• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Samsung Galaxy Tab 4

Ontdek of herontdek de uitstekende Samsung Galaxy Tab 4 met een refurbished model van Back Market

In de grote familie van tablets is de Samsung Galaxy Tab 4 een van de meest gewaardeerde modellen. En het moet gezegd worden, met zijn prettige design en hoge prestatieniveau maakt hij zich al snel onmisbaar. Bij Back Market bieden we je daarom een brede keus aan refurbished Samsung Galaxy Tab 4 tablets voor de laagste prijs.

Waarom zou je een Samsung Galaxy Tab 4 kopen?

Een refurbished Samsung Galaxy Tab 4 is een kwaliteitstablet waarin alle sterke punten van het Koreaanse merk samenkomen. Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen voor een scherm van 7 tot 10,5 inch maar ook voor een opslagcapaciteit tot 32 GB. Bij Back Market zijn refurbished Samsung Galaxy Tab 4 tablets verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Je maakt verbinding met internet via Wifi of 4G.

Een voordelig Samsung Galaxy Tab 4

Ook de prijs van een Samsung Galaxy Tab 4 is bij Back Market zeer aantrekkelijk. Back Market biedt zowel gecertificeerde en niet gecertificeerde Samsung Galaxy Tab 4 producten en biedt de keus tussen de Samsung Galaxy Tab 4, maar ook de Samsung Galaxy Tab S of Samsung Galaxy Tab 1 voor een prijs die binnen je budget valt. Daarbij krijg je garantie op je apparatuur.

Back Market maakt het mogelijk een Samsung Galaxy tab 4 voordelig te kopen! Ontdek ons aanbod, maak je keus en bestel in alle rust.