• Pay later or in instalments!
  • 30 days to change your mind
  • Free delivery on all items
  • 36-month minimum warranty

iPhone 13 mini

iPhone 13 mini - Onze allerbeste refurbished producten:

iPhone 13 mini 128 GB - Sterrenlicht - Simlockvrij
€ 688,90
€ 809,00
14% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Goed
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

17 producten

Betaal gewoon met Klarna!

Betaal veilig en gemakkelijk met Klarna op rekening of binnen 24 flexibele maanden.

Klantenreviews voor iPhone 13 mini

4.2/5

Gemiddelde van 2 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
50%
3-4 sterren
50%
2-3 sterren
0%
1-2 sterren
0%
Josje S. Kocht: iPhone 13 mini Simlockvrij 4 maanden geleden
5/5
De conditie is echt goed. Ik wist niet helemaal wat ik kon verwachten met een "goede" conditie, maar ik zou bijna zeggen dat die zo goed als nieuw is. De originele doos zat er niet bij, maar er zat wel een kabel en adapter bij die goed zijn. De mobiel functioneert als verwacht. Goede camera, display...

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Andries R. Kocht: iPhone 13 mini Simlockvrij 1 maand geleden
3.3/5
Delivery was faster than expected, updates from the system where late and incorrect. But better in this way then the other way around. Phone was packed only in bubble wrap and shabby box which was a pitty. Technically the phone works well and I’m happy with it.

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished iPhone 13 mini

De iPhone 13 mini behoort tot de meest recente iPhone lancering van Apple. Wil jij dit mooie compacte toestel graag hebben, maar hier niet de hoofdprijs betalen? Dan is een refurbished iPhone 13 mini precies wat jij zoekt. 

Refurbished iPhones stijgen met een rap tempo in populariteit. De voornaamste reden is de grote prijsbesparing, terwijl de kwaliteit hier niet onder lijdt. Bij Back Market ben je voorzien van 36 maanden garantie; wanneer er onverhoopt dus toch iets mis is met jouw refurbished iPhone 13 mini, kunnen we deze gratis voor je repareren of vervangen.

De iPhone 13 mini

De iPhone 13 mini doet niet onder aan de andere iPhone 13 toestellen. Dat maakt deze smartphone de snelste iPhone op de markt. Dit komt door de A15 Bionic-processor. Deze chip zorgt ervoor dat jouw refurbished iPhone 13 mini nu nóg sneller, slimmer en krachtiger is dan de refurbished iPhone 12 mini.

Met de batterij van 2406 mAh kun je de hele dag vooruit. Dit is een relatief beperkte capaciteit, maar de iPhone 13 mini is klein en heeft daarom ook minder energie nodig. Bovendien helpt de slimme processor de batterij zo efficiënt mogelijk te gebruiken. 

Daarnaast heeft de refurbished iPhone 13 mini een hoogte van 131,5 millimeter en een breedte van 64,2 millimeter. Hierdoor ligt toestel het toestel prettig in de hand en kan gemakkelijk met één hand worden bediend. Ook is de telefoon vrij dun met zijn 7,65 millimeter én met slechts 140 gram ook lekker licht.

Waarom een refurbished iPhone 13 mini?

Een refurbished iPhone 13 mini is een gebruikte smartphone die volledig technisch gecontroleerd en gegradeerd wordt om vervolgens weer in de verkoop te gaan. De refurbished iPhone wordt volledig hersteld waar nodig en is daardoor lastig meer te onderscheiden van een nieuw model.

Het volgende voordeel is voor veel mensen de belangrijkste beweegreden; de kostenbesparing. Wist je dat het prijsverschil al tot enkele honderden euro's kan oplopen? En naast dat het voordelig is voor jouw portemonnee, is het ook nog eens goed voor het milieu. Een refurbished telefoon staat namelijk gelijk aan 75 kilo minder collectieve carbon footprint. De fabricage van een nieuwe smartphone produceert ongeveer 86 kilo CO2. Een refurbished Iphone 13 mini? Slechts 6,8 kilo. Makkelijk overweging toch? Weg met die kilo's!

Tweedehands- of een refurbished iPhone 13 mini?

De termen tweedehands en refurbished worden vaak met elkaar verward. Toch is er maar één ding dat overeenkomt en dat is dat beide al eerder zijn gebruikt. 

Een tweedehands IPhone 13 mini koop je vaak online bij een particulier. Hierbij weet je niet exact wat ermee gebeurd is en dit kan zeer nadelig uitpakken. Wanneer de iPhone 13 mini bijvoorbeeld technisch niet in orde is, is dit iets wat vaak pas laat aan het licht komt. Omdat je het toestel dan bij een particulier hebt gekocht, heb je geen garantie om op terug te vallen. Dit kan dus betekenen dat je veel extra geld moet investeren om het defect te verhelpen.

Service van Back Market

Naast iPhones biedt Back Market nog veel meer refurbished apparatuur aan. Denk aan andere smartphones en refurbished laptops maar ook keukenapparatuur en camera’s.  

Heb je vragen over de refurbished iPhone 13 Pro Mini of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder!

Voordelen van Back Market:

  • 30 dagen recht op retour
  • 36 maanden garantie
  • Snel en gratis bezorgd
  • Verschillende betaalmethoden