Back Market heeft een transparant beoordelingssysteem ontwikkeld dat rekening houdt met zowel het uiterlijk als de technische conditie van onze refurbished toestellen. De ""Technische conditie"" verwijst naar de levensduur die je van, in dit geval een refurbished iPhone 13, kunt verwachten. Hierbij houden we ook rekening met de ervaringen en beoordelingen van elke specifieke refurbisher. Elk toestel is gegarandeerd 100% functioneel, ongeacht de conditie: Goed, Heel goed of Uitstekend.

Om als verkoper het Back Label te krijgen en op ons platform te mogen verkopen, moet elke nieuwe verkoper een rigoureuze vragenlijst over zijn activiteiten en kwaliteitsprocedures beantwoorden. Hierbij vragen we ook geldig bewijs aan te leveren. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je verder! 

Voordelen van Back Market:

 • 30 dagen recht op retour
 • 12 maanden garantie
 • Snel en gratis bezorgd
 • Verschillende betaalmethoden