Alle producten

3.748 producten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Je hebt best wel veel gescrold...

Twijfel je nog?

Bekijk onze FAQ's

Klantenreviews voor Refurbished Apple kopen

4/5

Gemiddelde van 549 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
66%
3-4 sterren
19%
2-3 sterren
11%
1-2 sterren
4%
Steve S. Kocht: iPhone 12 mini Simlockvrij 1 maand geleden
4.3/5
I bought and received a refurbished iPhone 12 Mini. The phone looks brand new and, in principle, everything works. But i was a little surprised to see that the battery health was at 81% and this make a big difference in how soon it needs to be recharged. You get what you pay for and you pay for what...

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Peter V. Kocht: iPhone 12 Pro Simlockvrij 2 maanden geleden
4.8/5
Zeer tevreden met de refurbished iPhone 12 PRO 256 GB, de uitstekende conditie is echt uitstekend, kan geen krasje ontdekken! Levering zou 3 dagen duren had mijn telefoon binnen 2 dagen. Goede prijs en ga ervan uit dat ik nog jaren plezier heb van mijn refurbished iPhone.

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Harry N. Kocht: iPhone SE (2020) Simlockvrij 5 maanden geleden
4.8/5
Ik kocht een iPhone SE 2020 refurbished. Dan heb je de keuze tussen zichtbaar gebruikt, netjes of nieuw. Ik kocht de goedkoopste optie want zoveel geld heb ik niet over voor een paar kleine krasjes. De telefoon die arriveerde echter was optisch gewoon helemaal nieuw, smetteloos, perfect. Hij werkt ...

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Joris H. Kocht: iPhone 11 Simlockvrij 5 maanden geleden
4.9/5
Niks aan te merken op het toestel, is mooi verpakt toegekomen zoals je een nieuw toestel zou kopen. Eerst stond ik wat sceptisch tegenover een refurbished toestel, maar dat was nergens voor nodig. Als mijn Ipad het begeeft zoek ik zeker op Back Market!

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Deepak T. Kocht: MacBook Pro 15" (2018) - QWERTY - Engels 3 maanden geleden
4.4/5
Quality was very nice. Received almost like a new one as mentioned. Service was good as well. I had not received the exact configuration graphics card as I selected, but i received a partial refund after contacting the supplier. Delivery was OK. I received it on the 3rd day of my order. Overall, a g...

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished Apple producten

Dol op Apple producten? Wees zuinig op de natuur en op je geld. Koop refurbished Apple items bij Back Market!

Sinds de oprichting van Apple in 1976 zijn de producten van dit merk ongekend populair. De nieuwste Apple iPhones, iPads en smartwatches vliegen keer op keer de winkels uit. Logisch, want Apple levert kwalitatief goede, vernieuwende producten. Daar betaal je dan ook flink voor. Ben je op zoek naar een goedkopere oplossing maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Dan zijn refurbished Apple producten het overwegen waard!

 

Waarom refurbished beter is dan nieuw

Refurbished is niet hetzelfde als tweedehands. De term refurbished betekent namelijk dat de tweedehands apparaten eerst zijn opgeknapt voordat ze weer in de verkoop gaan. Het refurbished Apple apparaat werkt daardoor net zo goed als een gloednieuw exemplaar. Kiezen voor refurbished heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Het bespaart elektronisch afval. Dat is beter voor het milieu, want elektronica bevatten aardig wat milieuverontreinigende materialen en stoffen;
  • De vraag naar nieuwe apparatuur neemt af, dat scheelt het delven van grondstoffen (wat ook belastend voor het milieu is) en het fabriceren en vervoeren van nieuwe apparatuur, wat CO2-uitstoot bespaart.
  • Het scheelt jou geld. Tweedehands Apple artikelen zijn, hoewel ze de refurbished apparaten van Back Market altijd 100% functioneren, niet nieuw. Er wordt dus ook geen nieuwprijs voor gevraagd.

Refurbished Apple producten zijn dus goedkoper en milieuvriendelijker. Je bent op die vlakken daarom beter uit dan wanneer je gaat voor nieuw.

 

Welke refurbished Apple producten zijn er?

Apple telefoons, wearables en andere apparaten worden om de haverklap weggegooid, ook als ze nog lang niet oud of versleten zijn. Bijvoorbeeld omdat mensen er op uitgekeken zijn of de allernieuwste versie willen. Of het gaat om een toestel van de zaak dat wordt ingeleverd door een vertrekkend personeelslid. Maar ook showmodellen worden vaak vernietigd omdat ze niet verkoopbaar zijn.

Die producten geven wij een tweede leven. Een paar voorbeelden van refurbished Apple producten die je bij Back Market kunt vinden:

  • Refurbished Apple smartphones, ook de nieuwere modellen zoals de iPhone SE 2020, iPhone 12 mini en de iPhone 11 Pro Max .
  • Refurbished MacBooks, waaronder de MacBook Air. Deze laptop is onder andere favoriet bij studenten vanwege het feit dat hij zo makkelijk mee te nemen is. De krachtige MacBook Pro laptops zijn juist weer erg in trek bij zakelijke en veeleisende gebruikers;
  • Refurbished iPads. Vanwege het ideale tussenformaat is de tablet nog altijd een van de best verkopende refurbished Apple producten;
  • Refurbished Apple Watch. Activity tracker is één ding, de Apple Watch is even wat anders. Een smartwatch met werkelijk alles erop en eraan. Een must-have voor iedereen die zijn gezondheid onder de loep wil nemen en daarnaast nog wil genieten van handige technische snufjes zoals bellen-met-je-horloge en valdetectie;
  • Refurbished Apple oordopjes. EarPods, AirPods; met Apple oortjes kun je overal je favoriete muziek luisteren. Zelfs in de stiltecoupé.

Wil jij ook een refurbished Apple product adopteren? Op alle items krijg je een royale 3 jaar garantie! Kies hier je goedkopere Apple favoriet, we sturen hem meteen naar je op.