• Achteraf betalen.
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Snel en gratis verzonden
  • 12 maanden garantie

Klantenreviews voor Refurbished AirPods Pro kopen

3.7/5

9 geverifieerde aankopen in de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
67%
3-4 sterren
0%
2-3 sterren
22%
1-2 sterren
11%
B

Bryan V.

4.2/5

Gereviewd in Nederland op 11 oktober 2023

wil iets terug sturen alleen word er niet op mijn berichtje beantwoord.
Apple AirPods Pro 1e generatie (2021) - MagSafe-oplaad­case Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 4 oktober 2023


J

Jilles S.

4.6/5

Gereviewd in Nederland op 10 september 2023

Top product, precies als nieuw en netjes binnengekomen.
Apple AirPods Pro 1e generatie (2021) - MagSafe-oplaad­case Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 28 augustus 2023


A

Annike S.

4.6/5

Gereviewd in Nederland op 10 september 2023

Werken zoals nieuw, levering was ook sneller dan verwacht!
Apple AirPods Pro 1e generatie (2021) - MagSafe-oplaad­case Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 28 augustus 2023


L

Laure A.

4.2/5

Gereviewd in Nederland op 20 september 2023

Goede aankoop maar in het begin wat last met een ruis op sommige momenten. Nu is de ruis wel weg
Apple AirPods Pro 1e generatie (2021) - MagSafe-oplaad­case Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 25 augustus 2023


M

Melody M.

4.2/5

Gereviewd in Nederland op 25 september 2023

Hij is nu al kapot door de kou
Apple AirPods Pro 1e generatie (2021) - MagSafe-oplaad­case Wit

Algemene prestaties

Uiterlijk

Verpakking

Bezorging

 

Gekocht op 7 juni 2023


Refurbished AirPods Pro kopen?

Urenlang heb je besteed aan het samenstellen van de dikste Spotify-playlists. Natuurlijk met goed resultaat, want je muziekcollectie is in één woord ‘AMAZING’! Maar wat heb je daaraan als je het niet kan beluisteren via oordopjes die kraakhelder geluid produceren, nooit een toon vervormen en bovendien de ruis van je omgeving onderdrukken? That’s where the AirPods Pro come in! Natuurlijk wil ook jij ze hebben, alleen de prijs is niet mals. Maar gelukkig is dat probleem gemakkelijk te omzeilen door te kiezen voor de refurbished AirPods Pro: van kwaliteit gelijk aan nieuw, toch tot wel 70% goedkoper en ook nog eens goed voor het milieu.

 

Waarom moet jij de refurbished AirPods Pro absoluut hebben?

De AirPods Pro refurbished bezorgen je de ultieme luisterervaring van jouw favoriete muziek. En dat allemaal via Bluetooth. Heerlijk toch om verlost te zijn van die vervelende kabels? Net als eigenlijk alle Apple producten, zijn zowel de case als de AirPods zelf prachtig vormgegeven. Bovendien zijn deze oordopjes lekker compact wat zorgt voor veel draagcomfort. De gebruiksvriendelijkheid die je gewend bent van Apple, ontbreekt natuurlijk ook niet bij de Airpods Pro. Zo verbinden ze bijvoorbeeld automatisch met je Apple devices, zoals je Apple Watch, iPhone of iPad, wanneer je de AirPods uit de case haalt.

 

Wat heb je aan de refurbished AirPods Pro in de praktijk?

Een paar van de belangrijkste specs van de AirPods Pro vind je hier, zodat jij exact weet wat ze jou te bieden hebben:

 

  • Noise cancelling: Apple heeft geweldige noise cancelling in de AirPods Pro verwerkt. Via een ingebouwde microfoon wordt het omgevingsgeluid continu gemeten en geanalyseerd. Vervolgens wordt op basis daarvan antigeluid gemaakt dat ervoor zorgt dat jouw muziek niet meer wordt verstoord door een drukke omgeving. Zelfs op laag volume, zorgt deze technologie ervoor dat jij optimaal van je muziek kunt genieten. Is het in sommige situaties juist belangrijk dat jij je omgeving kunt horen? Dat is mogelijk via de transparantiemodus, die je op elk moment gemakkelijk aanzet.
  • Accucapaciteit: De accu van de AirPods Pro gaat nog langer mee dan die van de eerdere AirPods modellen. De oplaadcase biedt meer dan 24 uur batterijduur. De gemiddelde accuduur van de oordopjes zelf is 4,5 uur. En zijn jouw AirPods Pro leeg? Na slechts 5 minuten in de oplaadcase, zijn ze weer voldoende bijgeladen voor een heel uur speeltijd.
  • MagSafe opbergcase: Deze opbergcase beschermt jouw refurbished AirPods optimaal wanneer je ze niet gebruikt en laadt ze ondertussen automatisch weer op. Door de nieuwe MagSafe case is het nu ook mogelijk om draadloos op te laden. Maar heb je geen wireless charger tot je beschikking, dan kan je natuurlijk ook nog steeds gewoon opladen via een kabel.
  • Geweldige geluidskwaliteit: Met de Apple AirPods Pro refurbished luister je naar kraakhelder geluid. De ingebouwde technologie zorgt voor sterke bastonen, minimale vervorming en optimale zuiverheid. De adaptive EQ in deze oordopjes stemt de muziek af op de vorm van je oren, voor een extra volle sound.

 

Waarom kan je het beste kiezen voor een refurbished versie van de AirPods Pro?

Er zijn 3 belangrijke redenen waarom een refurbished versie van de AirPods Pro zeker het overwegen waard is:

 

Refurbished AirPods Pro zijn beter voor het milieu

Geef je de tweedehands AirPods Pro een nieuw leven door te kiezen voor refurbished, dan zorg je ervoor dat ze niet veranderen in elektronisch afval. Bovendien helpt jouw keuze de productie van nieuwe Aipods Pro te verminderen. Een proces waarbij behoorlijk wat CO2 wordt uitgestoten en veel grondstoffen worden verspild. Kies dus voor AirPods Pro refurbished en moeder natuur zal je dankbaar zijn.

 

Refurbished AirPods Pro zijn beter voor je portemonnee

En doe je het niet voor moeder natuur, doe het dan voor je portemonnee. Refurbished AirPods Pro zijn namelijk tot wel 70% goedkoper dan de nieuwe exemplaren. En dat terwijl ze even lang meegaan.

 

Refurbished AirPods Pro zijn zo goed als nieuw

Even lang mee gaan? Inderdaad! Tijdens het refurbishmentproces worden de AirPods Pro zorgvuldig gecontroleerd, gereinigd en eventueel gerepareerd. Zijn bepaalde onderdelen verouderd, dan worden die vervangen. Het resultaat zijn refurbished AirPods Pro die qua technische prestaties en levensduur gelijk zijn aan nieuwe.

 

Waar kan je jouw refurbished AirPods Pro het beste kopen?

Je koopt jouw refurbished AirPods Pro het beste bij Back Market. Door de vele strenge kwaliteitscontroles die wij uitvoeren, weet jij zeker dat onze partners een goed product leveren dat voldoet aan al jouw verwachtingen. Wij zijn daar in ieder geval heel zeker van, daarom ontvang je van ons standaard 12 maanden garantie op jouw refurbished AirPods Pro. Bovendien bieden wij gratis verzending en wordt jouw bestelling snel geleverd: ook geen overbodige luxe natuurlijk.

 

Kan je de AirPods Pro gebruiken in combinatie met andere devices dan Apple?

De AirPods Pro refurbished bieden een geweldige gebruikservaring als je ze in combinatie met andere Apple producten gebruikt. Maar let op als je ze van plan bent te koppelen aan andere devices, zoals Android. Dan zullen een aantal basisfuncties niet meer werken. Je zult de AirPods bijvoorbeeld iedere keer handmatig moeten koppelen, de batterijstand is niet meer af te lezen en de AirPods stoppen niet meer automatisch met afspelen wanneer je ze uit je oor haalt.