• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Waar zijn alle Refurbished Microsoft Surface Pro kopen?

Deze gaan als warme broodjes over de toonbank!

Kom later terug, misschien zijn ze er dan wel!

Refurbished Microsoft Surface Pro kopen

Refurbished Microsoft Surface Pro

Koop je apparatuur tegen de beste prijs met een refurbished hybride Microsoft Surface Pro PC van Back Market

Zoek je het comfort van een tablet, maar de prestaties van een laptop? Kies dan, voor een gereduceerde prijs, voor één van de pioniers in deze categorie: een refurbished Microsoft Surface Pro van Back Market! Het is een niet te missen kans voor wie snel en voordelig zijn nieuwe apparatuur wil kopen.

Een tweedehands Microsoft Surface Pro: de voordelige 2-in-1 laptop

Met de tweedehands Microsoft Surface Pro van Back Market koop je in één apparaat de mobiliteit van een tablet met de prestaties van een laptop. Het bedrijf uit Redmond heeft het recept generatie na generatie verfijnd totdat het een hybride laptop die overloopt van kwaliteit kon aanbieden, zoals de tweedehands Microsoft Surface Pro 2017: een mooi en imposant12,3 inch IPS scherm met een buitengewone resolutie van 2 736 x 1 824 pixels, een intel Core i5 2,6 GHz processor met 4 GB RAM-geheugen en 128 GB opslag op SSD-kaart. zodat commando’s vrijwel direct worden uitgevoerd!

Waarom zou je een refurbished Microsoft Surface Pro bij Back Market kopen?

Op Back Market bieden we een uitgebreide selectie refurbished Microsoft Surface Pro modellen in uitstekende staat aan! Kies voor de luxe en de ultieme prestaties van de tweedehands Microsoft Surface Pro 4 en je krijgt een korting van meer dan 50%! Of kies voor een voordelige optie en richt je op de aantrekkelijk geprijsde Microsoft Surface Pro 2! Een 2-in1 laptop was nog nooit zo bereikbaar.

Je hoeft de Microsoft Surface Pro niet meer te zien als een briljante, maar onbereikbare optie. Kies voor een refurbished Microsoft Surface Pro van Back Market en je krijgt een 2-in1 laptop van de buitencategorie voor een niet te kloppen prijs!