Home

1 / 4.

Beste Apple, Samsung, LG & Co.

We zijn dol op jullie producten, maar we kopen ze liever niet nieuw. Door refurbished te kopen help je namelijk het milieu én je portemonnee, dat is een dikke win-win. Meer tech, minder e-waste. Daar houden we van. - Quentin, Thibaud en Vianney, de oprichters van Back Market.

Nog iets anders?

De 3 vragen die ons het meest gesteld worden

Hoe kan ik weten of mijn toestel er niet binnen een maand mee ophoudt?

Van een pre-list screening proces voor alle verkopers tot "mystery orders" geplaatst door het technische personeel van Back Market (onder geheime codenamen 🤫); wij geven 110% om ervoor te zorgen dat de tech die we je aanbieden net zo goed is als we beloven. Bovendien wordt elk toestel geleverd met 30 dagen bedenktijd en 1 jaar garantie.

Wat is het verschil tussen refurbished en nieuw?

Aan de buitenkant ziet een refurbished smartphone eruit (en werkt hij) als nieuw. Maar het is de binnenkant die echt telt. Refurbished tech - smartphones, tablets, laptops en computers - hebben veel minder impact op het milieu dan gloednieuwe.

Wacht even, wat verkopen jullie nog meer?

Je kunt de planeet ook op andere manieren helpen, en als het op tech aankomt, zijn we veel meer dan een oppervlakkige smartphone met een knap gezichtje. Van gamesystemen tot krultangen, of zelfs babyfoons en espressomachines (hallo, nieuwe ouders), we hebben waarschijnlijk de spullen waar jij naar op zoek bent.

Ontdek al onze hightech producten

Met liefde refurbished en klaar voor een nieuw leven