• Achteraf betalen
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis bezorgd
  • 12 maanden garantie

Klantenreviews voor Refurbished Smart tv kopen

4.2/5

2 geverifieerdeaankopen in de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
50%
3-4 sterren
50%
2-3 sterren
0%
1-2 sterren
0%
M

Marnix M.

4.6/5

Gereviewd in Nederland op 23 januari 2023

Super TV, werkt perfect met de ps5 of een 4k film. Zeer blij met de kwaliteit voor deze scherpe prijs! Marnix
Smart TV Samsung QLED Ultra HD 4K 165 cm QE65QN92AATXXN

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 16 december 2022


F

Fleur M.

3.8/5

Gereviewd in Nederland op 19 februari 2023

Weinig aan te merken op de service en leveringstermijn. De televisie op zich heeft wel haperingen gehad sinds we hem gekocht hebben. Hij valt soms uit zonder reden. We hopen dat dit niet vaak meer voorkomt. Indien wel, wat is de retourprocedure? Alvast bedankt voor de opvolging. Mvg, Fleur Mariman
Smart TV Samsung QLED Ultra HD 4K 124 cm QE49LS01RASXXN

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 8 februari 2023


Refurbished smart-tv

Bij Back Market koop je de laatste refurbished smart-tv modellen!

Zoek je een smart-tv, maar houd de prijs je tegen? En als we je zeggen dat je bij Back Market voor een betaalbare prijs een refurbished smart-tv in zo goed als nieuwe staat kunt krijgen? Koop je een voordelige smart-tv, dan profiteer je ook van garantie en een product dat onderworpen is aan een zorgvuldig testprogramma! Dit is wat je moet weten over onze refurbished smart-tv’s.

Refurbished smart-tv’s van bekende merken, zo goed als nieuw verkocht!

Vanwege de prijs van smart-tv’s komt het vaak voor dat gebruikers kiezen voor een ander productsegment, dat beter past bij hun budget. Bij Back Market is ons doel je de refurbished smart-tv van je keuze aan te bieden zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Hoe kunnen ze je een smart-tv in uitstekende staat garanderen die ook nog eens goedkoop is? De producten worden onderworpen aan een serie tests, waardoor je in alle vertrouwen een zo goed als nieuwe refurbished smart-tv kunt kopen! Kies zelf je favoriete merk uit het aanbod refurbished smart-tv’s: Philips, Samsung, Sony, en je voorkeuren (kleur, model, afmetingen…)!

Een voordelige refurbished smart-tv met garantie

In tegenstelling tot een simpele refurbished tweedehands smart-tv, biedt Back Market je een product met een garantie van 12 maanden. Met dit veiligheidsnet kun je jouw artikel in alle vertrouwen kopen!

Back Market biedt je graag de kans een refurbished smart-tv te kopen die verder gaat dan een klassieke tweedehands smart-tv, of een ander product voor een interessante prijs en dezelfde kwaliteit. Kom snel langs voor de beste aanbiedingen!