• Betaal later of in termijnen!
  • 30 dagen recht op retour
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished Smart tv kopen

Smart tv - Onze allerbeste refurbished producten:

TV Oceanic LED HD 720p 81 cm Ocealed3218B2
€ 220,00
Garantie: 36 maanden
Conditie: Uitstekend
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

3 producten

Klantenreviews voor Refurbished Smart tv kopen

4.8/5

Gemiddelde van 1 review van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
100%
3-4 sterren
0%
2-3 sterren
0%
1-2 sterren
0%
Tara V. Kocht: Smart TV LG LED HD 720p 61 cm 24TN510S- WZ 2 maanden geleden
4.8/5
Super Nice en snelle bezor

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished smart-tv

Bij Back Market koop je de laatste refurbished smart-tv modellen!

Zoek je een smart-tv, maar houd de prijs je tegen? En als we je zeggen dat je bij Back Market voor een betaalbare prijs een refurbished smart-tv in zo goed als nieuwe staat kunt krijgen? Koop je een voordelige smart-tv, dan profiteer je ook van garantie en een product dat onderworpen is aan een zorgvuldig testprogramma! Dit is wat je moet weten over onze refurbished smart-tv’s.

Refurbished smart-tv’s van bekende merken, zo goed als nieuw verkocht!

Vanwege de prijs van smart-tv’s komt het vaak voor dat gebruikers kiezen voor een ander productsegment, dat beter past bij hun budget. Bij Back Market is ons doel je de refurbished smart-tv van je keuze aan te bieden zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Hoe kunnen ze je een smart-tv in uitstekende staat garanderen die ook nog eens goedkoop is? De producten worden onderworpen aan een serie tests, waardoor je in alle vertrouwen een zo goed als nieuwe refurbished smart-tv kunt kopen! Kies zelf je favoriete merk uit het aanbod refurbished smart-tv’s: Philips, Samsung, Sony, en je voorkeuren (kleur, model, afmetingen…)!

Een voordelige refurbished smart-tv met garantie

In tegenstelling tot een simpele refurbished tweedehands smart-tv, biedt Back Market je een product met een garantie van 36 maanden. Met dit veiligheidsnet kun je jouw artikel in alle vertrouwen kopen!

Back Market biedt je graag de kans een refurbished smart-tv te kopen die verder gaat dan een klassieke tweedehands smart-tv, of een ander product voor een interessante prijs en dezelfde kwaliteit. Kom snel langs voor de beste aanbiedingen!