• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Refurbished Samsung Galaxy Tab 3

Gun jezelf een refurbished Samsung Galaxy Tab 3 dankzij Back Market

Er zijn vele verschillende tablets op de markt en de Samsung Galaxy Tab 3 komt naar voren als een van de modellen met de beste prestaties. Bij Back Market bieden we je een brede keus aan refurbished Samsung Galaxy Tab 3 tablets voor de laagste prijs en ook in de Lite versie.

Een voordelige Samsung Galaxy Tab 3

Wil jij graag een Samsung Galaxy Tab 3 voor een aantrekkelijke prijs? Denk dan niet meteen aan een tweedehands Samsung Galaxy Tab 3, maar ga naar Back Market om het model te kiezen wat jou het best bevalt! Het onvergelijkbare design en de vele prestaties van deze tablet voor dagelijks gebruik zullen je snel overtuigen. Bij Back Market vind je een refurbished Samsung Galaxy Tab 3 voor een concurrerende prijs. Je kunt de aanbiedingen zelfs vergelijken met de Samsung Galaxy Tab 4 of de Samsung Galaxy Tab S.

Een Samsung Galaxy Tab 3 kopen

De refurbished Samsung Galaxy Tab 3 is een tablet van hoge kwaliteit met een schermgrootte tussen de 7 en 10,1 inch. Je kunt daarnaast rekenen op een opslagcapaciteit tot 16 GB. De modellen zijn verkrijgbaar in zwart, wit en zelfs bruin! De internetverbinding gaat via Wifi of 4G en je krijgt garantie.

Wacht niet langer en gun jezelf een refurbished Samsung Galaxy Tab 3. Dankzij Back Market heb je keus, kwaliteit én de beste prijs!