• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Huawei P8 Lite kopen

6 producten

Refurbished Huawei P8 Lite

En als je nu eens kiest voor een refurbished Huawei P8 Lite van Back Market?

De Huawei P8 Lite smartphone, uitgerust met een HiSilicon Kirin 620 processor en 2 GB RAM-geheugen is uiterst krachtig en levert goede prestaties. Hij is uitermate geschikt voor zowel basisfuncties (telefoon, sms, enz.) als voor de zwaarste videogames, en is daarmee een echte allemansvriend. En Back Market biedt de refurbished Huawei P8 Lite aan met kortingen tot wel 50%. Een buitenkansje voor wie van technologie én een lage prijs houdt.

De refurbished Huawei P8 Lite: een voordelige smartphone

Met zijn 5 inch scherm, zijn krachtige processor en zijn 2 Gb RAM geheugen is de refurbished Huawei P8 Lite een uitstekende kwaliteit smartphone uit het middensegment. Hij heeft een opslagcapaciteit van 16 GB die met een microSDXC-kaart kan worden uitgebreid tot 128 GB. Daarmee kun je bijvoorbeeld alle foto’s opslaan die je neemt met de 13 megapixel achtercamera of 5 megapixel frontcamera.

De brede selectie van refurbished Huawei P8 Lite modellen zorgt dat je bij Back Market kunt profiteren van een concurrerende prijs. Hij wordt meestal met 50% korting aangeboden, waardoor je op deze smartphone maar liefst enkele tientallen euro’s bespaart. En ze zijn in perfecte staat, dus je loopt geen enkel risico. Besef goed dat het hier niet om een simpele tweedehands Huawei P8 Lite gaat. Onze modellen worden verkocht met meerdere maanden garantie (net als een nieuw model), waardoor je beschermd bent tegen defecten. In geval van problemen kun je heel makkelijk vragen om reparatie, inruil of terugbetaling.

Hoe koop je jouw refurbished Huawei P8 Lite bij Back Market?

Je bent overtuigd door deze nieuwe manier van consumeren en denkt er nu aan een voordelige Huawei P8 Lite aan te schaffen. Om je te helpen kiezen, geven we je enkele tips:

  • Selecteer eerst de maximale prijs die je voor je Huawei P8 Lite wilt uitgeven. Daarmee beperk je de selectie smartphones en weet je zeker dat je niet boven je budget koopt;
  • Kies vervolgens het jaar van introductie van je smartphone of de versie; Er bestaan drie keuzes voor deze mobiele telefoon van Huawei: 2015, 2017 en Huawei P8 Lite Smart;
  • Vervolgens kun je de resterende modellen sorteren op basis van hun algemene staat. Van zo goed als nieuw tot enkele sporen van slijtage, aan jou de keus;
  • Kies tenslotte de kleur van je smartphone.

Vertrouw op Back Market om te profiteren van de beste prijs voor jouw refurbished Huawei P8 Lite. Getest en gecontroleerd in onze gespecialiseerde laboratoria en mét garantie zal hij je niet teleurstellen.