• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Huawei Mate 10

Gun jezelf een voordelige Huawei Mate 10 in zo goed als nieuwe staat bij Back Market

Droom je ervan een Huawei Mate 10 te kopen? Bij Back Market, heb je de mogelijkheid in alle vertrouwen het toestel van jouw keuze aan te schaffen, zonder dat je bankpas ervan over zijn toeren raakt. Al onze voordelige refurbished Huawei Mate 10 modellen worden in zo goed als nieuwe staat verkocht, dankzij de vele tests door professionals die ze bij Back Market ondergaan. Uitleg.

Een refurbished Huawei Mate 10 smartphone kopen voor een vriendelijke prijs

Kies je voor Back Market dan biedt je jezelf de mogelijkheid je Huawei smartphone voordelig te kopen zonder in te leveren op de kwaliteit. Dankzij de vele laboratoriumtests die je product onderging, kun je een refurbished Huawei Mate 10 kopen voor een lagere prijs maar mét al zijn originele prestaties. Zo schaf je jouw smartphone aan met een zeer aantrekkelijke korting tot wel 60% Je bent vrij om zelf het model te kiezen (maat, kleur, opslagcapaciteit, enz.) Je hebt het al begrepen, het aanbod van Back Market gaat verder dan een simpele tweedehands Huawei Mate 10.

Gun jezelf de volledig veilige aanschaf van een refurbished Huawei Mate 10 bij Back Market

Behalve de hele serie onderzoeken die jouw Huawei mate 10 ondergaat, krijg je van de professionals van Back Market ook nog eens een garantie van 12 maanden, zodat je jouw product in alle veiligheid kunt kopen. Heb je problemen met je toestel, dan ga je gewoon terug naar de experts van Back Market zodat zij het probleem voor je op kunnen lossen!

Back Market verplicht zich ertoe jouw perfecte kwaliteit te leveren, of het nu gaat om jouw refurbished Huawei Mate 10 of welk ander high-tech product dan ook. Je vindt een brede selectie merken en modellen, allemaal met dezelfde voordelige voorwaarden. Aarzel niet om ons aanbod te bekijken, dan zie je zelf dat het hier gaat om meer dan een klassieke tweedehands Huawei Mate 10.