• Betaal later of in termijnen!
  • 30 dagen recht op retour
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished Galaxy S8 Plus kopen

Galaxy S8 Plus - Onze allerbeste refurbished producten:

Galaxy S8+ 64 GB - Zwart (Carbon Black) - Simlockvrij
€ 179,00
€ 610,00
70% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Goed
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

8 producten

Refurbished Samsung Galaxy S8 Plus

Oplopende korting op de Samsung Galaxy S8 Plus bij Back Market

Ohhh… Nice! De Samsung Galaxy S8 Plus is een plaatje. Dat infinity-scherm! Die camera! Eigenlijk is het enige minpuntje de prijs. Maar dat is zo opgelost: bij Back Market scoor je een veel goedkopere refurbished Samsung Galaxy S8 Plus.

 

Refurbished is het nieuwe nieuw

Waarom zou je alles maar nieuw kopen? Tweedehands smartphones worden vaak weggegooid terwijl ze het nog prima doen. Bij Back Market geloven we in recyclen en refurbishen. We knappen afgedankte smartphones op zodat ze weer 100% functioneren. Da’s beter voor het milieu (en dus voor ons allemaal).

Steeds meer mensen zien in dat dit concept prima werkt. De term refurbished wordt steeds bekender en refurbished apparaten worden ook steeds vaker aangeschaft. Hoera!

 

Nieuw van binnen, schoonheidsfoutje van buiten

Adopteer jij een refurbished Samsung Galaxy S8 Plus van Back Market, dan ontvang je een toestel dat precies zo werkt als een gloednieuw exemplaar. Je bent dan een stuk goedkoper uit en, misschien nog wel belangrijker: een stuk duurzamer bezig. Een tweedehands smartphone kan aan de buitenkant wel wat schoonheidsfoutjes vertonen. Krasje hier, krasje daar. Gelukkig maakt dat voor de werking van het toestel niets uit. Wel heeft het invloed op de prijs: hoe meer gebruikssporen, hoe lager de prijs.

De mate van gebruikssporen staat altijd aangegeven bij het artikel. Meer informatie over de kwaliteitsniveaus vind je in dit artikel.

 

Samsung Galaxy S8 Plus specificities

 De Galaxy S8-serie is een van Samsungs grootste succesverhalen. De toestellen waren vanaf dag één een stuk populairder dan de eerder uitgebrachte Galaxy S7 smartphones. Logisch, want de S8 Plus beschikt over een aantal top features, zoals:

  • Prachtig infinity-scherm met een doorsnede van 6,2 inch. De randen lopen over de zijkanten van het toestel heen, wat een heel apart effect geeft als je naar bewegende beelden kijkt;
  • Geen fysieke knoppen op het frame meer, maar drukgevoelige knoppen op het touchscreen;
  • 12 MP Dual Pixel camera met razendsnelle autofocus achterop. Ook met de selfiecamera aan de voorkant maak je foto’s van prima kwaliteit;
  • Ontgrendelen door middel van de irisscanner of vingerafdrukscanner;
  • Geïntegreerde stemgestuurde assistent Bixby.

 

Drie jaar garantie op de refurbished Samsung Galaxy S8 Plus 

Twijfel je nog over een tweedehands telefoon? Begrijpelijk, maar in dit geval niet nodig. Bij Back Market ben je namelijk verzekerd van topkwaliteit. Op ons platform vind je uitsluitend refurbished smartphones die werken als nieuw. We zijn zo zeker van onze zaak dat we op al onze items 3 jaar garantie geven. Voldoet je aankoop niet aan je verwachtingen, of werkt het apparaat toch niet naar behoren, dan lossen we dat direct op.

 

Galaxy S8 + plus korting

Wil jij ook een Galaxy S8 + plus korting? Je bent niet de enige. Het aanbod op het Back Market platform kan daarom variëren. Staat het model van jouw dromen er niet tussen? Geen paniek! Blijf de site regelmatig checken, want de voorraad wordt dagelijks aangevuld.

Ook zo verliefd op de refurbished Samsung Galaxy S8 Plus? Bekijk nu het aanbod en bestel hem in jouw favoriete kleur.