• Betaal later of in termijnen!
  • 30 dagen recht op retour
  • Snel en gratis bezorgd
  • 36 maanden garantie

Refurbished Google Pixel 4 kopen

Google Pixel 4 - Onze allerbeste refurbished producten:

Google Pixel 4 64 GB - Zwart - Simlockvrij
€ 279,00
€ 659,00
57% korting
Garantie: 36 maanden
Conditie: Uitstekend
Refurbished tech kan e-waste verminderen, meer dan je denkt.

Alle producten

3 producten

Klantenreviews voor Refurbished Google Pixel 4 kopen

4.4/5

Gemiddelde van 2 reviews van de afgelopen 6 maanden.

4-5 sterren
50%
3-4 sterren
50%
2-3 sterren
0%
1-2 sterren
0%
Mansur G. Kocht: Google Pixel 4 Simlockvrij 4 maanden geleden
5/5
Snelle bezor

Prijs-kwaliteitverhouding

 

Roeland H. Kocht: Google Pixel 4 Simlockvrij 4 maanden geleden
3.9/5
Expres voor 'zeer goed' gekozen, maar scherm is duidelijk los van het chassis aan de onderkant van de telefoon. Met hoesje erom geen probleem, maar 'zeer goed' zou ik het persoonlijk niet noemen.

Prijs-kwaliteitverhouding

Algemene prestaties

Uiterlijk

Accessoires

Batterij

Lens en camera

Verpakking en netheid

Bezorging

 

Refurbished Google Pixel 4

 

Meer telefoon, minder betalen, minder afval. Dat is hoe het werkt bij Back Market!

 

Google staat bekend om zijn ‘schone’ smartphones. No-nonsense toestellen die optimaal presteren zonder overbodige poespas. De Google Pixel 4 is dan ook een uitstekende keuze, maar deze telefoon is aan de prijs en bovendien in de Benelux beperkt verkrijgbaar. De oplossing: een refurbished Google Pixel 4  van Back Market!

 

Google Pixel 4 voor de helft van de prijs

Op zoek naar een voordelige toptelefoon? Dan is een tweedehands Google Pixel 4 een goede keuze. Wat een geweldig toestel is dit! Op alle refurbished Google Pixel smartphones krijg je bij Back Market korting. Hoeveel precies, dat hangt af van het model, maar ook van de conditie van het toestel. Om de werking hoef je je geen zorgen te maken; die is altijd 100% als nieuw. Maar de behuizing kan wel wat gebruikssporen vertonen. Weinig of geen beschadigingen? Dan betaal je wat meer. Zitten er veel krasjes op, dan is de korting ook groter. Op die manier kun je dus een Google Pixel 4 scoren voor bijna de helft van de nieuwprijs.

 

Gerecyclede Google Pixel van topkwaliteit

Je hebt refurbished en je hebt refurbished. Bij Back Market ben je hoe dan ook verzekerd van topkwaliteit. Alle telefoons zijn door experts gecontroleerd en opgeknapt. Zwaar beschadigde toestellen kom je niet tegen op ons platform. En we verzekeren je dat je refurbished Google Pixel 4 honderd procent functioneert, op alle fronten! Die belofte ondersteunen we met een royale garantietermijn van maar liefst 3 jaar.

 

Mocht er dus toch iets aan je refurbished smartphone mankeren, dan lossen we dat direct voor je op. En sla je na ontvangst van het toestel toch aan het twijfelen? Dan mag je hem tot 30 dagen daarna gewoon terugsturen. Onze supersnelle klantenservice helpt je graag als er wat is.

 

Google Pixel 4 specificaties

Meer weten over de refurbished Google Pixel 4? Dit zijn de belangrijkste pluspunten van deze smartphone:

 

  • Veilig ontgrendelen met gezichtsherkenning;

 

  • Schoon toestel zonder overbodige apps van de fabrikant (‘bloatware’);

 

  • Geïntegreerde Soli-chip, die onder andere voelt of jij in de nabijheid bent. Met een handbeweging kun je een inkomend gesprek (of de wekkerfunctie, handig!) het zwijgen opleggen;

 

  • Het scherm wordt automatisch aangepast naar een frequentie tussen de 60Hz en 90Hz voor een optimale beeldkwaliteit. Het toestel draait dus niet onnodig op 90 Hz, waardoor je batterij langer meegaat;

 

  • Uitstekende camerafunctie. Twee camera’s achter (12,2 Mp) en 1 camera voor (8  Mp);

 

  • Verkrijgbaar in zwart, wit of ‘Oh So Orange’.

 

Kies voor een duurzame Google Pixel 4

Dat een refurbished Google Pixel goedkoper was, wist je al. Maar weet je dat je ook een duurzame keuze maakt met deze smartphone? Recyclen is tegenwoordig helemaal hip. Gelukkig maar, want er worden veel te veel smartphones gewoon maar weggegooid. En dat is natuurlijk hartstikke slecht voor het milieu. Help jij mee om de afvalberg te verminderen? Met een refurbished Google Pixel ben je goed op weg!

 

Fan van de refurbished Google Pixel 4 smartphone? Bestel dit geavanceerde toestel bij Back Market en profiteer van een ultra lage prijs. Welke kleur kies jij?