• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Huawei Mate 10 Lite

70% korting op de refurbished Huawei Mate 10 Lite bij Back Market!

En als je nu eens groot zou denken? Met de refurbished Huawei Mate 10 Lite biedt Back Market je een krachtige phablet met genereuze afmetingen die zich op alle moment en in het leven nuttig maakt.

De voordelige refurbished Huawei Mate 10 Lite: een kleine prijsje voor een XXL-kwaliteit

Een serie bekijken, surfen op Internet of een foto nemen: het scherm van je refurbished Huawei Mate 10 Lite biedt je onvergelijkbaar gebruikscomfort! Het 5,9 inch OLED scherm heeft een resolutie van 2 160 x 1 080 pixels met een pixeldichtheid van 409 ppi Jouw voordelige Huawei Mate 10 Lite slaat zich met gemak door elke opdracht die je hem toevertrouwt dankzij zijn Kirin 659 processor ondersteund door 4 GB RAM-geheugen. Als je een refurbished Huawei Mate 10 Lite koopt, heb je de beschikking over een van de weinige smartphones met 4 fotocamera’s. Aan de achterkant een combinatie van 16 en 2 Mpx en een 13 en 2 Mpx frontcamera, waarmee je al je herinneringen tot in detail kunt vastleggen.

De refurbished Huawei Mate 10 Lite: meer dan een simpele tweedehands smartphone bij Back Market

Vergeet de risico’s van een tweedehands Huawei Mate 10 Lite en vertrouw op Back Market! Elke voordelige Huawei Mate 10 Lite die je op onze website vindt is grondig getest voordat hij in onze catalogus werd opgenomen. En daarbij krijg je een garantie van 12 maanden.

De voordelige refurbished Huawei Mate 10 Lite betekent dat je je nu eindelijk een phablet kunt veroorloven!