• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Huawei Mate 9 kopen

4 producten

Refurbished Huawei Mate 9

De redenen om een refurbished Huawei Mate 9 bij Back Market te kopen

Droom je ervan een Huawei Mate 9 te kopen? Back Market biedt je aan je Huawei Mate 9 voordelig te kopen en daarbij een product van uitstekende kwaliteit te krijgen. Op alle high-tech apparatuur van Back Market worden hoge kortingen gegeven, tot soms wel 60%!

De refurbished Huawei Mate 9 van Back Market, is een benchmark van nieuwe technologie.

De Huawei Mate 9 is een gewild model bij Back Market, want het is een van de populairste smartphones onder consumenten. Hij wordt gewaardeerd om zijn afwerking, zijn multimediaprestaties, zijn autonomie en al zijn andere voordelen Maar in tegenstelling tot klassieke verkopers van dit technologische raspaardje, biedt Back Market je aan je refurbished Huawei Mate 9 voor een lagere prijs te kopen, terwijl je wel een uitstekende kwaliteit mag verwachten.. Je voordelige Huawei Mate 9 wordt namelijk onderworpen aan een hele serie tests in het laboratorium voordat hij in de winkel komt. Anders dan een simpele tweedehands Huawei Mate 9 beschikt jouw Back Market product dus over een veiligheidsgarantie.

Koop jouw Huawei Mate 9 in alle vertrouwen

Behalve de zeer aantrekkelijke prijs en het feit dat je refurbished Huawei Mate 9 verkocht wordt in zo goed als nieuwe staat, levert Back Market je product ook met een garantie van 12 maanden. Zo kun je jouw refurbished Huawei mate 9 in alle vertrouwen kopen en hem terugsturen als hij niet werkt.

Het aanbod van Back Market gaat verder dan een klassieke tweedehands Huawei Mate 9. Het omvat de belofte van een betrouwbaar en 100% gegarandeerd product!