• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Huawei Mate 10 Pro

Er bestaan vele redenen om een refurbished Huawei Mate 10 Pro bij Back Market te kopen

We hoeven je niet meer voor te stellen aan het merk Huawei, een van de mondiale marktleiders op het gebied van smartphones. De toestellen bieden zeer goede prestaties en zijn altijd voorzien van de nieuwste technische snufjes. Back Market biedt vele modellen aan, waaronder de refurbished Huawei Mate 10 Pro

Waarom zou je een refurbished Huawei Mate 10 Pro kopen?

Zoals als voor elk kwaliteitstoestel, ligt de prijs van een Huawei Mate 10 Pro rond de 800 euro. Hij is zeer krachtig, heeft een grote autonomie en een mooie scherm- en beeldkwaliteit. Daarbij zijn een prima gebruikerservaring en uitstekend leescomfort gegarandeerd. En hij is ook nog eens elegant met een vrijwel perfecte afwerking. Heb je er al aan gedacht dat je je Huawei Mate 10 Pro ook tweedehands kunt kopen, als je jezelf deze kwaliteitssmartphone cadeau wilt doen? Op Back Market vindt je een grote keus in refurbished Huawei Mate 10 Pro modellen met tot 70 % korting. Elk apparaat is getest, en elk defect onderdeel wordt vervangen om te garanderen dat het toestel zo goed als nieuw is en het een tweede leven te gunnen.

Hoe kies je jouw refurbished Huawei Mate 10 Pro bij Back Market?

Je wilt een voordelige Huawei Mate 10 Pro kopen bij Back Market, maar je weet niet hoe je moet kiezen uit de tientallen beschikbare producten? Wij helpen je om je keuze te verfijnen:

  • Personaliseer je toestel door te kiezen voor de kleur die je het liefste wilt (goud, zwart, blauw, enz.).
  • Bepaal hoeveel opslagcapaciteit je nodig hebt, de refurbished Huawei mate 10 Pro is er van 64 tot 256 GB.

Om jezelf een smartphone uit het hogere kwaliteitssegment cadeau te doen zonder er failliet aan te gaan, kun je ervoor kiezen je refurbished Huawei Mate 10 Pro bij Back Market te kopen.