Koningsdag

Koningsdag

 • Gratis verzending
 • 30 dagen retourrecht
 • 36 maanden garantie
 • Gerenoveerd door experts
Laten we elkaar weer zien in

Krijg € 25 korting deze Koningsdag!

Gebruik code "ORANJEBOVEN22" en krijg € 25 korting bij het bestellen van een gouden of zilveren smartphone.
King's day
Ontdek de HELE selectie

Op zoek naar een ander kleurtje? Check dan ook even deze modellen.

 • impact-nieuw-vs-refurbished
  event

  Nieuw vs. refurbished: de impact op het milieu door de Tech industrie

  De productie en het einde van de levensduur van onze smartphones, computers en andere technologische pareltjes hebben een zeer zware impact op het milieu, dat wordt nogal eens vergeten. De helft van de CO2-uitstoot van de digitale sector (4% van de wereldwijde uitstoot) is afkomstig van de productie van deze apparaten. Refurbished, zonder een perfecte oplossing te zijn, helpt hun impact op het milieu te beperken. We vertellen je hier alles.

  Meer weten
 • wat-zal-ik-kiezen-iphone-11-iphone-11-pro
  iphone

  Wat zal ik kiezen: een iPhone 11 of een iPhone 11 Pro?

  Wat denk je? Zou Steve Jobs, toen hij in 2007 de allereerste iPhone presenteerde, door hebben gehad wat voor revolutie dit toestel ging ontketenen? Mobiel communiceren, fotograferen, gamen en appen, voor ons voelt het nu zo normaal en vertrouwd. Apple zat niet stil en bracht in 2019 de dertiende generatie uit. Zowel de iPhone 11 als de iPhone 11 Pro zijn toestellen uit het topsegment. Gun jezelf veel voordeel en bestel je nieuwe iPhone als refurbished exemplaar bij Back Market. Het levert je alleen maar voordelen op.

  Meer weten
 • wat-zijn-de-voordelen-van-een-iphone-xs
  iphone

  Wat zijn de voordelen van een iPhone XS?

  Een refurbished iPhone Xs heeft veel te bieden: een groot scherm, helder beeld, uitstekende camera’s en een krachtige smartphone chip. Bij het ontwerpen van de iPhone Xs zijn er veel verbeteringen aangebracht, waardoor dit model in 2018 met recht de meest geavanceerde iPhone op dat moment werd genoemd. Met de iPhone Xs wordt er nog veel meer mogelijk op het gebied van foto’s, video’s, games en apps. Zit je eraan te denken om een refurbished iPhone Xs als jouw volgende smartphone te kiezen? Dan kun je echt een technisch hoogstandje gaan verwachten.

  Meer weten
 • refurbished-iphone-11-meer-voor-minder
  iphone

  Refurbished iPhone 11: Meer voor minder

  Een iPhone om van te smullen? Kies dan voor de iPhone 11 die uitpakt met lekkere looks in verschillende snoepkleurtjes. En met een refurbished iPhone 11 ben je niet alleen lief voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Hier bij Back Market scoor je jouw nieuwe gebruikte iPhone 11 aan hoge kortingen. Zo ben je mee met de technologie, maar met minder elektronisch afval én met alles wat de iPhone 11 te bieden heeft. En dat is veel, als we deze Apple telg en waardige opvolger van de iPhone XR onder de loep nemen. So watch, learn en ontdek of de refurbished iPhone 11 jouw nieuwste smartphone crush wordt.

  Meer weten

Koop je refurbished smartphone deze Koningsdag

Deze Koningsdag hebben we een geweldige actie. Je hoeft niet naar de vrijmarkt. Wat dacht je van € 25 korting op je volgende smartphone? Het is geen Koningsdag als we deze korting geven op alle smartphones, dus hebben we een keuze gemaakt op alleen gouden en zilveren smartphones om het royaal te maken. Onze refurbished smartphones kun je al met 70% korting vinden op de nieuwprijs en voeg daarbij nog € 25 korting op, heerlijk! Pak je oranje tompoes erbij en surf Back Market op de gouden refurbished iPhone 7, iPhone 8, iPhone XS, iPhone 11 Pro of zelfs de allernieuwste refurbished iPhone 12 Pro. En dit zijn alleen enkele voorbeelden waarop de kortingscode op werkt. We hebben namelijk ook gouden Samsungs, Huaweis en Sonys. Dus sla je slag vandaag!Hoe werkt de kortingscode? Na het toevoegen van je smartphone in je winkelwagen, voor het betalen, voeg je je kortingscode toe: ORANJEBOVEN22. Deze zorgt ervoor dat je € 25 korting wordt toegepast. Let wel op: het geldt alleen op gouden of gele smartphones met een waarde boven € 200 op Back Market en tot 23:59u op Koningsdag.