• Payez plus tard ou en plusieurs fois !
  • 30 jours pour changer d'avis
  • Frais de livraison standards offerts
  • Garantie contractuelle de 36 mois

Refurbished Huawei P10 Lite kopen

Huawei P10 Lite - Onze allerbeste refurbished producten:

Huawei P10 Lite 32 GB - Zwart (Midnight Black) - Simlockvrij
€ 118,01
€ 290,00
59% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Goed
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

5 producten

Refurbished Huawei P10 Lite

Een refurbished Huawei P10 Lite voor een vriendelijke prijs? Die vind je bij Back Market!

Met zijn krachtige onderdelen en zijn 5,2 inch IPS scherm, positioneert de Huawei P10 Lite zich als een van de aantrekkelijkste toestellen van het Chinese merk. De prijs was al concurrerend toen het toestel op de markt gebracht werd, en de refurbished Huawei P10 Lite modellen van Back Market maken het mogelijk dit toestel nu voor de laagste prijs te kopen. Ontdek dus wat deze smartphone voor jou kan doen.

Een tweedehands Huawei P10 Lite, een smartphone die nog altijd even efficiënt en krachtig is.

Met zijn elegante en bewezen functionele design, weet de tweedehands of nieuwe Huawei P10 Lite zijn gebruikers te verleiden, want hij heeft daarbij een aantal onderdelen van hoge kwaliteit die hem soepel en met bewezen efficiency laten werken. Neem bijvoorbeeld zijn HiSilicon Kirin 658 processor en 4 GB werkgeheugen. Met deze uitrusting kan hij zowel alledaags gebruik als veeleisende toepassingen makkelijk aan.

Waarom zou je een refurbished Huawei P10 Lite kopen?

Deze smartphone is in de nieuwe versie al aantrekkelijk geprijsd, maar refurbished is de prijs nog interessanter. Hij wordt aangeboden met kortingen tussen 20 en 50%. En de voordelige Huawei P10 Lite moet het niet alleen van de prijs hebben. Hij krijgt ook een garantie voor perfecte werking mee. Want voordat hij naar jou wordt verzonden ondergaat hij tientallen tests op vele controlepunten in gespecialiseerde fabrieken. En dat alles om je de zekerheid van een zo goed als nieuwe smartphone en een Huawei P10 Lite tegen de laagste prijs te kunnen bieden.

Deze refurbished Huawei P10 Lite is een emblematische smartphone van het Chinese merk en lijkt nog een hele tijd mee te kunnen. Want met zijn goede prestaties en lage prijs is er niets op aan te merken.