• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Xiaomi MI 9 kopen

7 producten

Refurbished Xiaomi Mi 9

Toe aan een betere telefoon, maar dan voor een leuke prijs? Check de refurbished Xiaomi Mi 9 smartphone bij Back Market!

 

Je zou het misschien niet zeggen, maar het Chinese bedrijf Xiaomi is een van ’s werelds grootste smartphonefabrikanten. De Xiaomi toestellen zijn een dikke hit in China en India. Maar ook Europa krijgt Xiaomi steeds meer voet aan de grond. Niet zo vreemd, want de smartphones hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Koop je de Xiaomi Mi 9 bij Back Market, dan krijg je nog eens extra korting.

 

High-end mobiel met mid-range prijskaartje

Xiaomi bracht de Mi 9 uit in 2019. Opvallend aspect: de Chinese smartphone biedt een hoop uitstekende features voor een relatief lage prijs. Een paar kenmerken van dit fraaie toestel:

  • De bij Back Market verkrijgbare tweedehands Xiaomi Mi 9 beschikt over een 6,39 inch AMOLED scherm;
  • De smartphone heeft een krachtige Snapdragon 855 chipset en een werkgeheugen van 6 GB als basis. Meer dan genoeg power om al je foto’s en apps te downloaden en video’s en games soepel te laten draaien;
  • Knaller van een cameraopstelling met een 48 MP camera in de hoofdrol, ondersteund door een fijne 16 MP groothoeklens en een 12 MP telelens;
  • Draadloos oplaadbaar. Nooit meer zoeken naar dat kabeltje!;
  • Beschikbaar in twee opslagcapaciteiten (64 GB, 128 GB) en twee kleuren (zwart, blauw).

Kies je voor een refurbished Xiaomi Mi 9 van Back Market, dan krijg je op dit toestel 1 jaar garantie.

 

Goedkopere Xiaomi Mi 9 

Het voordeel van een refurbished Xiaomi Mi 9: je betaalt er een stuk minder voor. Dat komt natuurlijk omdat een refurbished telefoon tweedehands is. Heeft dat ook invloed op de kwaliteit? horen we je vragen. Bij Back Market niet! Wij verkopen uitsluitend smartphones die voor de volle honderd procent werken. Wel kunnen er aan de buitenkant wat kleine beschadigingen zitten. Daar staat tegenover dat je daardoor een (veel) goedkopere Xiaomi Mi 9 kunt aanschaffen.

 

Hadden we al verteld dat studenten nog eens 5% extra korting krijgen op een refurbished Xiaomi Mi 9? Ook op al onze andere refurbished smartphones natuurlijk. Dubbel voordeel!

 

Red de aarde, koop refurbished

Maar even een ander aspect: wist jij dat er dagelijks smartphones die nog vrij nieuw zijn en nog prima werken gewoon maar worden weggegooid? Schrokken wij ook van. Zonde natuurlijk. En bovendien wordt de natuur ook niet blij van deze acties. Het vernietigen en produceren van mobiele telefoons heeft (letterlijk) nogal wat voeten in de aarde. Zoals het delven van dure grondstoffen voor nieuwe mobieltjes. En het vrijkomen van gifstoffen bij het vernietigen van afgedankte elektronica.

 

Om een lang verhaal kort te maken: recyclen is logischer en beter voor de natuur. Vandaar dat wij Back Market hebben opgericht. Koop je een refurbished Xiaomi Mi 9, dan red je de aarde dus ook een beetje. Goed bezig!

 

Doe jezelf en het klimaat een plezier: stap over op een refurbished Xiaomi Mi 9. Veel goedkoper en een stuk duurzamer dan een gloednieuw exemplaar. En hij werkt net zo goed! Bestel vandaag jouw favoriete model online. Verzendkosten worden niet gerekend.